2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kan ilacını ben yatmadan önce içiyorum gece bişey olmuyor zaten uyuyorum :) temizlik malzemeleri koklamak ilginçmiş. Aslında aşerme zamanında değil ama bilemedim:1:
Ben de aksam icmeyi deneyeyim o zaman. Aserme mi bilmiyorum valla bagimli bizim velet diye dalga geciyoruz esimle:)

ben kan ilacı içtiğimde tuhaf oluyorum zaten kabızlık yapıyo diye öyle düzenlide içmiyorum..

sanırım bende sapıttım :33: bendede naneli şeylere karşı aşırı istek duyuyorum nerdeyse her lavaboya girdiğimde dişlerimi fırçalamak istiyorum etrafımda naneli şeker sakız filan varsa hiç affetmiyorum saldırıyorum.. ve cifin lavanta kokulu yüzey temizleyicisi.. resmen aşk yaşıyoruz :16: :16:

Oyy tek degilmisim demek :) Gecen ay dogum yaoan bir arkadasim son aylarda cife sardim diyordu dalga gecmistim. Cifte hamilelere ozgu birsey Var galiba :))

:1:Cok guldum yaaaa ama bendede sana benzer bi durum var benimde hergun burnuma hamur kokusu geliyo pismemis hamur yiyesim var:56:.

O da guzelmis :)

Kızlar hergün çok hareketli olan bebeğim bugün çok hareketsiz ve kasıklarımdada ağrı var çok korkuyorum kötü birşeymi var diye

KIZLAR aramıDan birisi Mayıs anneleri doğum hikayeleri topiğini açsın. Zaman yaklaşıyor artık :30::18:

Sticker basan siteler var canım. Netten arat bir sürü yer var, 15 Tl'ye ik günde istediğin stickeri gönderiyorlar.
Sen kolonya ve şişeleri nereden hallediyorsun, biraz bilgi verir misin cnm?

Yaa o siteler ücretli diye kendim yapmak istedim ama beceremicem galiba. Şişeleri internetten alıcam. Kolonyayıda burdan alırım 1-2 lt ne kadar gerekirse öle doldururum diye düşünüyorum ama daha hiçbirine girişmedim..

günaydın canım,
zazzle.com dan baby stickerlarına bakabilirsin çok çeşit var beğendiğini seçip ozalit baskı yapan kırtasiyelere yaptırabilirsin.

Canım siteye baktım anlamam biraz zor oldu ama Burdada ücretli galiba ben kendim yapıp kırtasiyede çıkartmak istemiştim.. Teşekkür ederim..

Kizlarrr uzun zaman gecti giremedim yine bu ara kardes krizindeyiz.gobek buyuyunce kiskanclik tavan yapti benim cadi okulu bile birakti :((
Gunu yaklasan doguran daralan bunalan bi action var mi :)

Kızlar hergün çok hareketli olan bebeğim bugün çok hareketsiz ve kasıklarımdada ağrı var çok korkuyorum kötü birşeymi var diye

Kendini cok dinleme canim ters donmustur amuda kalkmistir bisi olmustur mutlaka biraz rahatsiz et mesela bi paket cikolata ye ayaklari dikip yat hopidik hopidik gezmeye baslar :))

Kendini cok dinleme canim ters donmustur amuda kalkmistir bisi olmustur mutlaka biraz rahatsiz et mesela bi paket cikolata ye ayaklari dikip yat hopidik hopidik gezmeye baslar :))
Sağol canım çok kilo aldım diye tatlıda yiyemiyorum ama şimdi yicem inş tepki verir:)

KIZLAR aramıDan birisi Mayıs anneleri doğum hikayeleri topiğini açsın. Zaman yaklaşıyor artık :30::18:

Ay cok heyecanlaniyorum ya ben bile mayis sonu olmama ragmen 28. Haftama girdim.zaman nasilda gecti.benimki tup bebek. Tup bebekte yukleme yapilinca sonucu almak icin 12 gun bekliyorsun.o 12 gun 12 yil gibiydi sanki.birde benim oglusum yuklendi geri cikti tekrar yuklendi.oyle cok korkmustumki tutmayacak diye.simdi kollarima almak icin gun sayiyorum.ay ne cok duygulandim ben yahu.neyse canim ben tabletten girmesem acardim ama biri acacaktir muhakkak.

