2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın arkadaşlar.
hafta sonu DR a gittim. Bebek , suyu , kalp atışı falan Allah'a şükür normal dedi. bana göre boyu ve kilosu az gibi geldi ama sağlıklı olsunda... (bizde zaten minyonuz) 28+3. boy : 35 cm kilo : 1175 gr.

ilaç olarak sadece kan ilacı içiyorum onuda gece kalkıp içiyorum böylece mide bulantısı yapmıyor.
ayaklarımdaki ağrıdan dolayı magnezyum verdi ama haala içmeye başlamadım. içen arkadaşlar günün hangi saatinde aç mı tok mu içiyorsunuz?

bir de ben tv falan izlemek için sırt üstü uzandığımda kalp atışım hızlanıyor, birden bir heyecan basıyor ve nefes nefese kalıyorum. bunun nedenini sordum o an tansiyonum düşüyormuş, sırt üstü değil sağa veya sola uzanmam gerekiyormuş. böyle şeyler yaşayan arkadaşlar için paylaşmak istedim.

Yeni yardımcımızı çok sevmiştim hatırlarsınız, çok memnundum. 15 günlik deneme süresi dolmak üzereyken karşılıklı anlaştığımız için, komisyonunu aracıya ödedik. Aynı akşam kız demz mi ben gündüzlü çalışayım, yatılı değil diye. Amcasının evi varmış ama bizim eve o kadar uzak ki gidip gelmesi mumkun değil, zaten yabancılar hep yatılı çalışıyorlar.
Derken ben çocuklarımı özledim, yapamayacağım çalışamayacağım filan diye bir başladı ağlamaya, ne desem anlatamadım. Tamam canım özlediysen dönersin memleketine, kaybettiğin bişey yok vs diye 2 saat dil döktüm moral verdim vs...
Neyse uzatmayayım daha ödenen meblağın karşılığı dolmadan tutamadık kızı, gitti gece gece.... Yarın butun mobilyalar gelecek bari ki gün kal, ben de hastayım bu halde bırakma desem de gitti....

O kadar moralim bozuldu ki gece 2 saat te ben ağladım, bu kişilere muhtaç oluşuma...

nedir senin bu yardımcılardan çektiğin :47:

aynen canım birde dün akşam eşime saçma bir sebepten dolayı küstüm salak gibi soğuk odada bi süre yattım ağladım şimdi ateşim var heryerim ağrıyor havada kapalı bugün kendimi kötü hissediyorum :78:
hadi yaa inşallah hasta olmazsın dikkat et sıcak tut bugun kendini canm. sen niye gidiyosun soğuk odaya eşini göndersene:1:

günaydın güzel anneler
buğün doktora gideceğiz akıntım var alttan muayene etmiyor değil mi sadece tahlil sonucuna göre ilaç veriyor herhalde bu arada hasta mı olcam ne benim bademciklerim büyük yutkunamıyorum yine daha 1 ay olmadı antibiyotik kullanalı zencefil bal karışımı yaptım gece sabah inş geçer faranjite önerisi olan varmı

Yeni yardımcımızı çok sevmiştim hatırlarsınız, çok memnundum. 15 günlik deneme süresi dolmak üzereyken karşılıklı anlaştığımız için, komisyonunu aracıya ödedik. Aynı akşam kız demz mi ben gündüzlü çalışayım, yatılı değil diye. Amcasının evi varmış ama bizim eve o kadar uzak ki gidip gelmesi mumkun değil, zaten yabancılar hep yatılı çalışıyorlar.
Derken ben çocuklarımı özledim, yapamayacağım çalışamayacağım filan diye bir başladı ağlamaya, ne desem anlatamadım. Tamam canım özlediysen dönersin memleketine, kaybettiğin bişey yok vs diye 2 saat dil döktüm moral verdim vs...
Neyse uzatmayayım daha ödenen meblağın karşılığı dolmadan tutamadık kızı, gitti gece gece.... Yarın butun mobilyalar gelecek bari ki gün kal, ben de hastayım bu halde bırakma desem de gitti....

