arkadaşlar, beni sağlık ocağından 3 mart için tekrar çağırdılar.
ilk haftalarda yaptırdığımız kan vb tahlilleri yeniden yapacaklarmış. sizi de çağırdılar mı?
evet beni de 14 mart ta çağırdılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk haftalarda yaptırdığımız kan vb tahlilleri yeniden yapacaklarmış. sizi de çağırdılar mı?
kaynanam bana sormadan kabul etmiş bile cnm,akşam eşim kızcak annesine kesin,sonra arada kalan ben oluyorum,bakalım akşam nolcak
Çok zorlanıyorsan gerçekten, sancılandım doktoru aradım yatıp dınlenceksın gecmezse yarın beklıyrum dedı de... Vallahı boyle dangalak ınsanlara beaz yalan soylemek mubah....
Yok olmuyorsa hazır ıkı uc cesıt sey al. Cay koy. Hıcbırsekılde fazla ıkramda bulunma ozellıkle... Dogumuna haftalar kalmıs kadına, toplanıp gıtmek ve ıkram beklemek hıc te ıyı nıyet degıl ve karsılıgı da bu olmalı...
Kusra bakma bende cok gergın ve kızgınım da bugun. Kımse kendını kımseye kullandrmasın can tasıoyruz...
kabul etsem bir dert etmesem ayrı bir dert valla,keşke insanlar biraz anlayışlı olsalar,1 2 hafta önce eşimin halasının kızı sivastan gezmeye gelmişti,bende ayıp olmasın diye bir akşam çaya çagırmıştım,o günde eşi gelip alcakmış kadını,bende akşam çaya çagırmış olsamda kek kurabiye falan birşeyler hazırlıyordum tel çaldı baktım kaynanam çayı koy biz geliyoruz dedi,saat 4,misafirleri almış eminönüne gezdirmeye götürmüş acıkmışlar dışardada birşey yememişler,ben aakşam çaya çagırdım diye bana getirdi misafirleri,elim ayagıma dolaştı resmen fırında pişenler,pişmeyi bekleyenler,mutfak dagınık,onlar gelene kadar 2 3 çeşit daha birşeyler yaptım,eşimde geldi o ara saolsun oda yardımcı oldu,kaynanam geldi misafirlerden önce,hani ne hazırladın diyor,ben 5 çayınamı çagırdım akşam çaya çagırmıştım dedim,kadının kocası gelip alcak bende buraya çagırdım diyor,eşimi zor sakinleştirdim birşey deme annene diye,kurduk masayı geldiler karınlarını doyurdular,kadının eşi geldi masa ortada kaldı gittiler,kaynanamda saolsun onlarla çıktı yardım edimde toplayalım demedi,mutfak zaten savaş çıkmış gibiydi,yine herzamanki gibi eşimden fayda oldu beraber topladık ama ayaklarımın üstüne basamaz hale geldim,yine aynısı olcak biliyorum![]()
saol cnm,akşam eşim gelince iptal ettirmeye çalışcam bakalım..
saol cnm,akşam eşim gelince iptal ettirmeye çalışcam bakalım..
Oğlumu aşıya götürdüm bugun ardından söz vermıstım lunaparka gıttık... Sevdıgı yere goturdum yemek ıcın... Cok aglamıstı asıda, moral oldu ona.
Sonra da e-bebekten bırkac sey alıp eve donduk. Magazada bır adam, benı göstererek; "ben doktorum, su kadını dınlendırın bıraz" demıs... Artık doktor gozuyle dısardan nasıl gorunuyorsam.
Sımdı de annem aramıs; kızın odası geld mı, nasıl oldu dıyor. Kızdım yapamadım sıldım supurdum, kapısını cektım oyle duruyor anne dedım. Yapacak halım mı var dıyıp bugun neler yaptıgımı örnek verdım. Sancılandım sımdı uzanıyorum cok zor gunler gecırıyorum dedim, ee doaplar nasıl oldu resmını gondersene dıyor. Sen gelı kendır gr, hep bana yardımcı olursun dedım. Hı ya ya evet ınsallah dur bakalım dıyor!!!!!!!!! ınsallah doguma gelır tabı canım!!!!!!!!!!! Neyse ki oğlum uyudu da, ben de dınlenıyorum suan...
kızlar mart annelerine bakayım dedim çoğu şubatta doğurmuş benimde mayısın başı gözüküyor nisanda olacakmış gibi geliyor bakalım mayıs beklerken nisan annesi olurmuşuz :))
kızlar şöyle bir 2013 mayıs anneleri doğum topigine bir göz attım nerdeyse çoğu 1-2 hafta önce doğurmuş 2 ay gibi bir süre kaldı diye çok heyecanlandım daha bizimde beşiğimiz yok nerdeyse hiç birşeyimiz yok :2:
bende genelde gelmek isteyenleri kıramıyorum kabul ediyorum
ama hazır ikram sunuyorum kendim yapmıyorum yanına da bir çay okadar
hamileyiz şuan fazlasını beklemesinler bizden demi ama :))
yğmur damlası kaynanan gerçekten çok acımasızmış. Oğlu ona kızacagı zmn hiç engel olma.sen dersen anlamaz da oğlu sert dille kızarsa bır daha böyle yapmaz inşallah. Kaynana kader kısmet işi valla huylu huyundan vazgeçmiyor 50-60 yaşında kadınlar olsa bile. Ama şunu gözlemledim herşeye tamam dersen hep yapmaya devam eder. hayır de sen üzülecegıne o üzülsün.
