Çok geçmiş olsun canım, umarım dedikleri gibi kendiliğinden kapanıp gider de daha fazla sıkıntıyla uğraşmazsın.. Dualarımdasınız..
Erkekler bazen bizden daha fazla kohusalık sendromuna giriyorlar sanırım. Bence miniğiniz biraz ele avuca sığınca bide baba deyip kucağına atlayınca bütün yelkenleri suya indirecektir. Hangi erkek böyle bi aşka hayır diyebilirki
Biraz geç bi yorum oldu ama bi türlü cvp yazamadım şimdi yazayım bari içimde kalmasın

sizin ana babalığınıza başlarım şimdi! Sizin süt kuzunuzu hırpalayacak kendini bilmez haspanın biri sizde izin vereceksiniz öylemi? Yazıklar olsunnnnn!
Ohh be rahatladım acık

allah senden de razı olsun ne güzel düşünceli bi insansın, çocukların çok şanslı böyle sevgi dolu bi anneye sahip oldukları için..
Dizi izler gibi takip ettim olanları, en sonunda mutlu sonla bittiğine sevindim

hasi sana güle güle kaynana
Benim eşim doğuma girmişti benle beraber ve videoya çekmiş doğumu

çok az izlemeye çalıştım ama yüreğim elvermedi, üstelik kolay bi doğum olmasına rağmen..sanırım uzuuuun bi sürede açıp bakamam napmışım ben diye
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Hiçte kötü düşünceli değilsin. Umarım bi an önce istediğin düzene kavuşur evin..
Canım bebişlerin burunlarındaki tüyler daha tam oluşmadığı içinde en ufacık bi tozda bile hapşurabilirlermiş. Yani illa üşüttüğü için değil. Benimkide bazen üstüste 4-5 kere hapşuruyor ama hiç kötü düşğnmüyorum bu sıcakta nasıl üşütelim yavrucakları yahu
Ya benim göüslerim neden böyle dolmuyor hep

sağıyorum da ama iki göğüsten anca 60-70 cc çıkıyor o da fazla bile söyledim. Ama kuzum da 900 gram almış bi ayda. Sence durumum nasıl? Bana da bi yol göster canım ya