2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
karın guclendırıcı deıl de bugday yagı aldım kegel egzersızı ve perıne masajı ıcın.. yag ıle yapıcam acılması ıcın.. daha erken ama olsun ben baslamayı dusunuyorum.. su grıp bir geçsin ..
geçmiş olsun canım. ben bu konuyu bi araştırayım yağıda ilkdefa duyuyorum :) çok cahilim çookkkk
Açılman falan olsaydı kesin söylerlerdi canım. Olmadığı için konu açılmamıştır. Bizdede hiç o konu açılmadı. Ama olsaydı doktorum söylerdi mutlaka.
içim rahatladı şimdi saol.
Ben okuduğum kitaptan bilgi edinerek başlamıştım kegele,bayaa oldu:34: Egzersizleride zaman zaman tekrarlıyorum..
bende başlıcam karar verdim. sadece yürüyüşle olacak iş deil anladığım kadarıyla.
Ay normal doğum hiç düşünmediğim için onları yapasımda gelmiyor bakasımda :):18:

:1::1::1:

Nasıl hissediyorsun bebek hareketlerini merak ettim? Bazen zıplıyorum çok canım yanıyor aşağıya doğru vuruyorda:26:

Çok açık renkte,göbeğimden aşağıya olan daha öncelerde vardı şimdi son zamanlarda delikten göğüslere doğru uzanıyor daha da silik yukarıdaki :) Çok şirin geliyor bana:9:

Şuan üstüm giyinik yanii dışarı çıkıyorumda montu fln çıkaramıcam annemden haber bekliyorum :) Ama şu söylediğini okudum ya bir hışımla soyunasım var :)))) İlginçmiş :) Tabi 4-5 parmak kalmasın canım,kız ya annesi tutmayacak demek bu teori bu sefer,inşallah :)

Hangi iltifatla karşılaştırılır,hangis bu kadar güzel gelebilir ki insana :) Gözlerim doldu..Maşalllah Demir'e,tatlı dilinee:nazar: Rabbim kuzucuklarından mahrum etmesin canım,cümlemizi inşallah..

Ben okuduğum kitaptan bilgi edinerek başlamıştım kegele,bayaa oldu:34: Egzersizleride zaman zaman tekrarlıyorum..

Benimkide bazen elini disari cikaricakmis gibi hissediyorum :) tam cikisvyerini ittiriyor yada vuruyor :)

Canım ben istedim doktorum da kabul etti tabi ikisi de bas geliş olursa..diger türlü de istersen deneriz ama birinin hayatı riski var dedi..o kadar ısrar etmem tabi..ins kızım doner hayırlısıyla normal doğururum..

Ya bu ne çizgisi bende çizgi falan yok nerde bu çizgi? Karnınızda mı?

Karında canım vardır muhakkak dıkkatlı bak ortadan bolen koy renklı cızgı

sen demesen ben göbek deliğimin üzerine doğru çıkan çizgiyi fark edemicektim bile. görünce şaşırdım hiç dikkat etmemiştim.

boşver kafana takarsan erken doğum yapma riskin dahada artar. dua et bol bol o rahatlatır seni denilenleri takma erken doğarsada sağlıklı doğsun. 5 aylıkken doğum yapanlarımız var bunada şükür..

Evet cnm Allah korusun yıne de. Soylenenler etkılıyor ınsanı.

ay gerçekten mi... çok zor bir durum ya :(
seni gerçekten anlıyorum. ben biraz daha araştırdım benim gittiğim bayanı. iyi gibi duruyor canım. öneririm gitmek istersen :)
ilgili, iyi ve bilgili bir bayan. :34:
ben kısmetse devam edeceğim sanırım. :34:

sen kime gidiyorsun canım? ben gittiğim hiçbir bayandan memnun kalmadım.