northstar benım oğlum olcak kaynana adayı olcam .. ay düşününce ben çok kıskanırım:)))) hele istemediğim bırıyle evlenıp beni unutursa sinirimden çatlarım:)))))))))))öyle evlerine çok gitmem karışmam ama oğlum bana arada gelsin, özlerim...gerçi erkek çocukları anayı sallamıyor ki karıları ne derse o :)))) valla kızı olacaklar şanşlı. geçen bir mısafırımız geldi. eşimin arkadası ve karısı.. kadın cısıyetını sordu erkek dedim. yazık kız olaydı da çamurdan olaydı dedi:))))ben de allahın dedıgı olur dedim cınsıyet önemlı degıl hayırlı olsunda dedım .. doguda olsak maşallh derlerdi. burda kız dogurana madalya vercekler:))))
Canım nedense ben de nısanda gelecek gıbı hıssedıyorum
Umarım erken dogurmayız. Doktorda oglum ası oldu, cok aglayınca kucagıma almam gerektı. doktor bagırdı aa sakın almayın artık olasenta ayrılır dedı. almayıp ne yapayım doktr hnm dedım. sımdı almasam evdekı halım ne olacak dedım......kızıma hakettıgı onemı veremıyorum gıbı gelıyor cok uzuluyorum.
valla bişey diyemiyorum.bırak eşinde kızacaksa kızsın annesine.belki biraz uslanır.hoş sende hamarat gelinmiş gibi davranma.tek çeşit bişeyler yap,geldiklerinde de sürekli ağrn varmış gibi davran sık sık kalkma yerinden.şimdi kesin dersinki ben rahat edemem.rahat edemezsende mecbur o zaman çekecen canım.ama biraz kendini ve bebeğini düşün.son aylarda misafirde neymiş.onların bizi çağırmaları gerekiyor.ben evlendim ilk3 ay çalışmadım depremden dolayı işyerim hasarlıydı.hepsinede açık açık söyledim ben evdeyken gelen gelsin ama işe başladığımda zor oluyor beni anlayın diye.eşimin yakın ailesi sıkıntı yaratmadı ama dayısı halası eşleri gelinleri filan derken baktım her hafta sonu hayırlı olsunaa gelecek misafirlerim var.aradılar kabul etmedim,hep bi bahane buldum.hafta içinrden kendime planlar yapıyordum hafta sonu buraya gidecem arkadaşım gelecek eşimle gezmeye gidecez filan dedim.ohhh halada evime gelemediler.istemediğim kişileri durdurmasını bilmen lazım yoksa sana yazık olur.
cnm inan kimse için ne kendini yormaya değer nede üzmeye kibarca kusara bakmayın ben doğuma kadar misafir kabul etmiyorum de kaynananda olsa eşin zaten senden yanaymış sinir oluyorum böyle insanlara seni onlar davet edeceğine zaten doğumdan sonra gelen giden eksik olmayacak inan benim ev temizliği yapacak halim yok zorla yapıyorum kimseninde nazını çekemem bende ilk kızımda 8 aylık hamileyim kaynanmla kayınpeder geldi 1 ay kaldı hizmet ettim ne salakmısım diyorum cok değer veriyolarya neyse bence ara dr felan bahane et ayakta kalma felan de kabul etme erken doğum riskimiz var daha cok erken hepimiz için unutma yorgunluk tetikliyor
bende genelde gelmek isteyenleri kıramıyorum kabul ediyorum
ama hazır ikram sunuyorum kendim yapmıyorum yanına da bir çay okadar
hamileyiz şuan fazlasını beklemesinler bizden demi ama :))
Evet cnm bende 40.haftayı göremem diye düşüşnüyorum.38.hafta falan geçiyor aklımdan :)
doktorum da 24 nisandan sonra bekliyoruz doğumunu dedi.
hayırlı zamanda gelsinler.bizde hiçççç bişey almadık henüz.
ah cnm ahh eşimde bıktı artık ailesine bagırmaktan çagırmaktan anlamıyorlar napim diyor,bazen ben evlatlıkmıyım acaba bunlara hiç benzemiyorum diyor,benim evime gelmeyin kimseyide getirmeyin diye yüzlerinede söyledi ama huylu huyundan vazgeçmiyor,benim en büyük şansım eşim,burda arkadaşlar eşlerinden bahsetmiş biraz okudum Allah yardımcıları olsun,benim eşim maşallah melek melek![]()
slm arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. dün akşamdan beri bi sancım var ne olduğunu çözemedim ara ara gelip gidiyor. belimden geliyor bu sancı. sanki adet olacakmışım gib. bugün doktor kontrolüm vardı eşim işten izin alamadı. gittiğim hastahane de uzak dolmuş da çok gezdiriyor zaten sancım da var bi de dolmuşu çekemem diye gitmedim pazartesiye kaldı. ama sancılar için sağlıkocağına gittim nts ye bağladılar ufak tefek kasılmalar çıktı. bu ayda normal dedi ebe. ama artarsa doktoruna görün dedi. bilmiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum. ne olur dua edin bana.![]()
benimde belimden bacağıma yayılan ağrım var ama karın ağrısı gibi değil dikkat et cnm aman ihmal etme bu arada sağlık ocaklarında nts varmı bizim ebe bi aletle bakıyorda kalp atışlarına