- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
slm kızlar umarım herkes iyidir. kızımkolunu kıpırdatıyor yavaş yavaş. umarım bir kaç ay içinde müdehalesiz iyileşecek. bana destek olan cevap veren arkadaşlarım okudum ve sevindim
bebişim 15. gün gaz sancısı başladı huzursuz mutsuz oldu . masaj yapmak gezdirmek işe yaramadı çok üzüldüm. şimdi geçti.bir çay kaşığı kimyonu ağzıma alıp suyla yutuyorum bebiş te gaz bir haftadır kalmadı mutlaka yapın
.humana süt yapan iğrenç bi çay ya. ama içeceğim mecbur . internette ucuz bi yer var mı bildiğiniz
bebeğime gece yorgan örtüyorum işlik oldu hala üşüyecekmiş gibi geliyor bi de antalyada yaşıyorum. bana bi kızsanız da çocuğumu sarmalamasam bu kadar
hepinize sevgilerr. özlemişim ya ya
Ben sadece kendi kucuk battaniyesine sariyorum kollari fln tutturuyorum bide ayaklarina bisy ortuyorum,gerci sag el istisnasiz hep havada bizimkinin cikariyor

Sevindim,hizla iyilesecek minik..
Humanaya esimde bu nasil kokuyor ya diyor ama ben cok seviyorum yaa :)
Sarma ama cok bebisi soyle dusun sen onu sarip ortuyorsun o terliyor sonra emzirmek icin kaldiriyorsun o ne kadar sicak ve terli olursa bu zaman diliminde usuyecek..Senden sicaklik aliyor ama sirti ayaklari vs usur gb geliyor o sicakliktan cikinca..
sağ ol canım cevap verdiğin için,bir gidelim doktora ben de sıralayacam senin gibi soruları,her gün bişeyler ekliyorum listeme:)) acemianneyiz işte ne yapalım:))
Doktorun yanina 3 kere girdim dun,hastanede uzun kaldik yakinim ameliyatta olmustu bide idrari yarim saat icnde vermek gerekiyor diye durdum :)
2. girisimde doktora aynen dedigin gb,acemi anne olarak yine geldim diyerek girdim

Kızlar biz bugün sünnet olduk çok rahat geçti sonra sında eşimle yemeğe gittik bu arada ğarı kesicinin vaktini geçirmişk yolda ağlamaya başladı 5 dk lık yolu zor geldik evde fitili koymaya çalıştım bu arada hep ağladı pek beceremedim ama şu an uyuyo inş ağlayarak uyanmaz
Kiyamaamm :)
Insallah cok sıkıntısı olmaz, cabucak iyilesir minigin,minigi :))