2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın kızlar,

Dün üç günlük rapordan sonra işe gittim, raporlarımı toparladım ama hiç iyileşememişim, boğaz kültürü yaptırdım temiz çıktı şükür ama basit bi soğuk algınlığı bile bünyemi bi haftadır mahvetti... bakıyorum çoğumuzu pert etmiş bu güzel havalar...hepinize çok geçmiş olsun, bugün de izin aldım evdeyim inşallah haftasonu toplarım kendimi...nefes alamamak çok fena;(((

Bugün doktora gidecek olanlar da güzel haberlerle döner inşallah

Herkese güzel bir gün dilerim;)

Son düzenleme:
Merhaba güzel annişler,

Daha kızımın yatağını almadık. Kaynanamla kaldığımız için oda yapamıyoruz odamıza beşik koyacağız. İki yıl sonra ayrı eve çıkma ihtimalimiz var. Oda zaten küçük hemde çok tıkış tıkış o yüzden ikeadaki şu yatağı düşünüyorum.

$pe288944.webp

sizce mantıklı bir alışverişmi olur? kararsız kaldım da. Kullanışlı olur mu?

Ben De sabah kızımı sevdim biraz sağ tarafına yatınca iteklemeye başlıyor. Sağa yatıyordum tabi bi ittiriyor sanki dışarı çıkacak. Elimi koydum çok sertti tabi. Sanırım ayağıydı çünkü küçük bi yer sertti bayağı sevdim çok hoşuma gitti:16:

maşallahhh subhanallahhhh :16::16::16::16:

Merhaba güzel annişler,

Daha kızımın yatağını almadık. Kaynanamla kaldığımız için oda yapamıyoruz odamıza beşik koyacağız. İki yıl sonra ayrı eve çıkma ihtimalimiz var. Oda zaten küçük hemde çok tıkış tıkış o yüzden ikeadaki şu yatağı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 999905

bende baktımmm ikeadan bunlaraa oda olarak ama sallanmıoo :26::26::26: sanıırm park yatak ilk yıllar için daha uygun ve kullanışlı :31::31:

Merhaba güzel annişler,

Eki Görüntüle 999905

canım oda yapmayacaksan park yatak alsana .. yanı hem tasınabılır hem de abıdık gubıdık bı ton uygulaması oluyo .. alt acmasıydı donencesıydı..

malum ayın son günü sarflar filan derken öğlen eve gidemedim.yemekte hala gelmedi.içim kıyılıyo resmen.ölecem açlıktan.bebişimde mideme vuruyo resmen açım yemek gönder diyo.ayyy hadi ama yaaaa gelsene yemek.arasammı lokantayı?başıma ağrılar girdi ya:50:

Merhaba güzel annişler,

Eki Görüntüle 999905

kesinlikle alma bunu.ne sallanıyo ne bişey.al park yatak daha rahat edersin.ama tabi yine sen bilirsin

kızlar mart annelerine bakayım dedim çoğu şubatta doğurmuş benimde mayısın başı gözüküyor nisanda olacakmış gibi geliyor bakalım mayıs beklerken nisan annesi olurmuşuz :))

aslında bu ara sadece bağırarak iletişim kuruyoruz eşimin çok merhametsiz olduğunu düşünüyorum.

evet çok sık ağlıyorum yoksa çatlarım ama valla eşimle kanlı bıçaklıyız artık yanımda bile yatmıyor düşün yani.

bende hala bişey yapmadım nedendir bilinmez hiç hevesimde yok daha yıkanacaklar ütülenecekler de eksikler ortaya çıkacak.ne bileyim eşimin umrunda değil bende ilgilenmiyorum artık
Canım boşver zamanını uyuyacak geçir ben öyle yapıyorum. Eşim zaten geç geliyor akşam dokuzdan önce gelmiyor. Saçma sapan bi sebep üstelik. Ben bi laf söylesem bizde kavga ederiz biliyorum oyüzden susuyorum. Geçenlerde bi kavga ettik. Bende babamın evine gitmek istiyorum demişim sinir krizi geçirmişim. Aradı annesini babamın ismi Atilla Atilla beyi ara gelsin alsın kızını diyor gerizekalı o zamana kadar baba şimdide baba diyorda sinirlenince tuhaf oluyor işte. Sonra annesi geldi bizi sakinleştirdi. Yoksa bitiyordu az kalsın 2 ay önce falan üstelik çok zaman geçmedi. Çok ağladım ama onun yüzünden gebeliğin boyunca bebeğime bişey olsaydı boşayacaktım onu kafaya koymuştum.

