Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar.bu benim 2. gebeliğim.bir kızım var.bebişim şuan 15. haftasında,cinsiyetini öğrenemedim.
kız geç belli oluyormuş öyle diyorlar.merak ta etmiyor değilim.her şeyin hayırlısı..
siz bebişlerinizin cinsiyetini öğrendiniz mi ???????
ben öğrendim canım.şuan 13+2 yım.gecen hafta ikili taramaya gittiğimde söylemişlerdi bana ama emin değillerdi dün de kendi doktoruma gittim yüzde yüz erkek dedi hatta pipisinin görüntüsünü bile verdi elimize:)) inşallah seninki de belli olur merak ediyo insan cunku.kız erkek allah sağlıklı evlat versin cümlemize...
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Okudum canım Allah kabul etsinherkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
bende okudum cnm allah kabul etsinherkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
1 tane okudum canım allah gönlüne göre versin
kızlar bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu biz 15 haftalığız belli olmadı daha 3 gün sonra konrtolum var doktor söyler mi acaba bana söylicem demişti de belli olmama durumu var mı![]()
benim bebişim cinsiyeti kızD iki hafta oldu öğreneli
çok mutluyum
D
D