2014 Mayıs Annelerinin Göbüşleri (Mucizelerimiz Büyüyor)

bu da benim koca göbeğim. daha 18. hafta içindeyiz ama tombiş olduğum için karnım çoktaaan çıkmış gibi görünüyor. asıl büyüklüğü ne kadar bilmiyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 875519

bu da benim koca göbeğim. daha 18. hafta içindeyiz ama tombiş olduğum için karnım çoktaaan çıkmış gibi görünüyor. asıl büyüklüğü ne kadar bilmiyorum

Maşallah Benim göbek son 2 haftada atağa geçti,bu 2 haftada da nasıl olurum bilemiyorum :) Miniğin verdiği çıkıntı,yuvarlaklık belli oluyor anneye

Son düzenleme:
benim göbüşde 6 aylık gibi nerdeyse:) 4 aylık şuan ama top gibi önde ilk hamileliğim gibi ..bu da erkek büyük ihtimalle ,doktor öyle dedi.. hayırlısı ..hareketlerini hergün hissediyorum..balık gibi yüzüyor ya..

Bizim minik de erkeğe benziyomuş :) ama bebişim baş aşağı amuda kalkmıştı. doktor kendini yorma dedi

Hatta paylaşayım görmemişin göbeği olmuş:))) 26+3 dünya kadar yemek yedim ama ekleyeyim:)

Eklentiler

• $20140217_214319.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 115
  • $20140217_214424.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:
Hatta paylaşayım görmemişin göbeği olmuş:))) 26+3 dünya kadar yemek yedim ama ekleyeyim:)

Maşallaaahh..Bu haftalar tam tatlı göbişler zamanları galiba :) Sonra şişince nasıl görünecez bilemiyorum tabii :) Çok şirin duruyorr..

Maşallaaahh..Bu haftalar tam tatlı göbişler zamanları galiba :) Sonra şişince nasıl görünecez bilemiyorum tabii :) Çok şirin duruyorr..
Evet gobuslerin en tatlı zamanı arkadaşım yeni doğum yaptı son ayinda kocaman olmuştu artık sanki hiç öyle olmayacakmisim gibi geliyor 3 ayda ne hale gelcez bakalım

Evet gobuslerin en tatlı zamanı arkadaşım yeni doğum yaptı son ayinda kocaman olmuştu artık sanki hiç öyle olmayacakmisim gibi geliyor 3 ayda ne hale gelcez bakalım

Bana şimdiki halim bile çok uzak geliyordu :) Şimdi kendime baktıkça gülesim geliyorr :) Eşim eve gelince bi posta bana gülüyoruz zaten Çok çabuk büyüyormuş gerçekten,bir de son zamanlarda daha çabuk büyüyor diyorlar

Ben de yatmadan evvel muhakkak bir izliyorum kendimi aynada eşim de beni izliyor tabi tavuk gibi hissediyorum bazen özellikle Tayt giyince :))

Eki Görüntüle 875519

Arkadaşlar hepinizin göbüşüne maşallah süper görünüyorlar, minik kelebeklerinizi öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…