O kadar moralim bozuldu ki gece 2 saat te ben ağladım, bu kişilere muhtaç oluşuma...
hay allah.. canım benim yaa bulursun birini sıkma canını üzülme ağlama öyle lütfen. ben orda olsam yardıma gelirdim vallahi sana:16:
yavaş yavaş kendini yormadan yap hatta sen yapma bi temizlikçi tut gelsin o temizlesin yorma kendini

hadi yaa inşallah hasta olmazsın dikkat et sıcak tut bugun kendini canm. sen niye gidiyosun soğuk odaya eşini göndersene:1:

onu hayatta yerinden kaldıramazsın :1: neyseki kucakladı getirdi geri odaya biraz daha kalsam uyuyup kalcaktım. ona rağmen inatlaştım gitmicem içeriye git başımdan diye üşüdüm ama inat işte.. hasta olursam yandım ben ''sana git soğuk odada yat diyen mi oldu'' diye olan lafı eder artık bana :1:

ahh canım ağlama ne olur.çok zordur birini bulmak tahmin ediyorum ben ayda bir gelecek birini bile bulamadım aylarca sen bide yatılı arıyorsun.neyse her işte vardır bir hayır seni en zor zamnında bırakmış gitmiş ama günlük birini bulsan işlere yardımcı iyi olur kendin yapmaya çalışma yorma kendini.

günaydın güzel anneler
buğün doktora gideceğiz akıntım var alttan muayene etmiyor değil mi sadece tahlil sonucuna göre ilaç veriyor herhalde bu arada hasta mı olcam ne benim bademciklerim büyük yutkunamıyorum yine daha 1 ay olmadı antibiyotik kullanalı zencefil bal karışımı yaptım gece sabah inş geçer faranjite önerisi olan varmı

tahlil sonucuna göre iilaç yazmıştı bana geçmiş olsun

Günaydın kızlar,
Ben de grip oldum, boğazım feci ağrıyor kulaklarıma kadar vuruyor ağrısı, nefes de alamıyorum... klasik yöntemler de fayda etmedi... iki gündür işe de gitmiyorum, aile hekimime gidicem biraz kendime gelirsem.

Bir de iki akşamdır regl sancısına benzer bir sancı giriyor belime kasıklara vuran, yarım saat falan süren... kasılma değil ama, nedir sizce? bi fikri olan var mı, endişenlenmeli miyim?

Canım durumuna çok üzüldüm umarım düzgün birini bulman çok uzun sürmez, hiç yabancı uyruklu birini çalıştırmayı düşündün mü? benim iki arkadaşımın evinde gürcü hanımlar çalışıyor, çalışma izni SSK falan halledilsinler sorun yaşamadılar hiç, bizim insanımızdan daha profesyonel oluyorlar sanırım, Ankara'da olsan soruştururdum senin için...

bir de buluşma planına dahil olamıycam, malum Ankaradayım... bir de lütfen ağlama

ilk defa bu saatte ayaktayım:))
bugün bi aksilik olmazsa bebişimi görmeye gidicez eşimle 1 aydır görmedim yavrumu özledim:52:
eşiminde doğum günü bugün pasta yapıcam ona o yüzden ayaktayım yani:1:

eşine mutlu yıllar, size de tüm aile sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim:nazar:

valla ben de ya tost ya corne flakes ya kolaydan bı corba.. öle gecıstırcem bu aksam :)
sadece çorba:19:hayatta yemem:9:aslında çorba ve yoğurt genelde benim öğlen menümdür.akşamada etli yemek daha iyi oluyo
Oyy calisiyorsun bir de. Ben evde oldugum halde bunaliyorum. Allah yardimcin olsun valla.
çalışıyom ya.ama çok şükür şimdiye kadar eşimle hiç sorun yaşamadım.en kötü ihtimal dışarda yeriz.
benim de eşim neden yemek yapmadın demez ama herşeyi de iştahlı yemez. yemek seçmesi, naz yapması gereken ben olmama rağmen, akşama ne yapsam da kocişim mutlu olsa diye kendi kendime düşünürken yorumlarınızı gördüm. ve kararımı sizlerle paylaşmak istedim. imkanınız varsa bulunduğunuz semte göre balıkçılardan balık pişirtebilirsiniz yada alıp evinizde pişirebilirsiniz kızlar. mayıs annelerinin bu haftalarında bebişlerin beyin gelişimi sürecinde olduğu için omega-3 almak önemli.. hem faydalı hem doyurucu :) işten çıkar çıkmaz bununla ilgili bir girişimde bulunacağım... hepinize kolay gelsin, iyi akşamlarrrr :56:
tşk fikir için ama ben mesaiden çıktıktan sonra yazmışın okuyamadım.zaten akşamada öyle böyle yaptım bişeyler.herifte bebeğimde afiyetle yediler:9:

günaydın güzel anneler

günaydın canım, kelin merhemi olsa başına sürer;(( bi çözüm bulursan buraya da yaz, ben de fenayım, sana da çooook geçmiş olsun..

