Eki Görüntüle 875519
bu da benim koca göbeğim. daha 18. hafta içindeyiz ama tombiş olduğum için karnım çoktaaan çıkmış gibi görünüyor. asıl büyüklüğü ne kadar bilmiyorum
Maşallahh miniğee,tabii annesinedeeBenimde son haftalarda artık çıkmış durumda :) Hergün büyüyorum gb :)
Hatta paylaşayım görmemişin göbeği olmuş:))) 26+3 dünya kadar yemek yedim ama ekleyeyim:)
Evet gobuslerin en tatlı zamanı arkadaşım yeni doğum yaptı son ayinda kocaman olmuştu artık sanki hiç öyle olmayacakmisim gibi geliyor 3 ayda ne hale gelcez bakalımMaşallaaahh..Bu haftalar tam tatlı göbişler zamanları galiba :) Sonra şişince nasıl görünecez bilemiyorum tabii :) Çok şirin duruyorr..
Evet gobuslerin en tatlı zamanı arkadaşım yeni doğum yaptı son ayinda kocaman olmuştu artık sanki hiç öyle olmayacakmisim gibi geliyor 3 ayda ne hale gelcez bakalım
Bana şimdiki halim bile çok uzak geliyordu :) Şimdi kendime baktıkça gülesim geliyorr :) Eşim eve gelince bi posta bana gülüyoruz zatenÇok çabuk büyüyormuş gerçekten,bir de son zamanlarda daha çabuk büyüyor diyorlar
Maşallah maşallah:))Eki Görüntüle 984935
Hehehe sonunda ben de becerdim arkadaşlar 25 haftalığım burada
Eki Görüntüle 984935
Hehehe sonunda ben de becerdim arkadaşlar 25 haftalığım burada
Hatta paylaşayım görmemişin göbeği olmuş:))) 26+3 dünya kadar yemek yedim ama ekleyeyim:)
Eki Görüntüle 875519
bu da benim koca göbeğim. daha 18. hafta içindeyiz ama tombiş olduğum için karnım çoktaaan çıkmış gibi görünüyor. asıl büyüklüğü ne kadar bilmiyorum
Arkadaşlar hepinizin göbüşüne maşallah süper görünüyorlar, minik kelebeklerinizi öpüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?