2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Valla bosuna demiyorlar annnenin nazari daha cabuk deger diye. Bu gece ikin ikin bi hal oldu sipam. Gaz cikiyor da kaka yapamiyor. Normalde gece iki uc kere yapiyordu bugun hic yapmadi. Saat basi da uyandi. Bildigim birkac yontem var bugun bekleyecegim yapmazsa uygularim artik. Bu kabizligin devit'ten kaynaklandigini okumustum bir yerde. Denk mi geldi bilmiyorum ama biz de uc gundur kuklanmaya basladik. Birakamayiz da insallah sorunlar cozulur.
Bu arada rezeneye dun basladim. Fayda goruruz umarim. Cevabin icin tesekkurler.

Arkadasim sen yazınca dank etti bana da deviti kullanmaya basladigimizdan beri kızımın gaz sancılari ve karin ağrısı olmaya başladı ama kullanmak zorundayız ben su an için biogia damla kullanıyorum bi nebze faydası oldu sanki ama yavrum kivrandikca çok kötü oluyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese merhabalar ...
burayı okadar çok özledim kisiz değerli dostlarımı :16: 2 haftadır doğru dürüst giremiyordum, evde bile duramıyordum bundan sonra da öyle olacak gibi ... eşimin işi dolayısı ile (görüşmeler falan) geziyorum vallaha :52:
artık listemizin tamamını yapalım mı? geçmişe hiç bakamadım şöyle bir göz atıcam şimdi inşaAllah kimse de bir sorun yoktur. bizim bebeğimizde kendini iyice toparladı maşaAllah, bacım da iyi artık normal yaşamlarına döndüler diyebilirim ...
hepinizi çok çok çok sewiyorum :34:

nasılsınız çiçeği burnunda anneler bebişleriniz nasıl... benim bu aralar buraya bakmaya pek fırsatım olmuyo sadece okuyorum arada ama yazamıyorum 2 çocuklu olmak gerçekten çok zoormuş ilk oğlum çok rahattı bebekken hiç bir zorluk yaşamamıştım.. ama bu ikinci sıpa ya gelince gaz bizi bitirdi UYKU UYKU diyorum başkada bişey demiyorum anladınız siz onu

herkese merhabalar ...
burayı okadar çok özledim kisiz değerli dostlarımı :16: 2 haftadır doğru dürüst giremiyordum, evde bile duramıyordum bundan sonra da öyle olacak gibi ... eşimin işi dolayısı ile (görüşmeler falan) geziyorum vallaha :52:
artık listemizin tamamını yapalım mı? geçmişe hiç bakamadım şöyle bir göz atıcam şimdi inşaAllah kimse de bir sorun yoktur. bizim bebeğimizde kendini iyice toparladı maşaAllah, bacım da iyi artık normal yaşamlarına döndüler diyebilirim ...
hepinizi çok çok çok sewiyorum :34:

Onceden saatlerce gezerdim burada simdiyse aklima bile gelmiyor burasi:1:
Herkes sagliklidir inşaallah bir sorun yoktur.
Benim sutum biraz az ama inanıyorum o da artacak uyuyor uyaniyor her uyandiginda tikiyorum agzina memeyi:52:

Slm arkadaşlar kalça çkıkligi ve rutin kontrolum uz den geldik.cok şükür bi sıkıntı yok gaz damlamizi değiştirdik. Gerçi doktor daha bu iyi gunleriniz diyerek daha çok korkuttu beni. .ne sorsam normal cevabını alıyorum zaten.kaka problemimize de normal dedi 10 günü geçerse Fitil ver dedi yazdı..yüzündeki alerji gibi olan şeylere normal yeni dogan sivilcesi geçer dedi..kilo alımı çok iyi dedi sutum yetiyormuş çok şükür çok mutlu oldum açlıktan aglamıyor mus bebisim. . Bizden haberler böyle çok ağlarsa arabada gezdirin saç kurutma makinesi sesi dinletin birbuçuk ay kadar bu sancilar devam eder dedi..ALLAH saglik versin hepimizin yavrularina bizlere de gazlı oldukları anda sabır. .

taaammmmm 130 annemiz var listemiz de maşaAllah :16: ama sanıyorum ki hala doğum haberini yazmayan annelerimiz var... bugün yada yarın son listemizi yapmayı düşünüyorum siz ne dersiniz :44:

Aranizda epidural normal dogum yapip bel agrisi celen var mi? Gerci agrim dogum oncesi de vardi o yuzden epiduralle ilgisi olmayabilirde ama belim fena :(( dikisleri soran arkadasim icin benimki estetikmis ilk zamanlar benim de agrim vardi ve oturmakta zorlaniyordum ama 10.gunden sonra gecti bel agrisi kaldi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anaaaaam sonunda vakit bulup bir sürü bişiler yazmıştım o da silinmiş.
Ofertacım senin çin dua ediyorum umarım hayatında herşeyi yoluna koyabilirsin.
Biz cumartesi doktora gittik 3500kg olmuş bizim ufaklık, ilk başlarda mama vermeyi reddettiğim için kendime çok kızıyorum bebeğim kilosundan geride kaldı çünkü inşallah en kısa zamanda toparlar. Hepinizi çok özledim yoğun bir haftasonu geçirdim, hamileliğin 4. ayında başlayan kuruk sokumu kemik batması yine başladı artık doktora gitme vakti geldi sanırım. Bebeğimin gazı aynı şekilde devam ediyor, inşallah tüm gazlı bebişlerimize Allah şifa verir.

anaaaaam sonunda vakit bulup bir sürü bişiler yazmıştım o da silinmiş.
Ofertacım senin çin dua ediyorum umarım hayatında herşeyi yoluna koyabilirsin.
Biz cumartesi doktora gittik 3500kg olmuş bizim ufaklık, ilk başlarda mama vermeyi reddettiğim için kendime çok kızıyorum bebeğim kilosundan geride kaldı çünkü inşallah en kısa zamanda toparlar. Hepinizi çok özledim yoğun bir haftasonu geçirdim, hamileliğin 4. ayında başlayan kuruk sokumu kemik batması yine başladı artık doktora gitme vakti geldi sanırım. Bebeğimin gazı aynı şekilde devam ediyor, inşallah tüm gazlı bebişlerimize Allah şifa verir.