sana katılıyorum canım. inan ben evde olmama rağmen bazen çekemiyorum hiçbirşeyi size allah yardım etsin. dikkat et kendine en son ne zaman gittin doktora ben 15 gün oldu gitmiyorum cuma kontrolüm vardı eşimin işi çıktı pazartesiye kaldı randevu. bakalım benim bebeiş kaç kilo olmuş. bu arada canım kaburgaların batıyor mu benim çok batıyor artık. kiloya da gelecek olursak zayıfsan bi sıkıntı olmaz. ben çok zafıy değildim ama hamileliğin ilk ayları 7 kilo verdim o kiloya dönmeme daha 1 kilo var toplamda 6 kilo aldım ama verdiğimi sayarsak daha hiç kilo almadım aksine 1 kilo eksiyim.:34:

en son salı günü gittim. her şey yolunda dedi doktorum. cuma da göz doktoruna gittim. göz damarlarımda ödem oluşmuş. durumun vahim dedi. retina uzmanına yönlendirdi. üniversite hastanesine gideceğim pazartesi günü. kalıcı olacak diye korkuyorum. gerçekten görmem çok bozuldu. hayatımda ilk defa görme sorunu yaşıyorum hem de birden bire oldu. :111:

kaburgam batıyor. özellikle sol göğsümün altı çok batıyor. sırt bel ağrısı zaten geçtim artık onları. hiçbiri önemli değil. kalıcı sağlık sorunlarımız olmasın, bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan bu. yoksa diğerleri geçiyor. 20 hafta durmadan kustum ben. o günler geçti ya... bu günler de geçer.

pazartesi yaz buraya bebeğin ne haldeymiş bakalım. :emir_bebek:

arkadaşlar herkeze merhaba

epeydir giremedim,internetimin kotası dolmuştu geçmişide okuyamadım umarım anneler ve bebişler iyidir,herşey yolundadır.

3 gündür felaket biçimde kaburga ağrısı yaşıyorum sağ ön ve arka kaburgam beni mahvediyo.internetten baktım bebeğin baskısıymış bebek aşağı indikçe rahatlarmışım.sizdede varmı böyle şikayeti olan? yardım edinnnnn nasıl rahatlarım:43::43:

doktora gitcem oda 32.haftada gel demişti haftamı bekliyorum

Benim de kaburgam çok ağrıyor. Özellikle yemek yerken sağ ön kaburgam. Çok rahatsız edince ayağa kalkıp biraz dolaşıyorum. Bence de çocuğun baskı yapmasından kaynaklanıyor. Bugün canım acayip dondurma istedi eşimle dondurma yemeye gittik. Dondurma yerken o kadar acıttı ki dedim oğlunun keyfi yerinde saldı bacaklarını yatıyor içerde :)

Sefamolsun ins dedigin gibi vaktinde gelirler tarihe geçerim:)
Yaa bende cizgi falan yok yada ben goremiyorum :30:

bendede çizgi daha yok yada koyulaşmadı farkında değilim
Kızlar bende de yok anlamadım bu isi:) biz hesap yapamıcaz bu durumda:)
Karında canım vardır muhakkak dıkkatlı bak ortadan bolen koy renklı cızgı

Evet cnm Allah korusun yıne de. Soylenenler etkılıyor ınsanı.
Canım baya aradım çizgi yok bu onemli bisey mı? Belli belirsiz bisey mı yoksa koyu mu baya..
yani karnımda bulmadığım şey kalmadı ama cizgi yok;) damarlar buldum ;) karnımın tamamımın biraz kızarik oldugunu farkettim vücuduma gore:) sanki Güneş'te yeni yanmış gibi..boyle olan var ki mesela metak ettim:)

kızlar
bugün itibarıyle tam 9 kılo almıs durumdayım!
ve de ılk defa fıtıgım sabah kalktıgımda sıkıntı yarattı.. sol ayagımın ustune bastıgım anda sinir sıkısıyor..

bende hamılelıkten once de 3 yerde fıtık 2 yerde dısk kayması vardı zaten..

normal dogum ıstıyorum ama fıtıgı ve hemoroıdı olanlar yapamaz dıyor ınternette.. bende ıkısıde var ama yıne de yapmak istıyorum.. nasıl olur acaba..

varmı bıldıgınız bu halde normal dogum yapan ?

