2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah iyi olur bazılarının ağrısı azalıyor doğumla bazısının artıyor ya hani belki bizde bir nevi hamilelik geçirdi rahim belki o etkilemiştir ama çok olursa ihmal etme bencede :KK43:
Belkide canım sende nasıl oldu bu süreç
Acaba anormal mi yoksa normali mi bu çözemedim?
Adet süresi daha uzun oldu ve 28 günden bile önce oldum ağrım hep var bir garip haldeyim.
Doktora gidip olumsuz bir şey duymak istemiyorum birde sanırım havalardan depresyonun eşiğinde geziyorum.
Hım anladım canım ne guzel sızın duzenlı ılıskınız varmıs bızım ılıskıde duzen yok canım ınsallah sılıkte olsa rabbım gormeyı bızde nasıp eder cannım ıyıkı yapmıssn ve gormussun canım bende yolda gıderken calısırken sureklı lem yelıd demeye calısıyorum ama saymıyorum canım kac tane cektıgımı hayırlısı Rabbım gonlumuzu bılıyor bızlerede nasıp eder ınsallah
Canım zikirmatik alıp çeksen ben öyle en azından ne çektiğimi biliyorum arada yanımda olmadığında da sayısı belirsiz çekiyorum.70000 Ya Allah çektim şimdi de Lem Yelid çekiyorum kısmet ayın başında göreceğiz artık.

Gecen ay bayrama denk gelmisti canim o yuzden randevu alamadim bu ayda adet olursam once bi muayene olurum sonra hsg yi cekilirim kismet olursa sen ne zaman cekileceksin
canım ben üç gün sonra regl oluyorum, kanaman hafiflerse 7. gün hafiflemezse 9. gün gel dedi. regl olunca ilk 10 günde çekiliyormuş. günü kaçırmak istemiyorum çok ta heyecanlıyım çünkü araştırdım bu işlemden sonra ki ilk üç ay çok ciddi sayıda kişi gebelik yakalamış :)
Allahım inşallah nasip eder bizlere de :)

Artik arsizliga vuruyorum canim esimin yengesiyle kv yine cocuk mevzusu actilar esimin kuzeni dukkan acacakmis bebek sekeri falan yapacaklarmis ordan cikti konu sanada yaparlar artik dediler bende 1 kac sene sonra yaparlar dedim yengesi ordan ne bir kac senesi yapinsana cocuk dedi kvyle birlikte ben istemiyorum istiyorsaniz birer tane yspiverin dedim gulerek yengesi yapmazsan esini evlendiririz dedi sakayla guya bende esimde istemiyor dedim

Nasıl bır dusuncesızlık ya bosver kuzum sen sıkma canını onlara cok sınır oludm o kısye suan bebıs geldıgınde agızlarını kapatır otururlar artk

Adet süresi daha uzun oldu ve 28 günden bile önce oldum ağrım hep var bir garip haldeyim.
Doktora gidip olumsuz bir şey duymak istemiyorum birde sanırım havalardan depresyonun eşiğinde geziyorum.

Canım zikirmatik alıp çeksen ben öyle en azından ne çektiğimi biliyorum arada yanımda olmadığında da sayısı belirsiz çekiyorum.70000 Ya Allah çektim şimdi de Lem Yelid çekiyorum kısmet ayın başında göreceğiz artık.

Hım anladım canım sagol ınsallah yardımcı olmus olur canım benım Allah kabul etsın ve bebısın gelır ınsallah ay sonunda guzel haber alrıız

canım ben üç gün sonra regl oluyorum, kanaman hafiflerse 7. gün hafiflemezse 9. gün gel dedi. regl olunca ilk 10 günde çekiliyormuş. günü kaçırmak istemiyorum çok ta heyecanlıyım çünkü araştırdım bu işlemden sonra ki ilk üç ay çok ciddi sayıda kişi gebelik yakalamış :)
Allahım inşallah nasip eder bizlere de :)
Ozelde mi devlette mi cekileceksin canim evet bende okudum sans daha yuksek oluyormus insallah bizede guler sans ben ozelde cekilecegim burda devlet cekmiyor

ben telefona yükledim zikirmatik almaya gidemediğimden 4500 oldu daha azimliyim bitiricem inşallahhh

şu komşulara birşey anlatmayalım bence tüm topic komşularla sadece merhaba merhaba bu nedir arkadaş benden sonra sende de komşu moralsizliği:stop::stop:
Sanirim bu konuda sansliyim buralarda komsuluk iliskisi pek yok sadece"hallo" bencede bazen yeterli oluyor

Ozelde mi devlette mi cekileceksin canim evet bende okudum sans daha yuksek oluyormus insallah bizede guler sans ben ozelde cekilecegim burda devlet cekmiyor
Özele gidicem tatlım kendi doktorum çekecek anestezili olsun istedim zaten geriliyorum dayanamam vallahi. sen neredeydin ??