Canım çok saol allah razı olsun

Tesadüf değildir inşallah canım. Herşey çok çok daha iyi olsun inşallah. İyi pazarlar:)

Selam canım bende dun dediğin damlayı kullandım ilk def a faydası oldu gibi bende emin olamadım teadufmj diye:) oğlum 20
Günlük oldu günde bes damla verdim aksam yatmadan önce verdim sen nasıl kullandım bebişin ne kadarlik oldu

Selam canım bende dun dediğin damlayı kullandım ilk def a faydası oldu gibi bende emin olamadım teadufmj diye:) oğlum 20
Günlük oldu günde bes damla verdim aksam yatmadan önce verdim sen nasıl kullandım bebişin ne kadarlik oldu

Sabah akşam beş damla kullanıyorum 35 günlük olduk. Bugünde fena değil durum galiba ilaç fayda ediyor. Ama hala alttan pıtlamıyor yardımsız kaka yapamıyor zeytinyağ ile popoya massj yapıyorum işe yarıyor doktorumuz tavsiye etmişti.

yazmaya hiç zaman olmadı kızlar. ben de 29 mayısta bebişimi kucağıma :) 3350 gr ve 49 cm doğdu kızım. ikimizde iyiyiz. birbirimizin ritmine alışmaya çalışıyoruz. daha çok ben onunkine tabi :1:

Sabah akşam beş damla kullanıyorum 35 günlük olduk. Bugünde fena değil durum galiba ilaç fayda ediyor. Ama hala alttan pıtlamıyor yardımsız kaka yapamıyor zeytinyağ ile popoya massj yapıyorum işe yarıyor doktorumuz tavsiye etmişti.

Masaji Nası yapiyosun canim

Himm sabah aksam ni kullaniyorsun, prospektusunde gunde 1 sefer yaziodu, bende aksam kullandim da sabah kullansam mi acaba diyip vazgectim, sana doktor mu dedi sabah aksam diye canim?

Aranizda epidural normal dogum yapip bel agrisi celen var mi? Gerci agrim dogum oncesi de vardi o yuzden epiduralle ilgisi olmayabilirde ama belim fena :(( dikisleri soran arkadasim icin benimki estetikmis ilk zamanlar benim de agrim vardi ve oturmakta zorlaniyordum ama 10.gunden sonra gecti bel agrisi kaldi

slm lar bende normal epudural yaptım doğumumu ikinci doğumumdu ...ilki suni sancı ile olmuştu.bundada epudural istedim..ama sonrasında hiç bir yan etkisini görmedim.ne baş ağrısı nede bel ağrısı oldu...25 .gunumuz bugun.dikişlerde estetik cilt altı imiş.onları bile hiç hissetmedim desem yeridir.bir iki gun oturuken dikkat ettim okadar...

Ben o damlayı hiç kullanmadım kızımda cnm. Oğlum üç aylıkken gaz problemine benzeyen şidetli ağrıları başladı ki, o da o vakte kadar koliksiz bir bebekti. Doktorlar "geç kolik" diye birşey uydurdular sözde üç aydan sonra bazı bebekler kolik oluyormuş. O arada bu damlayı kullanmıştım faydasını görmüştüm ama oğlumun geç kolik olduğuna bir an bile inanmadım.... Zaten ısrarım sonucunda gaita testı yapıldı, hafif bir enfeksiyon çıktı. Çok basit bir ilaçla yarım günde tedavi oldu:) Doktorlara kalsa geç kolik diye aylarca çekecektik.

Masaji Nası yapiyosun canim

Makat girişine dairesel küçük hareketlerle Zeytinyağlı masaj yapıyorum doktorumuz tavsiye etti. Basınçlı ve zor kaka yaptığı için makat girişi çatlayıp tahriş oluyormuş bu nedenle zeytinyağı yumuşatıyormuş.

merhaba güzel mayıs annleri, 12 mayıs ta epidural sezeryanla yaptım dogumumu 38+1 de. oğlum 52 cm 3500 gram doğdu. çok şkür hrşey yolunda bir kaç şey dışında,onlar da acemiliğin verdiği endişeler diyelim. arada bir girip kaldığım yerden okuyayım dedm ama o kadar birikmiş ki sayfalar yetişemedim, ben de çok güvendigim bir kaç kişinin özellikle lilacsofie nın yazdıklarını okuyayım işime yarar birşeyler mutlaka vardır dedm:)) hepinzi çok öptümmm.

Merhaba teyzeleerr ve minik kardeşler.. :)
Biz daha bugün 7 günlük olduk ama sanki 7 ay gibi geldi banaa:) geceli gündüzlü günler ne uzunmus megeeerrr:)
Bence sükretmelisin canım. Bizim tam tersi geceleri hic uyumuyoruz. Memede olunca uyur uyanik ama yatagina yatirinca 10 dakika demeden uyanıyor. Yanımda annem var şuanda hicbisey yapmiyorum ama o gidince de gece uykularimiz olmazsa gündüz de sersem sersem naparim bilmiyorum..
Dudak tirkayisi oldu kızım resmen yaa:1:

Bugün benimki de fena :( uyumuyor, uyumuyor, uyumuyorrrrrrr :43:

Back
X