arkadaşlar 31 haftalık gebeyim ve çatı kemiklerim çok ağrıyor nerdeyse yürüyemiyorum benimle aynı sorunu yaşayan varmı? sizce normalmi? önümüzdeki 2 ay ne yapcam bilmiyorum:25:

bendede aynı durum vardı canım resmen kalkıp yürüyemiodum evin içinde dr magnezyum yazdı 4 gündür kullanıyorum iyi geldi baya hatta hazırlanıom birazdan dışarı yürüyüşe çıkıcam yarım saat doktoruna söyle yazar randevuna çok varsa sağlık ocağınada yazdırabilirsin sonuçta zararsız bişe olduğu için

günaydın günaydın....
bakıyomda herkes az çok tamamladı bebek hazırlıklarını.kıskançlıktan ölebilirim.ben elbiselerini almanın dışında hiçbirşey yapmadım.haftaya son çalışmam.izne ayrılmayı bekledim hep.hatamı yaptım acaba:44:hangi oda takımı olduğuna karar verdik aslında ama odasını boyatacaz perdesini dikecez evi komple temizleyecem.ama hep son aya kaldı.çok mu zorlanırım?ayyy düşündükçe sıkıntı bastı.1hafta daha sabredeyim.sonra artık herşeyi yoluna koyacaz inş

yaa aynı bende kıskançlık krizlerine giriyorum hazırlıklarını bitirmiş anneleri görünce :27: ben kıyafetlerin anca 5 te 1ini almışımdır bide internetten bi park yatak aldım okadar başkada hiç bişeyim yok :50: kv umreye gidiyolar yarın gece onların gelmesini beklicez ne yazıkki 10 gün sonra burdalar ayy ozaman neler alıcam ben kızıma :52: :52:

aslında bu ara sadece bağırarak iletişim kuruyoruz eşimin çok merhametsiz olduğunu düşünüyorum.

evet çok sık ağlıyorum yoksa çatlarım ama valla eşimle kanlı bıçaklıyız artık yanımda bile yatmıyor düşün yani.

bende hala bişey yapmadım nedendir bilinmez hiç hevesimde yok daha yıkanacaklar ütülenecekler de eksikler ortaya çıkacak.ne bileyim eşimin umrunda değil bende ilgilenmiyorum artık

canım benim seni çok iyi anlıyorum az çok aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.. anlamadımki hamile olan nazlanması gereken duygusal olan ben miyim o mu? resmen kocamdan fırsat bulup hamilelik keyfi süremiyorum o benden daha hamile !!

akşamları didiştiğimiz yetmiyomuş gibi gün içinde de telefonla tartışıcak bişeyler buluyoruz ne yazık ki.. artık bıktım tartışmalardan bağırışmalardan ve konuyu kaynanama açtım.. resmen gittim oğlunu anasına şikayet ettim.. kadıncağızda benim için üzüldü hamile kadına resmen eziyet ediyo dedi. anlayışlı bi kadın saolsun. bunun bi okunması lazım böyle biri değildi filan dedi ve bi tanıdıklarıyla irtibata geçti durumu hem ben hem o birr bir anlattık hocaya.. hoca üstümüzde ciddi nazar olduğunu hem benim hem onun hemde evimizde çok nazar olduğunu söyledi. okumamız için dualar verdi ve evin sağını solunu özelliklede yatakodasını yatağın kenarlarını ve kapı eşiklerini sirkeli suyla silin dedi..