Topigin en seker en tatli en balli anneleri :-) seker diyetinden sonra kilo alimi duran cici anneler, lutfen su mucize diyet menulerinizi yazin yoksa kafayi yicem her hafta bi kilo almaya basladim :( biri beni durdursuuunn!!!!

uzuuunnn uğraşlarım sonucu hala yükleyemedim resmi:50: hata oluştu deyip duruyor.
nasılsınız bakalım annişler benm bugun aynı regl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımda:43: yağmur yağmış hava soğuk.. bitmeyen bir gün olacak sanırımm:19:
cnm benimde oluyor kasık ağrısı büyük ihtimal idrar yollarıyla ilgili bende var çünkü
kızlar dün kontrole gittim 50 gr şeker yüklemesi yapıldı şükürler olsun sonuçlar istediğim gibi çıktı. yalnız ugs ye girmedim bebeğimi 1 aydır göremedim ya özledim yavrumu :43: dün eve gelesiye kadar canım çıktı belim o biçim ağrıdı artık eve yaklaştığımda adımlarımı sayar oldum. benim göbüşüm o kadarda büyük değil iyice ağırlaştım daha 11 12 haftamız var yandım ben :18: zaten basenlerden çatlamaya başladım hayırlısı artık bu yağların falan faydası olmucak sanırım.....
cnm bende aynı kızımı okuldan almaya gidiyorum adımlarım büyüyor sanki daha cok var yarım saatten fazla yürümeyin diyorlar bende 5 kilo aldım ama işte belime vuruyor bebişlerimiz için değer :)
günaydinn.....bende demir ilacini haftada 3 gün içiyorum umarim bii olmaz.....halsizlikk sersemlik yapıyo malum calışıyorum cin gibi olamm lazımmmmmm
cnm ihmal etme dr mu dedi bilmiyorum 3 gün iç diye ama kan değerleri önmeli sezeryanda kan vermek zorunda kalıyolarmış bide kansızlıkta sersemlik yapıyor kan ilacının bana tek kötü yanı kansızlık yapıyor dr danış derim ihmal etme
aynen canım birde dün akşam eşime saçma bir sebepten dolayı küstüm salak gibi soğuk odada bi süre yattım ağladım şimdi ateşim var heryerim ağrıyor havada kapalı bugün kendimi kötü hissediyorum :78:
ay sorma dünde biz kız yüzünden tartıştık sinirlerim tepemde ağladım küstüm gece barıştık hormonlar :))
gunaydın kızlar,

dun gece cok huzursuz ve kotu bır gece gecırdım nedense..

davul gıbı sıstı karnım, agzım kurudu defalarca su ıctım.. ve tabıı dolayısıyla defalarca tuvalete kalktım yatmadan once meyve yedım ondan olabılır mı acaba dedım ama bılemıyorum tabı..

sabah o kadar kotuydumkı -afedersınız- tuvaletımı zor yaptım sancıdan.. anlam veremedım..

sonra aklıma burada okudugum bırsey geldı.. bı arkadasımız karnı davul gıbı sısınce ılık dus alıp rahatlamıstı.. hemencık ılık dus aldım cok ıyı geldı sancımı alıp goturdu.. ona da bı anlam veremedım :44::44:

dıyaframım da acıyor dunden berı.. sanırım buyuyor miniğim. :)

unutmayın sız de sancılanırsanız hemen ılık dusa gırın.. gercekten cok ıyı gelıyor ..
meyve mideyi ekşitiyor cnm cok gec saatte bırakma cnm idrar tobrası aşağıda baskı yapıyor bende kaç kere kalkıyorum daha sabaha kadar uyuyamıyacağımız günler var :((

ay cok zor cnm ya insanlar kendilerini düşünüyor işte aslında sartları baştan bilmesine rahmen niye başlıyorsun demi insanı yarı yolda bırakıyorsun inş gönlünüze göre birini bulursun yavaş yavaş yaparsın cnm acele etme yorma kendini
ilk defa bu saatte ayaktayım:))
bugün bi aksilik olmazsa bebişimi görmeye gidicez eşimle 1 aydır görmedim yavrumu özledim:52:
eşiminde doğum günü bugün pasta yapıcam ona o yüzden ayaktayım yani:1:
ay bizde buğün 11 de gideceğiz heycan bastı :)) inş iyidir bebişlerimiz haberdar et cnm
Günaydın arkadaşlar.
hafta sonu DR a gittim. Bebek , suyu , kalp atışı falan Allah'a şükür normal dedi. bana göre boyu ve kilosu az gibi geldi ama sağlıklı olsunda... (bizde zaten minyonuz) 28+3. boy : 35 cm kilo : 1175 gr.

