2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlarr bana yardım edin sabah uyandıqımda kasıklarımda ve belimde sancı vardı 1 saat sonra falan geçti sonra kasılma başladı hafif ağrılı belim agrısıda bi geciyor bi tekrar başlıyor korkmaya başladım ilk hamileliqim acaba yalancı doğum sancısı falan mı bu bu arada 30+5 günlük hamileyim
canım bende iki gün önce yaşadım aynısnı burayada yazmıştım hatta dr umu arayıp sordum. şuan devam ediyomu dedi bende yok dedim. eğer çok şiddetli ağrın varsa ve sıksık devam ederse gel demişti. bi bak saate şu 5dk da bir olayı oluyosa git derim. doğumlarımız yaklaştığı için artık sancı olması normalmiş sadece aralarının uzun olması gerekiyomuş

arkadasım yaptıgımız araştırmalar sonucunda önerilen philips aventnatural cam biberon aldık 2 adet biri büyük biri küçük boy. Tavsiye ederim.

Cam biberonlar patlıyormuş canım ya bana bi yakınım sakın alma dedi. Biz 5-6 tane patladı normal aldık dedi. Bende avent natural yeni doğan seti aldık ayrıyeten 2 tane avent emzik aldım

29. Haftadayım 28 görünüy seninki doğru mu canım ya acaa sat ı mı yanlış girdim diye bakındım nerden düzelteceğimi bilemedim

medel nın calma diye bir biberonunu aldım ben 49 tl cam değil ama ane memesi olarak tasarlanmış bebek emerse süt gliyo emmezse akmıyor fikriniz değişirse geri alırı dediler acaba cam m alsaydım diye kafam karıştı olmazsa bir tane de cam alırım sizin önerdiğinizi
canım benim doğru senin son adet tarihin kaçı idi? Bu arada kesinlikle camı öneriyorlar.

demek ki hepimizin sorunları aynı anda başladı...bende nefes alamıyorum 2-3 yastık koyuyorum birde yan yatınca karnım havada kalıyor altına da yastık koyuyorum...bence bizim gebeliğimiz şimdi başlıyor...uykusuz geceler:31:içim yanmış gece kalkıp portakal yiyorum deli gibi yiyecek birşeyler aradım gece 4 te:17::17:

Allah'a şükür gece kalkıp bişeyler yemeye başlamadım inş başlamamda yoksa kilo almanın önüne geçemem sanırım. Gece bende zorlanıyorum 3-4 kez tuvalete kalkıyorum zaten. Ben uyanınca bebeğimde uyanıyor hemen tekrar dönüp yattığımda bi süre kıpraşıyor sonra ya ben uyuyakalıyorum yada bebiş sakinleşiyor:) yasa ben babasından önce yatıyorum uyurken gelince elini karnıma koyuyor bizimkide başlıyor hareketlere :1: ay minik kuşum yerim onu ben ya :)

bugün şekerim için dahiliye doktoruna gittim diyabet üzerinede uzman doktor.zaten 10 gündür şekerimi ölçüyordum değerlerimi çok yüksek buldu ve insülün başladı bana.sabah öğle akşam ve yatmadan önce günde dört kere yapacağım.şekerli herhangi bişey yemek asla yok makarna pilav hamur işi yok gazlı içecekler yok kısacası aç yaşa dedi resmen bana.moralim yerlerde kendimi çok mutsuz hissediyorum 3 ay çok zor olacak benim için.
canım benim 4 öğün ne demek:50: acımasızlar hem iğne vurunp hem diyetmi verdiler. bari yemeği kesmeseymiş okadar iğne veriyo. bende sabah endokrine kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç eğer yüksek olursa insilün veririm başka bi tedavisi yok dedi. inşallah çıkmaz :18:allah ım hepinizin yardımcısı olsun