suyun içine ;
7 fatiha suresi
7 ayetel kursi
1 cin suresi
3 ihlas suresi
3 felak suresi
3 nas suresi ni her gün oku ve okuduğunuz sudan hem eşin hem sen iç hemde evinize serpiştirin dedi..
1 haftadır yapıyorum çok şükür artık çok daha iyiyiz..
dün akşam işten erken çıkıp gelmiş uzun süredir sana zaman ayıramıyorum hadi yemeği dışarda yiyelim zaten çoçuktan sonra bi süre dışarı çıkamıcaz kafamızı dağıtırız filan dedi daha birsürü şeyler söyledi ama söyledikleri bi süreden sonra kulaklarımda çınlamaya başladı resmen inanamadım ne diyo bu adam diyorum :)
gün içinde sırf kafamın etini yemek için ve kavga etmek için arayan adam bana mesaj atmaya başladı :) maaşallah nazar deymesin beyime :) eski mutlu günlerimize geri döndük anliicaann..
denemekte fayda var sen bilirsin yinede ama şu an hamilesin ve etrafındaki en yakınındaki insan bile hangi niyetle sana bakıyo bilemezsin ve ben birkez daha nazara inanmış oldum.. Allah yuvamızı eşimizi evlatlarımızı bize bağışlasın kötü niyetli insanların şerrinden korusun..

merhaba kızlar,inş herkes iyidir,çoktandır keyfim yok topige girip çıkıyorum yazılanları bile okuyamıyorum:( sürekli uykum geliyor..haftaya cuma kontrolüm var ama ben geçenlerde devlet hastanesine randevu alıp gittim prensesim 29+5 de 1500 gram 39,9 cm boyundaydı,ultrason kagıdındaki resimde resmen yanakları görünüyor çok tatlı ya hergün bakıyorum,doktora akıntım var dedm idrar kültürü istedim enfeksiyon vardır deyip reçete yazdı,ısrarla idrar kültürü yaptırdım,ilaçları almadım,eve gelince sonucuma baktım enfeksiyon falan yok,boşu boşuna bana ilaç kullandırcaktı,Allah devlet hastanesine gidenlerin yardımcısı olsun,haftayada kendi doktorumda görürüm prensesimi:16: bugün odamızın halısıda geldi,kıyafetleride yıkadım ütüledim,son haftalarımda annemlere gitcegim için lazım olan herşeyi hazırladım hastane çantamıza yerleştirdim,ama hala geri kalan kıyafetleri dolaba yerleştiremedim,daha dolabı bile silmedim,elim kolum kalkmıyor sanki:50: doğumdan sonra eve gelenler içinde kek,börek,poğaça yapıp dondurucuya atıcam,çok iyi oluyor böylece yorulmamış olurum:32:

kızlar çok sinirliyim, kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor demek ki bir daha anladım. öğlen bir yere gittim, dönüşte minibüste yer kalmamıştı ve hepsi kadın, hepsi de tanıdık iş yerinden. bir tanesi yer vereyim demedi. ben de binmedim başka bir araç buldum kendime. başka yerde görsen de aa bebek ne kadarlık aa ne kadar sevimli aa elleyebilir miyim adını ne koycaksınız vs vs...doğum yapmış etmiş kadınlar insan halden anlamaz mı...

merhaba kızlar,inş herkes iyidir,çoktandır keyfim yok topige girip çıkıyorum yazılanları bile okuyamıyorum:( sürekli uykum geliyor..haftaya cuma kontrolüm var ama ben geçenlerde devlet hastanesine randevu alıp gittim prensesim 29+5 de 1500 gram 39,9 cm boyundaydı,ultrason kagıdındaki resimde resmen yanakları görünüyor çok tatlı ya hergün bakıyorum,doktora akıntım var dedm idrar kültürü istedim enfeksiyon vardır deyip reçete yazdı,ısrarla idrar kültürü yaptırdım,ilaçları almadım,eve gelince sonucuma baktım enfeksiyon falan yok,boşu boşuna bana ilaç kullandırcaktı,Allah devlet hastanesine gidenlerin yardımcısı olsun,haftayada kendi doktorumda görürüm prensesimi:16: bugün odamızın halısıda geldi,kıyafetleride yıkadım ütüledim,son haftalarımda annemlere gitcegim için lazım olan herşeyi hazırladım hastane çantamıza yerleştirdim,ama hala geri kalan kıyafetleri dolaba yerleştiremedim,daha dolabı bile silmedim,elim kolum kalkmıyor sanki:50: doğumdan sonra eve gelenler içinde kek,börek,poğaça yapıp dondurucuya atıcam,çok iyi oluyor böylece yorulmamış olurum:32:

