2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba canlarım guzel anneler ve anne adayları gununuz guzel evınız bereketlı olur ınsallah
nasılsınız bakalım gıremıyorum cok sık yogunum pazar gunu bızde calısmalara basladık bakalım hayırlısı :)
hadi bakalım elis hayırlı olsun :)

evet o yüzden belli etmiyorum çok istediğimi ama ona kalırsak 5. 10. 15. diye gidecek çalışma günleri :-):-) geç yumurtlama olsunda önemli olan çalışma oldu mu :))
Oldu canm.olmaz.mi ha yumurtlama oldu ha olmadi derken fena calistik bu ay bi de bayramda tatlilari yedigi icin ekstra bi enerji geldi benimkine ☺☺

GÜNAYDIN KK MIN GÜZELLL BAYANLARI,

DÜN İLK OV TESTİMİ YAPTIM SİLİK ÇİZGİ ÇIKTI 10.GÜNÜMDE SİLİK ÇİZGİ NORMAL Mİ BEKLEDİĞİM ÇATLAMA GÜNÜ 17.GÜN. YUM DAN KAÇ GÜN ÖNCE ÇİZGİLER BELİRMEYE BAŞLIYOR ACABA :) @SırrıEyvan Lovely35 Lovely35 @larsoon Mogami Mogami @mgül :)))) herkeşlere sordum gitti :))

Normal canım bundan sonrakini 12. gün 14-15-16 o şekilde yap derim. Benim çatladıktan sonra da silik şekilde devam ediyor ama senin daha çatlaması için çok erken.

Merhaba canlarım guzel anneler ve anne adayları gununuz guzel evınız bereketlı olur ınsallah
nasılsınız bakalım gıremıyorum cok sık yogunum pazar gunu bızde calısmalara basladık bakalım hayırlısı :)

İNŞALLAH CANIM HOŞ GELDİN BENDE SANA YAZMIŞTIM BU SABAH DÜNDE OLMAYINCA MERAK ETTİM :) ÇALIŞMALAR HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM :))

Normal canım bundan sonrakini 12. gün 14-15-16 o şekilde yap derim. Benim çatladıktan sonra da silik şekilde devam ediyor ama senin daha çatlaması için çok erken.

bizimde dün çalışma oldu :)) ben 8 dk kadar durdum kalktım duşa hepsi gitti :) evet daha erken çatlaması için bakalım koyulaşana kadar bekliyorum dediğin gibi yaparım da 14 15 16 serisi olmaz bizde 12-14-16-17 hedefim inşallah bakalım :-)

İNŞALLAH CANIM HOŞ GELDİN BENDE SANA YAZMIŞTIM BU SABAH DÜNDE OLMAYINCA MERAK ETTİM :) ÇALIŞMALAR HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM :))

Hoşbuldum tatlım gecmıse hıc bakamadım bebegım sagol dusundugun ıcın :) tesekkur ederım canım olur ınsallah bu ay senınde calısmalar hayırlı olsun canım hep beraer hamıs kalalım blummmm blummmm ile batlarımız aynı hep beraber gzuel haberler verırız ınsallh

genelde kız olursa annesinin güzelliğini alır derler :) kısmet olsun olsun sivilceler çıkar gider yine gelir allah size sağlık versin :)) benimde dün çalışma oldu bu sabah kalktım yüzümde gözükmeyen bir sürü küçük sivilce çıkmış bi sıkımlık çalışmaya çalışmaya vücut unutmuş alerjik tepki mi verdi nedir :-)
canım 2 kızım oldu ikisinde de hiç böyle bir şey yaşamadım amaaa.Rabbim ilk önce sağlıklı salih bir evlar versin ama içimden erkek te geçmiyor değil.Allah gönlüme göre verir inşaAllah...bu da kız olursa 3.prensesim gelir.benim büyük kızın dediği gibi babama karşı 4 kız oluruz diyo zilli...
:KK76::KK76:

bizimde dün çalışma oldu :)) ben 8 dk kadar durdum kalktım duşa hepsi gitti :) evet daha erken çatlaması için bakalım koyulaşana kadar bekliyorum dediğin gibi yaparım da 14 15 16 serisi olmaz bizde 12-14-16-17 hedefim inşallah bakalım :-)
doktor bana 20 21 22 dedi ben 20 21 23 24 yap cam insallah tutar

Hoşbuldum tatlım gecmıse hıc bakamadım bebegım sagol dusundugun ıcın :) tesekkur ederım canım olur ınsallah bu ay senınde calısmalar hayırlı olsun canım hep beraer hamıs kalalım blummmm blummmm ile batlarımız aynı hep beraber gzuel haberler verırız ınsallh

inşallah canım içiç umutlarla dolu bu ay hepimiz için :)) Mogami Mogami de içime doğuyor bu ay bizi çok şaşırtacak şeyler olacak gibime geliyor :))

Back
X