2014 Mayıs Annelerinin Göbüşleri (Mucizelerimiz Büyüyor)

Ay maaşallah hiçbişey yok cidden, fit annişim benim 41 kere maaşallah sana ve bebişine:)

Teşekkür ederim canım aslında hiç de fit değilim bir görsen ikiz mi diye dalga geçiyor arkadaşlarım biri karnında biri poponda diye... oldum olası balık etliydim

Teşekkür ederim canım aslında hiç de fit değilim bir görsen ikiz mi diye dalga geçiyor arkadaşlarım biri karnında biri poponda diye... oldum olası balık etliydim

Yok canım iyisin. Benim çok hayretle baktığım doğurup iki ay sonra denize esk bikinileri ile girebilen anne tipisin :)

O ikiz mi acaba diyenler hayatlarında ilk hamile olarak seni görüyorlardır da ondan. Sen ikizsen, ben üçüzüm o zaman ))

Valla moral olsun diye söylüyorsun:)keşke dediğin anne tipinde olsam evlenir evlenmez 10 12 kilo aldım ve veremeden hamile kaldım tek avantajim belim inceydi göbek yoktu yoksa basen popo ohooo... bir de hiç rahmin ettiğim gibi kilo almadım allahın lütfu
Zira üzülüyorum siskoyken hamile kaldım diye 73 kiloyum valla

Aa hiç göstermiyorsun. Ben 70 oldum eklerim bak son halimi birara

ahh ahh bu da benim şişko göbişkom doğuma kadar düşünemiyorum kendimi

28+3 üz burda

Son düzenleme:
18 haftalıkken paylaşmışım. Zaman ne çabuk geçiyor. 33 haftalık olduk bugün :) çook az kaldı :)

Eklentiler

• $2014-03-15 13.54.21.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…