hemoroid normal doğuma engel değil ama doğum sonrası sıkıntılı oluyor, ben ilk doğumumda hemoroidle normal doğum yaptım, korkutmak istemem ama sonrasında çok çektim doğum sancılarını doğumdan sonra defalarca çektim sabahlara kadar ,şimdi yine var ve doğuman daha çok korkutuyor beni o ağrılar hatta sırf bu yüzden sezeryan istemek bile aklımdan geçmiyor değil

Benim de kaburgam çok ağrıyor. Özellikle yemek yerken sağ ön kaburgam. Çok rahatsız edince ayağa kalkıp biraz dolaşıyorum. Bence de çocuğun baskı yapmasından kaynaklanıyor. Bugün canım acayip dondurma istedi eşimle dondurma yemeye gittik. Dondurma yerken o kadar acıttı ki dedim oğlunun keyfi yerinde saldı bacaklarını yatıyor içerde :)

benimde artık üsten baymaya başladı çok dik oturamıyorum, sığmıyomu acaba diyorum öyle hareketli oluyoki san ki çıkıp gelecek sağımdan

Canım baya aradım çizgi yok bu onemli bisey mı? Belli belirsiz bisey mı yoksa koyu mu baya..
yani karnımda bulmadığım şey kalmadı ama cizgi yok;) damarlar buldum ;) karnımın tamamımın biraz kızarik oldugunu farkettim vücuduma gore:) sanki Güneş'te yeni yanmış gibi..boyle olan var ki mesela metak ettim:)

Olmasın olmasın. Demekki öyle bişey yok ozaman teoriyi çürütüyor. Oh bende korkmuştum 4 parmaktan. Olsaydı görürdün bence görünmeyecek bi çizgi değil. Ama demekki herkeste olmuyormuş :)

Canım, işin doğrusu ben olmayanı duymadım ama bunub tıbbı bır anlamı yok bıldıgım. İstersen netten bakabılırsın Linea Nigra adı tıpta. Resimler var ne oldugunu ne oldugunu daha ıyı gorebılırsın boylece.
Kırmızılık surulen yağlardan, kremlerden ve gerılmektendır herhalde?

Ayak ve sirtimda olusan problemler icin gorus bildiren arkadaslara tesekkur ederim. Benzeri problem yasayanlar icin son durumu soyleyeyim. Benim de sekerim cikti ve diyetteyim. Unlu ve sekerli gidalari menumden cikarinca agrilarim da kesildi. Eskisi kadar siskin de durmuyorum.

Kizlar dr plesanta asagida konumlanmis demisti. Cok ayakta kalinca ve yorulunca rahime baski hissdiyorum. Bundan mi kaynaklaniyor yoksa sizde de var mi. Bazen yurumekte bile zorlaniyom

kızlar ben geceleri uyuyamıyorum:( sırtım öyle ağrıyor ki sanki arkadan biri bıçak saplıyor gecenin bir yarısı uyanıyorum ağrıdan öyle yorgun hissediyorum kendimi yataktan yorgun kalkıyorum. Oğlum hep sağ taraftaydı dün de sol tarafa geçti galiba orada hareket ediyor anlamadım sanki döndü size de böyle şeyler oluyor mu?

Merhaba kuzularım Nasılsıniz 4 5 gündür giremiyorum yoğunluktan

Geçmişe ara ara baktım erken doğum riski olan arkadaşlar varmış umarım zamanını bekler bebisler kendinize dikkat edin

Kıl tüy meselesi açılmış hamilelikten beri jilet kullanıyorum Ne olacak halim Bilmem...

Göbek çizgisine hemen bakacağım çok merak ettim

30. Haftada işten çıkıyorum 32 ye kadar sigortami yatıracaklar sonra ücretsiz izin...15 martta özgür ve zügürt bir bayan olacağım...

Öyle işte kızlar bizden bu kadar şimdilik önemli gelişmeler varsa lutfen söyleyin bana 60 sayfa oku oku bitmez çünkü okuyana kadar siz bi 60 sayfa daha konusursunuz...

Back
X