2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar bişi sorucam aranızda balık yağı hapı kullanan var mı doktor önerisiyle benim doktorum hiçbir vitamin önermiyor ama balık yağının faydalı olduğunu duydum kendiliğimden başlasam mı diyorum nasıl kullanılıyor bu haplar bileniniz var mı

Bana 24. Haftadan sonra başladı Dr um. 28 e kadar günde bir tane içtim. 28 den beri bi gün elevit bi gün balık hapı içiyorum. :)

işte bizim cicişlerimizzzzzzzzzzz:16::16::16:

maşallahhhh herşeyi almışsınızzz hepsi harikaa görünüoo rabbım hayırlısı ile giydirmeyi nasip etsinnn $nazarboncu287u.webp

maşşallah allah sağlıkla giymeyi nasip etsin ben hiç bişey almadım doğru dürüst 3 tane hastane cıkısı 5li 3 tane tulum bikaç corap kızımdan kalanlar var hediyede gelir dedim ama içim gidiyor anneme buğün bile dedim bişey almadık diye doğurda hayırlısıyla alınır ne dert ediyosun diyo :))

Evet canım doğuncada alınır. Bende fazla aldım geçen gün annem aradı diyorki daha birşey alma yeter. Fazla almakta iyi değilmiş. Daha ne alacam dedim bende. Gerçi herşeyde gözüm kalıyor ama neyse :)

teşekkür ederiz canlar hepinizede. bi akşam biraz rahatsızlanmıştım hatırlarsanız yazmıştım burayada o zman hiç bişeyi hazır değil diye çok üzülmüştüm oyüzdendir ki artık herşeyi hazır:34: daha güzelleri hemencik sizinde olsun. bebişlerimiz öusmutlu giysin hepsinii:16:

Ya evet hatırladım hatta en yakın zamanda çantamı hazırlayacak demiştin :1: bakalım biz ne zaman hazırlayacağız :)

Günaydın Kızlar geçmişi okuyamadım baya kötü günler geçirdim malesef. Cuma günü kontrolüm vardı, ultrasona girmeden önce doktora söyledim sağ kasığımda müthiş bir ağrı var tek ayak üstüne basıp çorap bile giyemiyorum diye, önemsemedi hamileiğin normal süreci genelde görünen bir sancı türü dedi. Sonra odaya geçtik beraber, doktor çok panikledi ne zamandır ağrın var? neden aramadın ? neden daha önce gelmedin vb. sorular sormaya başladı. Ben de bilemedim arada ağrıyor zaten her seferinde aramak istemedim dedim. Bebek doğum kanalına girmiş, bebeğimin suyu çok azalmış ve rahimde 3 cm açılma varmış. Suyun geldi mi dedi, ilk hamileliğim bilemiyorum ki dedim ayırt edemem normal akıntıdan dedim. Hemen amnisure diye bir test verdi amniyo sıvısının gelip gelmediğini anlamak için, çeşitli kan ve idrar tahlilleri verdi. Çok panikledim hemen hastaneye gittik testlerimizi verdik, diğer testimiz Gaziantep'te yokmuş Adana'dan gönderdiler bize gece 23.00 gibi elimizde oldu hemen yaptık Allah'a şükürler olsun ki negatif çıktı. Verdiğimiz diğer test sonuçlarına bakarak bağışıklık sistemimin çöktüğünü ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yine ilaçlara başladım fakat bebeğim çok hareketsiz ve hareket ettiğinde de çok halsiz. Doktor istirahat verdi ve sana 2 hafta veriyorum bebeğine iyi baktın baktın, bakamadın almak durumunda kalacağım beslenemiyor dedi. Bunu da atlatacağımızı biliyorum, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin….

Koseden canım geçmiş olsun aman sakın yat iki hafta, beslenmene dikkat et ki bebiş zamanında gelsin, beslensin, bu sıkıntıda geçmiş gitmiş olsun. Dualarım seninle ve hasta olan annişlere.

