- Konu Sahibi umutlugirl
-
Normal hamilelik ama hergün igne oluyorum hamileyken.pihtilasma yuzunden
Hayırlısı cnm ne zamandır uğraşıyorsunuz ??
2 senedir bekliyoruzzz
Cnm bana yazarken alintı cevap yazıyor sağ Köse'de benım yazdığım yerde alıntı olarak cevaplarsam yazdıkların bana gelir .. İnşallah en yakın zamanda Bebegın olur .. Batınne zaman
Sen yurtdışında mi yaptiracaksin?benim adetim 10 mAyis yani tedavi ozaman başlıyor. Senin?
Bizim gibi cnm 2 az geçti ama ben nedeni biliyorum biraz. Eşimle düzli ilişkimiz yok ikimizde yogun çaliştigimiz için ben biraz nedeni buna yoruyorum :)
eyvah eyvah
Bende Mayıs'ta başlıyorum tüp bebeğe ama cok korkuyorum yumurtalar alınması uzun sürüyormu bide ağrı hissediliyormu o an ??😰😢
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam cnm benim içimde de heycan var korku sundan var doğru yapacakmıyım ıgne filan :))
Hepimizin ilk olduğu için her gelişimi birbirimize haber verelimm
insllah ALllahim yüzümüze bakar da ilkinde nasip eder
isteyen herkese yarabbim
Asilama yapturdiysaniz eger igneler ordaki gibi dozlar farkli.brnim tavsiyem bu surecte sizi yormayacak ama kafanizi mesgul edecek bir is bulmanız. Yumurta toplanirken narkoz veriyorlar aci hissetmiyorsunuz.
Selam cnm benim içimde de heycan var korku sundan var doğru yapacakmıyım ıgne filan :))
Hiç çevresinde duyan varmı? Yumurtalar alınırken ağrı fln oluyormu die arkadaşlar. Bide ben aileme söylemedim sadece kayınvalidem bilicek herkezin lafını çekmemek için☺️
Bende Mayıs'ta başlıyorum tüp bebeğe ama cok korkuyorum yumurtalar alınması uzun sürüyormu bide ağrı hissediliyormu o an ??😰😢
Benimde ilk arkadsm maysta bslcaz 15nde hasta olucam snra baslcaz ama bn afyondym konya yada eskisehirde olucam her yere bakyrm arstryrm deli gibi her buldgm yaziyi okuy rm ALLAHIM emeklrmzi bosa ckarmsncookk heucanlymmm gelll bebisimm gell gell sende haber ver canm duydgn haberlerden faln bnde tam bilmurm doktrm anltyo ama deneyim gibisi yok insaallh bebegmsz son ayimzdr: 9:
Bende aneme soyledim kaynvalideme soylmdm: 2: biraz dedikoducu baskasnin duyup aciyan gozlerle bakmsndan korkuyrm bnim yasadgm kolay bisey degil bide onlarn o bakisi moralimi bozar . Canm uyutylar mis yumurta toplama isleminde biraz agrli olyms bu yuzden ve 10dk kadar az bi surde olyms galiba
Hayırlısı olur ilk defada kurtuluruz bu sıkıntıdan inşallah dogum kontrol hapı verdi küçük bir kmıştım varmış onun için bişeyler daha söyledi ama,bitince ilacım başlicaz bakalım adetle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?