Çook geçmiş olsun, lütfen moralini bozma, doktorun dediklerini yap ve dua et...elinden başka bi şey gelmez kendini üzüp, strese sokma daha fazla...
Dualarımız seninle, Allah yardımcın olsun
canım benim çok geçmiş olsun. bak işte herşeye normal diyolar sinirleniyorum bende. bende sağ bacağımı havaya kaldırmaıyorum hiç. iyi bak kendinede bebişinede. bolbol süt yumurta muz yeşillik tüket. onlar büyütcek bebeğini. atlatırsın tabiki dualarımız seninle.bişey verdimi doğumu durdurmak için
Canım çok geçmiş olsun benimde 2 cm açıklığım var ayağa kalkmam yasak tuvalet dışında napayım bebeklerimiz iyi olsun da dua edelim bol bol Allah'ın izniyle bişey olmayacak inşallah![]()
cnm acil sifalar diliyorum bol bol yat dinlen 3 cm açılma olup doğuma kadar yatanlar var inş herşey yolunda gider benimde kasığım ağrıyor nasıl bir ağrıydı hiç gecmeyenmi arada gelenmi bende korktum şimdi en son gittiğimde dr dedim nts de bakalım suyun bebek iyi ama her ihtimale karsı erken doğum felan allah korosun dedi sancı felan çıkmadı şükür dualarımız seninle cnm dikkat et kendinede bebişinede
Çok geçmiş olsun. Rabbim yardımcın olsun. Lütfen doktorun dediklerini yap istirahat et, iyi beslen sakın kötüsü olacak diye düşünme iyi düşün hep iyi olacak de inşallah bebeğin annesini üzmeyecek. Dualarım seninle.
canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen hiç yerinden bile kalkma.dua edeceğim senin için.inşallah geçecek hiç sorunsuz bekleyecek bebeğin.sen dinlen ve moralini hep yüksek tut.
geçmiş olsun çok dikkat et dinlen Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...
Allah yardımcınız olsun, bol su, bol protein, bol kuruyemiş. atalatıcaksınız elbette, ama gerçekten dinlen bol bol. dualarımız seninle.
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar, evde dinleniyorum mideme vurdu biraz o yüzden pek yiyemedim bir kaç gün fakat bugün daha iyiyim çok şükür. İlaç verdiler biri bebeğin ciğer gelişimini tamamlaması için, biri de bebeğin içerde kalması için. Ayaklar yukarıda yatmak ve bol protein almak çok önemli dedi doktor. Kronik idrar yolu enfeksiyonu olanlar lütfen ihmal etmeyin, iltihaplar plasentsaya zarar verip aşındırıp bebeğin suyunun gelmesine sebep oluyormuş bu da doğumu başlatıyormuş. Hepinize tekrardan teşekkür ederim inşallah 2 hafta sonra doğurup Mart annesi olmam