dondurucuya poğaca börek atma fikrine bayıldım ben bunu uygularım canım ;) Benimde akıntım aşırı oluyor banada dr ftil verdi kullanmazsam suyumda azalma olabileceğini söyledi akıntıyı azaltmak içinmiş. maşşallah 1.5 kg olmuş demek miniğin az kaldı kızlar benim küçüğümde 1160 gr mış 4 gün oldu gideli

kıyamam ya.canım benim yataklarınızı ayırmanız çok kötü olmuş.ne olursa olsun rica ediyorum ayrı yataklarda uyumayın.yoksa sıkıntılar öfkeler dahada büyüyo.en güzel geçirmemiz gerken günleri böyle stresli ağlayarak üzülerek geçirmek çok kötü bişey.ve bildiğim kadarıyla öyle büyük sorunlarda yok aranızda.sadece hep hırçınsınız iletişimlerinzde.daha sakin olmaya çalış.bırak kendisi bağırdığıyla kızdığıyla kalsın.sen kendini üzme ve cvp verme.ayrıca eşin umursamıyo diye sende bebeğine duyduğun heycanını ertelemen hata olur bence.heleki tüp bebek.ne zorluklarla olmuş.kıymetini bilmek lazım.benim9 ay olmadı.ölecektim meraktan.her karnıma baktığımda ALLAHIM sana bin şükür diyorum ve onu üzecek hiçbişey yapmıyorum.bazen hormonlardan dolayı içim daralır ağlarım aklıma bebeğim gelir hemen durur kızarım kendime.ne yapıyorum ben.hamile kalayımda ağrıdan sızıdan duramayayım derdim.şimdi çok şükür benimle kuzum.ağlamakta neyin nesi.siler gözyaşımı dua ederek rahatlarım.ne olur sende artık üzme bebeğini.hem büyük oğlunu düşün onada yazık.evde huzur olmayınca garibim nasılda etkileniyordur.unutma sevgi ve saygıyı çocuklarımız ilk biz ailelirnden öğreniyor.lütfen bol bol dua oku ve sabırlı olmaya çalış.

yahu hemen ne bıraktın kendını! bı kendıne gel aaa!
ne olmus yanı bagırıstıysanız.. olur ole seyler. beklentı ıcıne gırme. gırınce daha cok kırılıyosun ıster ıstemez.. her yaptıgı batıyor..

eğer yapabılırım dıyorsan alıp karsına konusmayı dene duzgunce sakince AĞLAMADAN sakin bir ses tonuyla..
ben senden su davranısları beklıyorum hayatım egerkı yapamayacaksan tam aksını de yapma lutfen.. cunku bu hareketlerın benı fazlasıyla kırıyor.. uzuluyorum.. sana karsı nefret duyamam senı cok sevıyorum (öyle hıssetmesen bıle bunu dıle getırdıgınde aslında oyle hıssettıgını anlıyorsun) ve senı bu kadar sevdıgım ıcın de bu sevgıyı paylasmak ıstıyorum fakat öfke nobetlerımız yuzunden basarılı olamıyorum.. bana yardımcı ol bu konuda..

gibi... bişeyler soyle..

senı tenkıt ederse de ; tamam öyleyse bana bagırarak kendımı duzeltmem ıcın yardımcı olmuyorsun.. benım duzelmemı ıstıyorsan nasıl olmalıyım onu soyle duzelt benı.. hayat arkadasları kımı zaman bunun ıcın vardır..

gibi bişeyler de işte..

en azından sen adımını atmıs olursun..

