2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
dondurucuya poğaca börek atma fikrine bayıldım ben bunu uygularım canım ;) Benimde akıntım aşırı oluyor banada dr ftil verdi kullanmazsam suyumda azalma olabileceğini söyledi akıntıyı azaltmak içinmiş. maşşallah 1.5 kg olmuş demek miniğin az kaldı kızlar benim küçüğümde 1160 gr mış 4 gün oldu gideli

cnm benim akıntım herzamanki gibi normal,değişik yada fazla olmadı,sadece doktorun başından atması işte,dondurucuda kekde güzel oluyor,deneyin derim,poğaçada sodalı poğaça yaparsanız pufpuf yumuşacık oluyor ısıtınca,maşallah bebişe:nazar:

:50: off şimdi kaynanam geldi,haftaya bana misafir gelcekmiş,şimdiye kadar evime gelmediler,en kötü zamanda evime geliyorlar birde yanlarında başka misafirde getiriyorlar,delircem sonunda,ne kadar anlayışsız insanlar var of ya,kendileri geliyor ok birde başkalarını topluyorlar onuda çagırcaz bunuda çagırcaz diye,kendilerinede misafir gelince çocuk hesabı yapıyorlar şu kadar çocuk oluyor bu kadar çocuk oluyor diye kabul etmiyorlar :47:

:50: off şimdi kaynanam geldi,haftaya bana misafir gelcekmiş,şimdiye kadar evime gelmediler,en kötü zamanda evime geliyorlar birde yanlarında başka misafirde getiriyorlar,delircem sonunda,ne kadar anlayışsız insanlar var of ya,kendileri geliyor ok birde başkalarını topluyorlar onuda çagırcaz bunuda çagırcaz diye,kendilerinede misafir gelince çocuk hesabı yapıyorlar şu kadar çocuk oluyor bu kadar çocuk oluyor diye kabul etmiyorlar :47:

kaynananı yakalarsam:34::33:

yaa aynı bende kıskançlık krizlerine giriyorum hazırlıklarını bitirmiş anneleri görünce :27: ben kıyafetlerin anca 5 te 1ini almışımdır bide internetten bi park yatak aldım okadar başkada hiç bişeyim yok :50: kv umreye gidiyolar yarın gece onların gelmesini beklicez ne yazıkki 10 gün sonra burdalar ayy ozaman neler alıcam ben kızıma :52: :52:

senin yatacak yatağı var enaznından bizde o da yok.içimden hep böyle geçiyo ben mart ayını temizlik ve hazırlıkla geçirecem ve nisan ortalarında bebeğime kavuşacam.nasip artık hayırlısı

kaynananı yakalarsam:34::33:

güldürdün beni Allahda seni güldürsün:9: kaynanamında suçu yokki burda cnm,napsın kadını aramışlar sibele gelcez oturmaya evini görmedik demişler,oda birşey diyememiş,benide arasalar mecbur kabul ederdim ama onların düşünmesi lazım,2 yıl olcak nerdeyse evleneli bari bebek olunca gelselerdi durdular durdular tam kendimi kötü hissettigim zamanda geliyorlar maalesef,geçenlerde yine böyle misafir agırladım akşam onlar gidincede sancıdan kıvrandım,ben mayısı beklemeden dogururum bu gidişle :18:

Merhaba güzel annişler,

Daha kızımın yatağını almadık. Kaynanamla kaldığımız için oda yapamıyoruz odamıza beşik koyacağız. İki yıl sonra ayrı eve çıkma ihtimalimiz var. Oda zaten küçük hemde çok tıkış tıkış o yüzden ikeadaki şu yatağı düşünüyorum.

Eki Görüntüle 999905

sizce mantıklı bir alışverişmi olur? kararsız kaldım da. Kullanışlı olur mu?

Canım ben bunu ilk gördüğümde çok beğenmiştim gayet güzel olur.

kızlar herkes aynı dertten muzdarip sanırım. erkekler bu dönemde malesef daha çok depresyoına giriyor. allah sonumuzu hayır etsin diyorum.

Aslında onlarıda anlamak lazım doğumdan itibaren eskisinden 3 kat daha fazla sorumluluk binecek üstlerine. Baba olmak kolay değil sonuçta. Nasıl olacak nasıl bakacağız. Vs. Biz onları Umursamaz görsekte kim bilir gün içinde neler düşünüyor onlarda.

kızlar şöyle bir 2013 mayıs anneleri doğum topigine bir göz attım nerdeyse çoğu 1-2 hafta önce doğurmuş 2 ay gibi bir süre kaldı diye çok heyecanlandım daha bizimde beşiğimiz yok nerdeyse hiç birşeyimiz yok :2:

kızlar benım acıklamamda

Bebeğinizin ayak tırnakları görülmeye başlamış olabilir. Bugün bittiğinde gebe kalmanız ve bugün arasında tam yedi ay geçmiş olacak. Bebeğinizin büyümesi bu kadar hızlı ve haftalardır devam ederken bundan sonra bebeğinizin büyüme hızı doğum yaklaştıkça yavaşlaşacaktır.

yazıyor.. artık bebegım buyumeyecek mı benım bıldıgım daha cok buyumezmı son aylar ?