canım merak etme geçtiğimiz hafta benimde öyle oldu hatta duramadım doktora gittim duruş pozisyonundan dedi benimki dimdik ayakta duruyor kafası göğsümün altında bide yüzü sırtıma dönüktü o zaman.ama şimdi hareketlendi belkide pozisyonu değişti bilemiyorum.sen tatlı bişeyler ye bakalım tepkisiz kalacakmı yine.

uzuuunnn uğraşlarım sonucu hala yükleyemedim resmi:50: hata oluştu deyip duruyor.
nasılsınız bakalım annişler benm bugun aynı regl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda:43: yağmur yağmış hava soğuk.. bitmeyen bir gün olacak sanırımm:19:

kızlar dün kontrole gittim 50 gr şeker yüklemesi yapıldı şükürler olsun sonuçlar istediğim gibi çıktı. yalnız ugs ye girmedim bebeğimi 1 aydır göremedim ya özledim yavrumu :43: dün eve gelesiye kadar canım çıktı belim o biçim ağrıdı artık eve yaklaştığımda adımlarımı sayar oldum. benim göbüşüm o kadarda büyük değil iyice ağırlaştım daha 11 12 haftamız var yandım ben :18: zaten basenlerden çatlamaya başladım hayırlısı artık bu yağların falan faydası olmucak sanırım.....

günaydinn.....bende demir ilacini haftada 3 gün içiyorum umarim bii olmaz.....halsizlikk sersemlik yapıyo malum calışıyorum cin gibi olamm lazımmmmmm

uzuuunnn uğraşlarım sonucu hala yükleyemedim resmi:50: hata oluştu deyip duruyor.
nasılsınız bakalım annişler benm bugun aynı regl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda:43: yağmur yağmış hava soğuk.. bitmeyen bir gün olacak sanırımm:19:

aynen canım birde dün akşam eşime saçma bir sebepten dolayı küstüm salak gibi soğuk odada bi süre yattım ağladım şimdi ateşim var heryerim ağrıyor havada kapalı bugün kendimi kötü hissediyorum :78:

gunaydın kızlar,

dun gece cok huzursuz ve kotu bır gece gecırdım nedense..

davul gıbı sıstı karnım, agzım kurudu defalarca su ıctım.. ve tabıı dolayısıyla defalarca tuvalete kalktım yatmadan once meyve yedım ondan olabılır mı acaba dedım ama bılemıyorum tabı..

sabah o kadar kotuydumkı -afedersınız- tuvaletımı zor yaptım sancıdan.. anlam veremedım..

sonra aklıma burada okudugum bırsey geldı.. bı arkadasımız karnı davul gıbı sısınce ılık dus alıp rahatlamıstı.. hemencık ılık dus aldım cok ıyı geldı sancımı alıp goturdu.. ona da bı anlam veremedım :44::44:

dıyaframım da acıyor dunden berı.. sanırım buyuyor miniğim. :)

unutmayın sız de sancılanırsanız hemen ılık dusa gırın.. gercekten cok ıyı gelıyor ..

Yeni yardımcımızı çok sevmiştim hatırlarsınız, çok memnundum. 15 günlik deneme süresi dolmak üzereyken karşılıklı anlaştığımız için, komisyonunu aracıya ödedik. Aynı akşam kız demz mi ben gündüzlü çalışayım, yatılı değil diye. Amcasının evi varmış ama bizim eve o kadar uzak ki gidip gelmesi mumkun değil, zaten yabancılar hep yatılı çalışıyorlar.
Derken ben çocuklarımı özledim, yapamayacağım çalışamayacağım filan diye bir başladı ağlamaya, ne desem anlatamadım. Tamam canım özlediysen dönersin memleketine, kaybettiğin bişey yok vs diye 2 saat dil döktüm moral verdim vs...
Neyse uzatmayayım daha ödenen meblağın karşılığı dolmadan tutamadık kızı, gitti gece gece.... Yarın butun mobilyalar gelecek bari ki gün kal, ben de hastayım bu halde bırakma desem de gitti....

O kadar moralim bozuldu ki gece 2 saat te ben ağladım, bu kişilere muhtaç oluşuma...

ilk defa bu saatte ayaktayım:))
bugün bi aksilik olmazsa bebişimi görmeye gidicez eşimle 1 aydır görmedim yavrumu özledim:52:
eşiminde doğum günü bugün pasta yapıcam ona o yüzden ayaktayım yani:1:

Back
X