Kızlar bişi sorucam aranızda balık yağı hapı kullanan var mı doktor önerisiyle benim doktorum hiçbir vitamin önermiyor ama balık yağının faydalı olduğunu duydum kendiliğimden başlasam mı diyorum nasıl kullanılıyor bu haplar bileniniz var mı
Canim ben ara ara alıyorum marincap special kendi Dr um vermedi ama haftada 2 3 tane alabilirsin dedi en güzeli balık yemek ama benim eşim geç geliyor balık da tek başına yenmiyor o saatte de canım istemiyor rahatsız oluyorum... Bazı haftalarda balıkların da almıyorum... zeytin ceviz de omega içeriyor eğer dengeli besleniyorum gerek yok bence
maşşallah allah sağlıkla giymeyi nasip etsin ben hiç bişey almadım doğru dürüst 3 tane hastane cıkısı 5li 3 tane tulum bikaç corap kızımdan kalanlar var hediyede gelir dedim ama içim gidiyor anneme buğün bile dedim bişey almadık diye doğurda hayırlısıyla alınır ne dert ediyosun diyo :))

Canim benim ilk olmasına rağmen ilk doğduğunda gideceklerini aldım sadece birden maymun istahlilik yapıp saldırmak istemiyorum doğduktan sonra almak istiyorum...

işte bizim cicişlerimizzzzzzzzzzz:16::16::16:

Canım merhaba benimde doktorum vermemişti ama bende 6. aydan sonra kullanmaya başaladım. Bence kendım emın oldugun bır markanın urununu alıp kulanabılırsın evet faydaları oldukca fazla gercekten .

canım okurken çok kötü oldum. Allahım inşallah yavrunu sana sağsalim yollayacak. senin için beş tane ayetel kürsi okudum. yat dinlen canım. bebege kılo yapan süt kaşar peynırı muz bulgur pılavı ye.cevızı çok ye canım.. hayırlısıyla hepimiz şu mart ayını bir çıkarsak ıyıce rahatlayacagız...akıntının amnıyo sıvısı oldugunu nasıl anlayacagız rengı farklı mı.. ılla hep kasık agrısımı olacak...sendeki belirtiler ne oldu cnm..

canım benimde karnım 2 haftadır sert geçen hafta kontrlum vardı söledim doktora artık bebek büyüdü karnının sert ve gergin olması çok normal dedi sizinkilerde normal dediğine göre bi sorun yok demektir :9: içini ferah tut

Canlarim iyiki.varsiniz.azda olsa rahatliyorum.sayenizde..annelik degisik bir diyguymus ben evhamliydim dahada evhamli oldum :( insallah normaldir yasadiklarimiz grnelede bu haftalarda oluyo demekki allahim hayirli saglik zamaninda dogumlar nasip etsin

Bana 24. Haftadan sonra başladı Dr um. 28 e kadar günde bir tane içtim. 28 den beri bi gün elevit bi gün balık hapı içiyorum. :)

Canim ben ara ara alıyorum marincap special kendi Dr um vermedi ama haftada 2 3 tane alabilirsin dedi en güzeli balık yemek ama benim eşim geç geliyor balık da tek başına yenmiyor o saatte de canım istemiyor rahatsız oluyorum... Bazı haftalarda balıkların da almıyorum... zeytin ceviz de omega içeriyor eğer dengeli besleniyorum gerek yok bence

Canim benim ilk olmasına rağmen ilk doğduğunda gideceklerini aldım sadece birden maymun istahlilik yapıp saldırmak istemiyorum doğduktan sonra almak istiyorum...

Canım merhaba benimde doktorum vermemişti ama bende 6. aydan sonra kullanmaya başaladım. Bence kendım emın oldugun bır markanın urununu alıp kulanabılırsın evet faydaları oldukca fazla gercekten .

Şimdi canlarım ciğerlerim bu balık haplarını hergün kullanmanın bi sakıncası yok di mi ben de Solgarınkini aldım da allaha emanet içicem valla hergün

Günaydın Kızlar geçmişi okuyamadım baya kötü günler geçirdim malesef. Cuma günü kontrolüm vardı, ultrasona girmeden önce doktora söyledim sağ kasığımda müthiş bir ağrı var tek ayak üstüne basıp çorap bile giyemiyorum diye, önemsemedi hamileiğin normal süreci genelde görünen bir sancı türü dedi. Sonra odaya geçtik beraber, doktor çok panikledi ne zamandır ağrın var? neden aramadın ? neden daha önce gelmedin vb. sorular sormaya başladı. Ben de bilemedim arada ağrıyor zaten her seferinde aramak istemedim dedim. Bebek doğum kanalına girmiş, bebeğimin suyu çok azalmış ve rahimde 3 cm açılma varmış. Suyun geldi mi dedi, ilk hamileliğim bilemiyorum ki dedim ayırt edemem normal akıntıdan dedim. Hemen amnisure diye bir test verdi amniyo sıvısının gelip gelmediğini anlamak için, çeşitli kan ve idrar tahlilleri verdi. Çok panikledim hemen hastaneye gittik testlerimizi verdik, diğer testimiz Gaziantep'te yokmuş Adana'dan gönderdiler bize gece 23.00 gibi elimizde oldu hemen yaptık Allah'a şükürler olsun ki negatif çıktı. Verdiğimiz diğer test sonuçlarına bakarak bağışıklık sistemimin çöktüğünü ve çok fazla idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi. Yine ilaçlara başladım fakat bebeğim çok hareketsiz ve hareket ettiğinde de çok halsiz. Doktor istirahat verdi ve sana 2 hafta veriyorum bebeğine iyi baktın baktın, bakamadın almak durumunda kalacağım beslenemiyor dedi. Bunu da atlatacağımızı biliyorum, lütfen dualarınızı bizden esirgemeyin….

canım çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle. Bol bol dinlen dikkat et kendine.

