- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
Ben bu insanlari hiicc anlamiyorum, tabiiki annesutu mucize, tabiki vermeliyiz ama olmuyorsa mama verecegiz tabiiki, niye vitaminsiz kalsin mama kullanan bebek? Bunu diyenler ne anne sutunun icerigini bilir ne de mamanin!! Mamalar anne sutu taklit edilerek yapilir, bir anne sutunun icerigini arastirin bir kullandiginiz mamanin , hemen hemen ayni icerige sahiplerdir. Anne sutunden gecen antikorlar onemlidir evet ama yoksa yoktur!
Ne verecegiz yetmiyorsa onlarin yillar once yaptigi gibi inek sutu mu? Kutu sut kullaniyorum inek sutu kullanmiyorum diyenlere ne demeli!! Sanki o inek sutu degil. Bi de inek sutu anne sutu kiyaslamasini arastirin ne kadar farkli oldugunu goreceksiniz, eskiden pirincin suyunu kaynatip icirirlermis anne sutu olmadiginda, bu mu vitaminli yani?
Demem o ki tatli anneler, anne sutu yoksa en iyi secenek mamadir ve bebek asla vitaminsiz falan kalmaz ve de anne sutu gibi %100 laktoz icerirler, seker icermezler dolayisiyla da kof sismanlik yapmazlar. O kof sismanligi yapsa yapsa ari mama yapar:) korkmayin ve stress yapmayin
donup iki kez okudum okadar ii geldiki anlatamam ;

;