Ben iyi değilim okadar. Misafir kabul edemem şuan deseydin ya canım. Ya da akşam kocana söyle o söylesin annesine. Bence kabul etme bişey olur vicdan azabını sen çekersin kaynanana bişey olmaz. Kimlerin oğlu olacaktı. Ah sizi gidi kaynanalar ve kaynana adayları :) :p :D

Öf ya benim 3 hafta oldu Dr gidelim dahada 1 hafta var çok özledim yavruşumu. 30+4 olduk bugün. Yaa bende iki haftada bi gitmek istiyorum ama benimde şekerim var:41::20::49:

güldürdün beni Allahda seni güldürsün:9: kaynanamında suçu yokki burda cnm,napsın kadını aramışlar sibele gelcez oturmaya evini görmedik demişler,oda birşey diyememiş,benide arasalar mecbur kabul ederdim ama onların düşünmesi lazım,2 yıl olcak nerdeyse evleneli bari bebek olunca gelselerdi durdular durdular tam kendimi kötü hissettigim zamanda geliyorlar maalesef,geçenlerde yine böyle misafir agırladım akşam onlar gidincede sancıdan kıvrandım,ben mayısı beklemeden dogururum bu gidişle :18:

e canım uygun bi dille kaynanana anlatsan belki seni anlamış olur.ondan rahatsızlık duyuyormuş gibi değilde hani sen yabancı değilsin yanlış anlama deyip başlarsan söze belki o da seni anlar ve gelmek isteyenlere doğumda birlikte gideriz der

Ben iyi değilim okadar. Misafir kabul edemem şuan deseydin ya canım. Ya da akşam kocana söyle o söylesin annesine. Bence kabul etme bişey olur vicdan azabını sen çekersin kaynanana bişey olmaz. Kimlerin oğlu olacaktı. Ah sizi gidi kaynanalar ve kaynana adayları :) :p :D

kabul etsem bir dert etmesem ayrı bir dert valla,keşke insanlar biraz anlayışlı olsalar,1 2 hafta önce eşimin halasının kızı sivastan gezmeye gelmişti,bende ayıp olmasın diye bir akşam çaya çagırmıştım,o günde eşi gelip alcakmış kadını,bende akşam çaya çagırmış olsamda kek kurabiye falan birşeyler hazırlıyordum tel çaldı baktım kaynanam çayı koy biz geliyoruz dedi,saat 4,misafirleri almış eminönüne gezdirmeye götürmüş acıkmışlar dışardada birşey yememişler,ben aakşam çaya çagırdım diye bana getirdi misafirleri,elim ayagıma dolaştı resmen fırında pişenler,pişmeyi bekleyenler,mutfak dagınık,onlar gelene kadar 2 3 çeşit daha birşeyler yaptım,eşimde geldi o ara saolsun oda yardımcı oldu,kaynanam geldi misafirlerden önce,hani ne hazırladın diyor,ben 5 çayınamı çagırdım akşam çaya çagırmıştım dedim,kadının kocası gelip alcak bende buraya çagırdım diyor,eşimi zor sakinleştirdim birşey deme annene diye,kurduk masayı geldiler karınlarını doyurdular,kadının eşi geldi masa ortada kaldı gittiler,kaynanamda saolsun onlarla çıktı yardım edimde toplayalım demedi,mutfak zaten savaş çıkmış gibiydi,yine herzamanki gibi eşimden fayda oldu beraber topladık ama ayaklarımın üstüne basamaz hale geldim,yine aynısı olcak biliyorum :14:

arkadaşlar, beni sağlık ocağından 3 mart için tekrar çağırdılar.
ilk haftalarda yaptırdığımız kan vb tahlilleri yeniden yapacaklarmış. sizi de çağırdılar mı?

