Evet 2014 Mayıs anneleri,
göbüş topicini açmış bulunmaktayım
Şu an için belki biraz erken ama göbüşler yakında çıkmaya başlayacak ve mucizelerimiz dahada belirgin olacaklar inşallah.
Burda resimlerle bir anı olarak toplayalım göbüşleri
hayirli olsun canim topigin )))) bebeigin de saglikla gelsin sanaa)))
bende mayıs 2014 de nasip olursa doğuracağım.henüz 9 haftalık bebeğim.ama çok bulantım oluyor 2.5 kılo verdim şimdiden.hiçbirşey yiyemiyorum, ayakta bile durmak çok zor.ayrıca çalışıyorum ne yazıkki.dun hastaneye yattım serum verdi doktor ve zofran.sizce zofran bebeğime zarar verirmi?
merhaba. yoğunlıktan giremedim de topiğe hem de çıkarmak cabasıbenim gibi olan var m?
2.hamileliğim ilkindede mide bulantısı kusma kabusumdu..bundada öyle 10 haftada 3,5 kilo verdim.....Yani hamilelerin %80 i aynı dertten muzdarip sanırım...
ben de hamile kaldığımda 69,5 kiloydum tabi boyum da var :) şimdi 65 kiloya düştüm. göbüş de çıktı. saldım çayıra mevlam kayıra artık :)
bugün itibariyle 11+5 oldum ve 6 kilo kaybettim...Bİ yandan ii oldu çünkü fazla kilo ile hamile kalmıştım.. 71 kilo falan geliyordum.. İlk hamileliğimde 64 le kalıp 82 ile doğum yapmıştım...yani şimdi ilk hamileliğimde başladığım kiloyla 12.haftaya giriyorum bu sefer o kadar çok almam inşallahh sonra vermesi zor oluyo .... Allahtan benm de birazcık boyum var da çok abartılı durmuyorum. 1,73 :=)
İnşaallah şişmeyiz öyle :)
İlk göbüş benden. İkinci hamileliğim Olduğu için erken çıktı yaşım 29 16. Haftam
Eki Görüntüle 871519
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?