Şimdi canlarım ciğerlerim bu balık haplarını hergün kullanmanın bi sakıncası yok di mi ben de Solgarınkini aldım da allaha emanet içicem valla hergün

Sedoş bende solgar kullanıyorum en kalıtelı ve guvenılır olanı solgar , hıc bır zararı yok ben bu konuda cok makale okudum cok arastırdım kılo yapıyor falan dıye yanlıs seyler soyleyen cok ınsan var tam aksıne kılo aldırmıyor, bebegın ıcınde cok faydalı. Bebegımızın bu saatten sonra beyın gelısımlerı devam edıyor beyın ıcınde en onemlı yapıtaslarından bır tanesı omega yagları :)

Sedoş bende solgar kullanıyorum en kalıtelı ve guvenılır olanı solgar , hıc bır zararı yok ben bu konuda cok makale okudum cok arastırdım kılo yapıyor falan dıye yanlıs seyler soyleyen cok ınsan var tam aksıne kılo aldırmıyor, bebegın ıcınde cok faydalı. Bebegımızın bu saatten sonra beyın gelısımlerı devam edıyor beyın ıcınde en onemlı yapıtaslarından bır tanesı omega yagları :)

Ayyy sağol arkadaşım yaaa gönlüm nasıl rahatladı anlatamam benim bu ilaç kullanımına karşı bilinçaltımda garip birşey var faydalı bile olsa çok korkuyorum ilaç kullanmaya ama miniğim için kullanmam gerek umarım çok geç kalmamışımdır ama nerden başlasan fayda faydadır diye düşünüyorum di mi ama :)

çok akıllıca bi davranış.. benimde cumartesi gününde başıma gelen hastane olayından sonra aklım başıma geldi ya her an doğurursak bu çocuk ne giyicek diye düşünmeden edemiyorum dün annemi çağırdım aldığımız 3 -5 kıyafetii değerlendirdik acil ne olur ne olmaz diye ufak ufak yıkamaya başlıcaz ama ben daha çok erken dediğim için deterjan bile almadım şimdi ne alsam acaba diye düşünüyorum.. sen hangi markayı kullanıyosun ve yumuşatıcı kullanıyomusun acaba ?

nefes problemi bendede çok fazla vardı kızlar burnum aşırı tıkanıyodu ve ağlayasım geliyodu yatakta dön dur uyuyamadığım için.. çoğu zaman burnumun kanadığı bile oldu kuruluktan ve çareyi buhar makinası almakta buldum.. zaten bebek için almayı düşünüyodum biraz erken alıp bende faydalanmış oldum.. şimdi okadar rahatımki ne burnum kuruyo ne de tıkanıyo.. peteklerin üzerine koyulan ıslak havlular veya sular buhar makinası kadar işe yaramıyo. e bebekten almıştım indirimde king markasının hemde değişen renkte ışığı var süper gece lambası oluyo.. tavsiye ederim

ben çevremden yaptıgım araştırmalar sonucunda roxy dalan sabun tozu(matik için olan) ve dalinin bebekler için olan yumuşatıcısını almaya karar verdim Allah nasip ederse 32.haftada doğum iznine çıkıp o zaman çantamızı hazırlamaya başlayacağım

benimde doktorum bişi demedi hiç balık yağı hakkında şuan etrafımda tanıdık hamile arkadaşlar var soruyorum kimine vermiş kimine vermemiş anlamadım iki hafta önce tahlillerim falan yapıldı dedim sabahları bi kan hapı kullanıyorum bi elevit bunlar deişecekmi eklenecekmi yok bunlarla devam edicez dedi :) balık yağı konusunda bende endişeliyim hergün ceviz ve zeytin yiyorum ama balık iki hafta bir ancak kontrolümede daha var. ama bende alıp başlamayı düşünüyorum.

ben demir ilacına başladığım günden bu yana yaklaşık 2 aydır hergün içiyorum. gerçi benim dr verdi. sorun olacağını sanmıyorum.

Back
X