e canım uygun bi dille kaynanana anlatsan belki seni anlamış olur.ondan rahatsızlık duyuyormuş gibi değilde hani sen yabancı değilsin yanlış anlama deyip başlarsan söze belki o da seni anlar ve gelmek isteyenlere doğumda birlikte gideriz der

kaynanam bana sormadan kabul etmiş bile cnm,akşam eşim kızcak annesine kesin,sonra arada kalan ben oluyorum,bakalım akşam nolcak

kabul etsem bir dert etmesem ayrı bir dert valla,keşke insanlar biraz anlayışlı olsalar,1 2 hafta önce eşimin halasının kızı sivastan gezmeye gelmişti,bende ayıp olmasın diye bir akşam çaya çagırmıştım,o günde eşi gelip alcakmış kadını,bende akşam çaya çagırmış olsamda kek kurabiye falan birşeyler hazırlıyordum tel çaldı baktım kaynanam çayı koy biz geliyoruz dedi,saat 4,misafirleri almış eminönüne gezdirmeye götürmüş acıkmışlar dışardada birşey yememişler,ben aakşam çaya çagırdım diye bana getirdi misafirleri,elim ayagıma dolaştı resmen fırında pişenler,pişmeyi bekleyenler,mutfak dagınık,onlar gelene kadar 2 3 çeşit daha birşeyler yaptım,eşimde geldi o ara saolsun oda yardımcı oldu,kaynanam geldi misafirlerden önce,hani ne hazırladın diyor,ben 5 çayınamı çagırdım akşam çaya çagırmıştım dedim,kadının kocası gelip alcak bende buraya çagırdım diyor,eşimi zor sakinleştirdim birşey deme annene diye,kurduk masayı geldiler karınlarını doyurdular,kadının eşi geldi masa ortada kaldı gittiler,kaynanamda saolsun onlarla çıktı yardım edimde toplayalım demedi,mutfak zaten savaş çıkmış gibiydi,yine herzamanki gibi eşimden fayda oldu beraber topladık ama ayaklarımın üstüne basamaz hale geldim,yine aynısı olcak biliyorum :14:

Hata etme dost tavsiyesi arkadasım... Sana acımayana acıma.

Çok zorlanıyorsan gerçekten, sancılandım doktoru aradım yatıp dınlenceksın gecmezse yarın beklıyrum dedı de... Vallahı boyle dangalak ınsanlara beaz yalan soylemek mubah....
Yok olmuyorsa hazır ıkı uc cesıt sey al. Cay koy. Hıcbırsekılde fazla ıkramda bulunma ozellıkle... Dogumuna haftalar kalmıs kadına, toplanıp gıtmek ve ıkram beklemek hıc te ıyı nıyet degıl ve karsılıgı da bu olmalı...

Kusra bakma bende cok gergın ve kızgınım da bugun. Kımse kendını kımseye kullandrmasın can tasıoyruz...

Oğlumu aşıya götürdüm bugun ardından söz vermıstım lunaparka gıttık... Sevdıgı yere goturdum yemek ıcın... Cok aglamıstı asıda, moral oldu ona.
Sonra da e-bebekten bırkac sey alıp eve donduk. Magazada bır adam, benı göstererek; "ben doktorum, su kadını dınlendırın bıraz" demıs... Artık doktor gozuyle dısardan nasıl gorunuyorsam.

Sımdı de annem aramıs; kızın odası geld mı, nasıl oldu dıyor. Kızdım; "yapamadım henuz anne,sıldım supurdum, kapısını cektım oyle duruyor" dedım. Yapacak halım mı var dıyıp, bugun neler yaptıgımı örnek verdım. Sancılandım sımdı uzanıyorum cok zor gunler gecırıyorum dedim, ee dolaplar nasıl oldu resmını gondersene dıyor. "Sen gelıp kendın gör, hep bana yardımcı olursun" dedım. Hı ya ya evet ınsallah dur bakalım" dıyor!!!!!!!!! ınsallah doguma gelır tabı canım!!!!!!!!!!! Neyse ki oğlum uyudu da, ben de dınlenıyorum suan...

Son düzenleme:

yğmur damlası kaynanan gerçekten çok acımasızmış. Oğlu ona kızacagı zmn hiç engel olma.sen dersen anlamaz da oğlu sert dille kızarsa bır daha böyle yapmaz inşallah. Kaynana kader kısmet işi valla huylu huyundan vazgeçmiyor 50-60 yaşında kadınlar olsa bile. Ama şunu gözlemledim herşeye tamam dersen hep yapmaya devam eder. hayır de sen üzülecegıne o üzülsün.

northstar benım oğlum olcak kaynana adayı olcam .. ay düşününce ben çok kıskanırım:)))) hele istemediğim bırıyle evlenıp beni unutursa sinirimden çatlarım:)))))))))))öyle evlerine çok gitmem karışmam ama oğlum bana arada gelsin, özlerim...gerçi erkek çocukları anayı sallamıyor ki karıları ne derse o :)))) valla kızı olacaklar şanşlı. geçen bir mısafırımız geldi. eşimin arkadası ve karısı.. kadın cısıyetını sordu erkek dedim. yazık kız olaydı da çamurdan olaydı dedi:))))ben de allahın dedıgı olur dedim cınsıyet önemlı degıl hayırlı olsunda dedım .. doguda olsak maşallh derlerdi. burda kız dogurana madalya vercekler:))))

Back
X