2014 mayıs bebişlerimizin cinsiyetleri belli oldumu?????

zehram_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
87
4
98
43
Kayseri
selam arkadaşlar.bu benim 2. gebeliğim.bir kızım var.bebişim şuan 15. haftasında,cinsiyetini öğrenemedim.
kız geç belli oluyormuş öyle diyorlar.merak ta etmiyor değilim.her şeyin hayırlısı..
siz bebişlerinizin cinsiyetini öğrendiniz mi ???????

selam arkadaşlar.bu benim 2. gebeliğim.bir kızım var.bebişim şuan 15. haftasında,cinsiyetini öğrenemedim.
kız geç belli oluyormuş öyle diyorlar.merak ta etmiyor değilim.her şeyin hayırlısı..
siz bebişlerinizin cinsiyetini öğrendiniz mi ???????

ben öğrendim canım.şuan 13+2 yım.gecen hafta ikili taramaya gittiğimde söylemişlerdi bana ama emin değillerdi dün de kendi doktoruma gittim yüzde yüz erkek dedi hatta pipisinin görüntüsünü bile verdi elimize:)) inşallah seninki de belli olur merak ediyo insan cunku.kız erkek allah sağlıklı evlat versin cümlemize...

ben öğrendim canım.şuan 13+2 yım.gecen hafta ikili taramaya gittiğimde söylemişlerdi bana ama emin değillerdi dün de kendi doktoruma gittim yüzde yüz erkek dedi hatta pipisinin görüntüsünü bile verdi elimize:)) inşallah seninki de belli olur merak ediyo insan cunku.kız erkek allah sağlıklı evlat versin cümlemize...

hayırlısıyla kucağına alırsın inş. bende kasım 20 gibi gidicem o zaman belli olur herhalde..merakla bekliyoruz..

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

bizimki belli olmadı haftaya randevum sanırım yine belli olmaz 13. haftaya gireceğiz

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
Okudum canım Allah kabul etsin

1 tane okudum canım allah gönlüne göre versin :16:

kızlar bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu biz 15 haftalığız belli olmadı daha 3 gün sonra konrtolum var doktor söyler mi acaba bana söylicem demişti de belli olmama durumu var mı :5:

Son düzenleme:
1 tane okudum canım allah gönlüne göre versin :16:

kızlar bebişinizin cinsiyeti belli oldu mu biz 15 haftalığız belli olmadı daha 3 gün sonra konrtolum var doktor söyler mi acaba bana söylicem demişti de belli olmama durumu var mı :5:

kız olunca geç belli oluyormuş öyle diyorlar,doğruluk payı varmıdır sizce.

mrb aranıza yeni katıldım bende 13+6 hamiyeim iki gün önce kontrolüm vardı doktorum cinsiyeti yüzde 90 erkek dedi ama bakalım sonradan değişmezse:)

Benim belli değil daha. Allah bağışlasın bir kızım var bakalım ikinci ne olacak.

Back
X