yatagını ayırdıysa o da kırılmıştır.. emin ol.. erkekler bellı etmez ama onlarda bızım gıbı hıssederler..

ben bunları uyguladım .. şimdi ne kadar kavga edersek edelım ben bılıyorumki brbirimizi çok seviyoruz.. eşim de biliyor ki küs oldugumuz zamanlarda en ufak lafıyla uzatmadan gülücem konuşçam.. o yuzden arayı yapmaktanda kaçınmıyor karşılıgını olumlu bı sekılde alacagını bılıyor cunku.. korkmuyor terslenmekten.

sen bılırsın canım yaa. cok bılıyo gıbı konusmakta ıstemıyorum ama bız boşanmak uzereydık .. hergun bagırıs cagırıs... cok kotuydu .. inanamıyorum hala nasıl bu hale gelebıldık .. :nazar:

ister yap ıster yapma dedıklerımı .. ama kendıne de zarar verme BUL BIR YOLUNU!!!

üzüldüm canım ama bence umrundadır eşinin öyle düşünmemeye çalış. odaları da ayırmayın iletişimini iyice koparmayın bence. senin onun desteğine ihtiyacın var, açıkca söyle anlamazsa ne ala.

Canım boşver zamanını uyuyacak geçir ben öyle yapıyorum. Eşim zaten geç geliyor akşam dokuzdan önce gelmiyor. Saçma sapan bi sebep üstelik. Ben bi laf söylesem bizde kavga ederiz biliyorum oyüzden susuyorum. Geçenlerde bi kavga ettik. Bende babamın evine gitmek istiyorum demişim sinir krizi geçirmişim. Aradı annesini babamın ismi Atilla Atilla beyi ara gelsin alsın kızını diyor gerizekalı o zamana kadar baba şimdide baba diyorda sinirlenince tuhaf oluyor işte. Sonra annesi geldi bizi sakinleştirdi. Yoksa bitiyordu az kalsın 2 ay önce falan üstelik çok zaman geçmedi. Çok ağladım ama onun yüzünden gebeliğin boyunca bebeğime bişey olsaydı boşayacaktım onu kafaya koymuştum.

yaa aynı bende kıskançlık krizlerine giriyorum hazırlıklarını bitirmiş anneleri görünce :27: ben kıyafetlerin anca 5 te 1ini almışımdır bide internetten bi park yatak aldım okadar başkada hiç bişeyim yok :50: kv umreye gidiyolar yarın gece onların gelmesini beklicez ne yazıkki 10 gün sonra burdalar ayy ozaman neler alıcam ben kızıma :52: :52:

canım benim seni çok iyi anlıyorum az çok aynı şeyleri yaşıyoruz seninle.. anlamadımki hamile olan nazlanması gereken duygusal olan ben miyim o mu? resmen kocamdan fırsat bulup hamilelik keyfi süremiyorum o benden daha hamile !!

akşamları didiştiğimiz yetmiyomuş gibi gün içinde de telefonla tartışıcak bişeyler buluyoruz ne yazık ki.. artık bıktım tartışmalardan bağırışmalardan ve konuyu kaynanama açtım.. resmen gittim oğlunu anasına şikayet ettim.. kadıncağızda benim için üzüldü hamile kadına resmen eziyet ediyo dedi. anlayışlı bi kadın saolsun. bunun bi okunması lazım böyle biri değildi filan dedi ve bi tanıdıklarıyla irtibata geçti durumu hem ben hem o birr bir anlattık hocaya.. hoca üstümüzde ciddi nazar olduğunu hem benim hem onun hemde evimizde çok nazar olduğunu söyledi. okumamız için dualar verdi ve evin sağını solunu özelliklede yatakodasını yatağın kenarlarını ve kapı eşiklerini sirkeli suyla silin dedi..

