- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Saol canm darisi badiniza ben cok rahatladım banyodan sonraaklimdaki negatif dusuncelerden eser kalmadi. Kizimda daha buyumus geliyor gözumeBen yanima yatirmadim hic emzirip yatagina koyuyorum geceleri ama gunduz her uyudugunda olmasada gazini cikardiktan sonra omuzumdan kaldirmiyorum gogsume dogru kaydiriyorum biraz daha,oyle yuzustu uyuyor bende o uzerimde uyuyorum bazen :)
Tedbirlisin aslinda ama yine de dikkat et canim..
Gozunaydinn :) bizimde cikacaksa ciksin ucacaksa ucsun artik su 40 :)
Bu bebislerin agzina bisy verme heyecanina nasil giriyorlar anlamiyorum..Niye yani bu heves? Kucucuk cocuk o ya niye verirsin ki..
Benim kv de cok iyiniyetli biliyorum sordu gecen aglarken pekmez sureyim mi dedi hayir anne dedim ne geregi var ki emecek zaten simdi..Saf mi o cocuk agzina bisy surelim bos bos yalansin zaman mi kazanalim yani aglamasin diye..Zaten ne dertleri var ki emmek aglamaktan baska..Niye kandirayim evladimi simdiden..
Bence beyinleri standartlasiyor insanlarin..Bebek gorduuk hoop agzina bisy ver ayakta salla agliyor kesin gazi var vs..
Cok sinirlendim :) ama iyi niyetlisin diye yapmasinlar boyle ya illa patpat laf mi soylemek lazim uzuluyorum..
Hadi bu seferde sen giydir demis..Lutfetmis..Al elinden sen bebegi ver esyalarini eline sen elinde sivazlada isinsin anacim de :)))
Arkadasim bebekler cabucak buyuyor bence bu hallerininde tadina varilmali..Birgun elbet gidecegini ve bebeginin butun ihtiyaclarini kendinin yapman gerektigini hatirlat kayinvalidene :)
Sistim sabah sabah :)