2014 Mayıs Annelerinin Göbüşleri (Mucizelerimiz Büyüyor)

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158
Evet 2014 Mayıs anneleri,
göbüş topicini açmış bulunmaktayım
Şu an için belki biraz erken ama göbüşler yakında çıkmaya başlayacak ve mucizelerimiz dahada belirgin olacaklar inşallah.
Burda resimlerle bir anı olarak toplayalım göbüşleri

hayirli olsun canim topigin )))) bebeigin de saglikla gelsin sanaa)))

bende mayıs 2014 de nasip olursa doğuracağım.henüz 9 haftalık bebeğim.ama çok bulantım oluyor 2.5 kılo verdim şimdiden.hiçbirşey yiyemiyorum, ayakta bile durmak çok zor.ayrıca çalışıyorum ne yazıkki.dun hastaneye yattım serum verdi doktor ve zofran.sizce zofran bebeğime zarar verirmi?

hayirli olsun canim topigin )))) bebeigin de saglikla gelsin sanaa)))

Sağol canım aminn cümlemize inşallah

arkadaşım sorunu bu topicte yazarsan cevap alabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/642096-2014-mayis-anneleri.html

bulantılar hep var.:) aç kalmamaya özen gösteriyorum mide boş kaldıkça bulantı dahada artıyor

merhaba. yoğunlıktan giremedim de topiğe hem de çıkarmak cabası benim gibi olan var m?

merhaba. yoğunlıktan giremedim de topiğe hem de çıkarmak cabası benim gibi olan var m?

2.hamileliğim ilkindede mide bulantısı kusma kabusumdu..bundada öyle 10 haftada 3,5 kilo verdim.....Yani hamilelerin %80 i aynı dertten muzdarip sanırım...

benm göbüşüm büyüdü baya yaaaa..ilk hamilelğimde 4 aylık bu kadardı..Sanırım 2.gebelik olduğu için

Ben de inşallah mayıs ayında bebeğimi kucağıma alabileceğim. Şuan 12 + 3 gunluk. Benim de 3. ayım bitmesine rağmen göbeğim çıkmaya başladı baya. inetrnetten araştırdığımda 4.ay sonrasında çıkar demişler, gerçi bünyeden bünyeye değişiyor ama yine de ilk heycanım olduğu için herşeyi araştırıp sık dokuyorum. Gaz mı kilo mu yoksa olması gereken şişkinlik mi bilemedim. En kısa sürede dr. a sorucam.

Bu arada Ankara'dayım Akrapol hastanesine gidiyorum Ebru Hanım'a. Başka giden var mı çok merak ediyorum

bende bende mayıs ayında anne olucam inş ilk gebeliğim ve karnımda çok hafif çıktı.günlük kıyafetlerde belli olmuyor ama pijamada çok tatlı bi göbüş görünüyo

2.hamileliğim ilkindede mide bulantısı kusma kabusumdu..bundada öyle 10 haftada 3,5 kilo verdim.....Yani hamilelerin %80 i aynı dertten muzdarip sanırım...

ben de hamile kaldığımda 69,5 kiloydum tabi boyum da var :) şimdi 65 kiloya düştüm. göbüş de çıktı. saldım çayıra mevlam kayıra artık :)

benim normalde de göbüş vardı büyüdü mü aynı mı bilemiyorum ama bir an önce hissetmek istiyorum

benm göbüş biraz var ama gaz mı şişkinlikmi bilemiyorum .normaldede göbegim var o yuzden henuz bebiş göbüşü hissedemedim dogrusu. ama bıraz once kocaman olsa ıyı olurDD

ben de hamile kaldığımda 69,5 kiloydum tabi boyum da var :) şimdi 65 kiloya düştüm. göbüş de çıktı. saldım çayıra mevlam kayıra artık :)

bugün itibariyle 11+5 oldum ve 6 kilo kaybettim...Bİ yandan ii oldu çünkü fazla kilo ile hamile kalmıştım.. 71 kilo falan geliyordum.. İlk hamileliğimde 64 le kalıp 82 ile doğum yapmıştım...yani şimdi ilk hamileliğimde başladığım kiloyla 12.haftaya giriyorum bu sefer o kadar çok almam inşallahh sonra vermesi zor oluyo .... Allahtan benm de birazcık boyum var da çok abartılı durmuyorum. 1,73 :=)

İnşaallah şişmeyiz öyle :)

Ay kızlar topic sahibi olarak ilk resmi eklemek istiyorumda hala fırsat olmadı çekmeye,
birde bendede göbek var da bence ilk oğlumdan kalan göbüş o daha,
gerçi görenler büyümüş diyor hatta ikincide daha çabuk büyürmüş ama bence hala büyümedi

daha bebeğim 3,5 aylık ama hareketleri hissedilir mi? sanki bazen hissediyorum gibi oluyo. tık tık kalp atar gibi :)

İlk göbüş benden. İkinci hamileliğim Olduğu için erken çıktı yaşım 29 16. Haftam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…