suyun içine ;
7 fatiha suresi
7 ayetel kursi
1 cin suresi
3 ihlas suresi
3 felak suresi
3 nas suresi ni her gün oku ve okuduğunuz sudan hem eşin hem sen iç hemde evinize serpiştirin dedi..
1 haftadır yapıyorum çok şükür artık çok daha iyiyiz..
dün akşam işten erken çıkıp gelmiş uzun süredir sana zaman ayıramıyorum hadi yemeği dışarda yiyelim zaten çoçuktan sonra bi süre dışarı çıkamıcaz kafamızı dağıtırız filan dedi daha birsürü şeyler söyledi ama söyledikleri bi süreden sonra kulaklarımda çınlamaya başladı resmen inanamadım ne diyo bu adam diyorum :)
gün içinde sırf kafamın etini yemek için ve kavga etmek için arayan adam bana mesaj atmaya başladı :) maaşallah nazar deymesin beyime :) eski mutlu günlerimize geri döndük anliicaann..
denemekte fayda var sen bilirsin yinede ama şu an hamilesin ve etrafındaki en yakınındaki insan bile hangi niyetle sana bakıyo bilemezsin ve ben birkez daha nazara inanmış oldum.. Allah yuvamızı eşimizi evlatlarımızı bize bağışlasın kötü niyetli insanların şerrinden korusun..

kızlar ayrı ayrı hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum bu kadar derdime ortak oluyorsunuz allah razı olsun sizden.burda olmayı çok seviyorum beni kşulsuz şartsız yargılamadan anlayan arkadaşlarım var ne güzel.dediklerinizde hep haklısınız bebeğimi düşünmem lazım önce.dünden beri o kadar az hareket ettiki yavrum meraklandım doktora gittim öğle arası.baktık iyiymiş suyu fazla dedi sadece oda şekerden dolayı oluyormuş çok fazlalaşırsa erken doğum olur takip etmeliyiz dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı eni.bebek 1040 kg olmuş biraz kilosu düşük geldi bana ama bende 20 gündür hiç kilo almamışım şeker tedavim işe yarıyor galiba.şeker içinde tokluk ikinci saat bizim için önemli dedi kafam karıştı dahiliye doktoruda birinci saat önemli demişti.yine hem açlık hem birinci hemde ikinci saatleri bakacağım şimdi ikiside kırılmasın dimi.

esrasalim yazdığın duaları not ettim yarın ilk iş evimi sirkeli suyla silip bu duaları bir suya okumak olacak.çok saol tatlım paylaştığın için.

:)))) ben bu konuda tamamen yanlış anlaşıldım sanırım. bardak çatal süslemek kapı süsü bez pastası kurabiye falan dedim ama hepiniz bunları hastanede bırakıp geliniceni sandınız :)) ben doğumumu devlet hastanesinde yapıcam büyük ihtimallede oraya bişi götürmiycem yada götürücem bilmiyorum ilk doğumum ama eve gelenler olarak değerlendirirseniz doğumdan sonra sizi görmeye gelenler için daha oturmuş olucak sanırım fikrim. yoksa ben kolanya şişesini süsleyip hastaneye götürüp neden orda bırakayım ki :))))

yok canım benım yanlıs anlama kotu bısey yapmıyosun .. keşke senın kadar heveslenebılsem.. hatta emınım annem sekerdı kurabıyeydı pastaydı kapı susuydu hepsını halletmıstır bıle.. guzel bısey sonucta.. ama ben merak bıle etmıyorum.. benım butun arkadaslarım da yaptırdı zaten.. hastanede bırakılması mumkun degıl ıllakı eve getırılecek.. ama sankı bana gereksız gelıo bılemedım.. belkı de annemın bu kdr yogun hevesı benı bunaltmıstır.. :)))

kızlar çok sinirliyim, kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor demek ki bir daha anladım. öğlen bir yere gittim, dönüşte minibüste yer kalmamıştı ve hepsi kadın, hepsi de tanıdık iş yerinden. bir tanesi yer vereyim demedi. ben de binmedim başka bir araç buldum kendime. başka yerde görsen de aa bebek ne kadarlık aa ne kadar sevimli aa elleyebilir miyim adını ne koycaksınız vs vs...doğum yapmış etmiş kadınlar insan halden anlamaz mı...

var öyleleri canım ya can sıkıcı malesef görmezlikten geliyorlar :(

Back
X