Allah'a şükür gece kalkıp bişeyler yemeye başlamadım inş başlamamda yoksa kilo almanın önüne geçemem sanırım. Gece bende zorlanıyorum 3-4 kez tuvalete kalkıyorum zaten. Ben uyanınca bebeğimde uyanıyor hemen tekrar dönüp yattığımda bi süre kıpraşıyor sonra ya ben uyuyakalıyorum yada bebiş sakinleşiyor:) yasa ben babasından önce yatıyorum uyurken gelince elini karnıma koyuyor bizimkide başlıyor hareketlere :1: ay minik kuşum yerim onu ben ya :)

sabah baacağımı epilasyon aletiyle alayım dedim ne mümkün göbeğimden eğilemedim bile resmen kendimle savaş verdim:53:

canım ben 0,4lük celaxan vuruluyorum.ben de göbekten yapamıyorum artık.kollarımı bazen kaldıramıyorum ağrıdan.doğum hakkında biçok şey okudum.iki ayrı özel hastaneye gidiyorum düzenli olarak.merak edip iki druma da sordum ikiside doğuma bir hafta kala iğneyi bırakacğz dedi.doğuma da sıkıntılı bidurum olmadığı sürece normal yapabilirsin dediler.oysa ben normal doğumda kılcal damarlar patladığından kanama artıyo ve iğne kullananlar için riskli diye biliyordum.öylede duydum hep.ama drlar böyle diyor.bakalım ne olacak.biz ve evlatlarımız önce Allah a sonra drlara emanet artık...
bende 0.4 luk kullanıyorum canım. Ama pıhtılaşma sorunum olup olmadığını bilmiyorum tüp bebeklerin ondan ilaci kullanıyorum bana dediği normal doğumun hangi gün olacağını nerden bilemeyiz dio hadi iğneyi yaptın sancı başladı kanaması nasıl durdurur dio.canim senin ilacı kullanma sebebin pıhtılaşma mi

Yok bana liste vermedi şeker karbonhidrattan uzak dur dedi. Benim sınırın üstünde. Geçen gittiğimde bi kaç tane 180 görünce dahiliyeci aradı ama açlıklarım düşük diye insülin vermedi. Bende aşırı dikkat etmiyorum yani karbonhidrat biraz tüketiyorum ama tatlı çok az tüketiyorum. Şimdilere 130-150 arası çıkıyor tokluğum. Yükselirse daha dikkat ederim. :)

Yok bana liste vermedi şeker karbonhidrattan uzak dur dedi. Benim sınırın üstünde. Geçen gittiğimde bi kaç tane 180 görünce dahiliyeci aradı ama açlıklarım düşük diye insülin vermedi. Bende aşırı dikkat etmiyorum yani karbonhidrat biraz tüketiyorum ama tatlı çok az tüketiyorum. Şimdilere 130-150 arası çıkıyor tokluğum. Yükselirse daha dikkat ederim. :)

anladım cnm dikkat etmek lazım :26::26::26:bol su içmek lazım ama insan çok içemiyor ...bugün başlayacağım 2,5 litre su içmeye

canım benim 4 öğün ne demek:50: acımasızlar hem iğne vurunp hem diyetmi verdiler. bari yemeği kesmeseymiş okadar iğne veriyo. bende sabah endokrine kan verdim öğleden sonra çıkacak sonuç eğer yüksek olursa insilün veririm başka bi tedavisi yok dedi. inşallah çıkmaz :18:allah ım hepinizin yardımcısı olsun

inşallah çıkmaz şeker ben bugün insülünleri alıp başlıyorum.

sabah baacağımı epilasyon aletiyle alayım dedim ne mümkün göbeğimden eğilemedim bile resmen kendimle savaş verdim:53:

Sorma ya ayak tırnakları kesmelere çok zor ben 30-45 dk da kesiyorum :1:

kızlar bende bir tek benmiyim böyle diyorum.

canım 1.saat tokluk 140 ın altında olmalıymış doktorum öyle dedi

Ayyy benim doktorum bi tuaf demekki beni o kadar sartladi ki tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi olucak herkesi sezaryana aliyoruz diyor hasta adam :(( bana normal dogum anında sana kan kaybindan bisey olur dio

Valla anlamadimki benimkide tup bebek.acaba benim doktorummu cok rahat.bazi igne kullanmayan ama tup bebek olan arkadaslarada sezeryan demis doktorlari.benimki hem tup bebek hem igne kullaniyorum benim kesin sezeryanlik olur ozaman.daha dun konustum adamla ya hemde tup bebegide kendi yapti.birde iki dusugum var benim.neyse bakalim bir dahakine tekrar sorayim.birde ben ankaranin en iyi ayrintili ultrason yapan doktoruna gittim herkes cok guveniyor o doktorada oda normal dogum yapabilirsin dedi hatta ben korkuyorum diyede beni cesaretlendirdi

Back
X