ilaç olarak sadece kan ilacı içiyorum onuda gece kalkıp içiyorum böylece mide bulantısı yapmıyor.
ayaklarımdaki ağrıdan dolayı magnezyum verdi ama haala içmeye başlamadım. içen arkadaşlar günün hangi saatinde aç mı tok mu içiyorsunuz?

bir de ben tv falan izlemek için sırt üstü uzandığımda kalp atışım hızlanıyor, birden bir heyecan basıyor ve nefes nefese kalıyorum. bunun nedenini sordum o an tansiyonum düşüyormuş, sırt üstü değil sağa veya sola uzanmam gerekiyormuş. böyle şeyler yaşayan arkadaşlar için paylaşmak istedim.

maşşallah bebişine cnm normal boyu kilosu anne babayla alakalı bence takma kafana sağlıklı olsunlarda magnezyum ben kullanıyorum bana saat felan vermedi kafama göre içiyorum günde 1 kere yazıyor :))

günaydın canım, kelin merhemi olsa başına sürer;(( bi çözüm bulursan buraya da yaz, ben de fenayım, sana da çooook geçmiş olsun..

cnm sanada geçmiş olsun ben gecen ay oldum geçmedi antibiyotik verdi ama ilaç bile 3 günde etki etti ihmal etmemek lazım ama işte ben direndim ilaç almamk için ilerlemiş buğün dr gideceğim soracağım ne yapayım diye

meyve mideyi ekşitiyor cnm cok gec saatte bırakma cnm idrar tobrası aşağıda baskı yapıyor bende kaç kere kalkıyorum daha sabaha kadar uyuyamıyacağımız günler var :((

sorma canım ya.. uykusuzluga tahammul edebılıyorum da içerde ne oluyo ne bıtıyo bılmıyorum ya.. o bıraz korkutuyo :)

ALLAH yar ve yardımcın olsun.senin şu sıkıntıların bitmedi gitti.yazık sanada bebeğinede.çok stresli günler atlattın.bi de şu kendini bilmez insanlar yüzünden sıkıntı yapma kendine.kızın doğduğunda yine çeken sen olursun.şu hamilelik sürecini biraz daha rahat geçirmeye çalış.

kızlar az once burnumdan pıhtı halınde kan geldı.. daha once de kanama oluyordu ama bu derece sıddetlı degıl..

bebegım de ınanılmaz hareketlı bugun..

kotu bısey olmuyordur dımı :44:

doktoru da aramak ıstemıyorum " burnu kanasa arıyor" dıcek..

var mı bole bısey yasayan aranızda? :(

canım Allah yardımcın olsun.. zor valla yardımcı bulmak bu zamanda.. sıkma canını.. senın ıcın daha hayırlısı olacagı ıcın bu olmamıstır emınım. Allah büyüktür

maşşallah bebişine cnm normal boyu kilosu anne babayla alakalı bence takma kafana sağlıklı olsunlarda magnezyum ben kullanıyorum bana saat felan vermedi kafama göre içiyorum günde 1 kere yazıyor :))

Canım aç karınamı içiyorsun tokmu? bir de yan etkisini gördün mü? (mide bulantısı vb. bişey)

kızlar az once burnumdan pıhtı halınde kan geldı.. daha once de kanama oluyordu ama bu derece sıddetlı degıl..

bebegım de ınanılmaz hareketlı bugun..

kotu bısey olmuyordur dımı :44:

doktoru da aramak ıstemıyorum " burnu kanasa arıyor" dıcek..

var mı bole bısey yasayan aranızda? :(

Canım benim de yaklaşık 10 gün öncesine kadar burnumdan hafif hafif kan geliyordu. ama bu günlerde kesildi.

bu sefer başardım sanırım kızlar. :1: güzel olmuşmuu fikirleriniz önemli benim için:34:

Eklentiler

• $þeker1.webp
    $þeker1.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 46
Back
X