Kızlar merhaba nasılsınız 4 gün kaldı bat a heyecan yaptım sizlere ne kadar kaldı :)
Daha çok var canım benim adetimin bile bittiğinden emin değilim düşün artık
Tamam canım merak etmeyin ilk size yazıcam kan sonucunu.
Canım atlarsam lütfen özelden yaz çünkü geçmişe bakamıyorum genelde
Çok sabırsızlandım teyze olmak istiyorum
Artik arsizliga vuruyorum canim esimin yengesiyle kv yine cocuk mevzusu actilar esimin kuzeni dukkan acacakmis bebek sekeri falan yapacaklarmis ordan cikti konu sanada yaparlar artik dediler bende 1 kac sene sonra yaparlar dedim yengesi ordan ne bir kac senesi yapinsana cocuk dedi kvyle birlikte ben istemiyorum istiyorsaniz birer tane yspiverin dedim gulerek yengesi yapmazsan esini evlendiririz dedi sakayla guya bende esimde istemiyor dedim
Ben düşük yaptığımda beni bebek istememekle suçlayıp doktora gitmemi söyleyen insanlar vardı.Birde kısır olduğumuzu söylüyorlardı. O ara zaten psikolojim berbat üstüne durmadan bebekte bebek diyen insanlar. Artık nasıl olduysa delirdim yeter be nasıl yapacağımızı da size soracak değiliz haddinizi bilin dedim. Kırılmışlar bana

Özele gidicem tatlım kendi doktorum çekecek anestezili olsun istedim zaten geriliyorum dayanamam vallahi. sen neredeydin ??
D deminos ve W wuslt ikinizdende kasım ayı hayırlı haberler alıcam inşallah ama yaaaaa daha siz regli olmadınız bile :KK49:belkiii hsg hayal olur sizlere :KK19:

anaaaa sen hala baktırmadın mı :KK57:
Ben onun yerinde olsam belki saat başı yaptırır dururdum. MAşallah baya sakin
Hım anladım canım sagol ınsallah yardımcı olmus olur canım benım Allah kabul etsın ve bebısın gelır ınsallah ay sonunda guzel haber alrıız
İnşallah canım Rabbim hepimize versin hayırlısıyla
ben telefona yükledim zikirmatik almaya gidemediğimden 4500 oldu daha azimliyim bitiricem inşallahhh
Valla bir başladın mı yavaş yavaş gerisi geliyor

Daha çok var canım benim adetimin bile bittiğinden emin değilim düşün artık

Canım atlarsam lütfen özelden yaz çünkü geçmişe bakamıyorum genelde
Çok sabırsızlandım teyze olmak istiyorum

Ben düşük yaptığımda beni bebek istememekle suçlayıp doktora gitmemi söyleyen insanlar vardı.Birde kısır olduğumuzu söylüyorlardı. O ara zaten psikolojim berbat üstüne durmadan bebekte bebek diyen insanlar. Artık nasıl olduysa delirdim yeter be nasıl yapacağımızı da size soracak değiliz haddinizi bilin dedim. Kırılmışlar bana
çok üzüldüm kırılmışlar öylemi, saçma sapan insanlar psikolojimizi nasıl bozupta insanı demoralize ediyorlar konuşulacak kişi değiller aslında hatta akraba olmasalar merhaba kesilir ahh ahhh işte güya iyi niyetliler, güya bizi düşünüyorlar

[inceE="KAYGILI, post: 37305922, member: 572511"]erken gebelik mi yapsan ?:)[/QUOTE]
11 inde yaptim erken gebelik negatifti bana kan testi en garantisi gibi geliyo

Canım valla düşükten beri bir kere bile bel ağrım durmadı hergün ağrı sızı içindeyim. Normalde en fazla oda ağır kaldırıp kendimi zorladığım zamanlarda 5 gün olurdu şimdi kaç gün geçti adet olur gibi ağrı çekiyorum arada akıntı oluyor.

İnşallah ama doktorun ilaç verdiyse mutlaka dinlen ve duaları d,ilinden düşürme bizde edelim inşallah

1 kadın 1 erkekte zeynepéin hamilelik sendromu vardı ya benim durum aynen öyle
Eşim yakında göbekli adamlarada acaba hamileler mi diyeceksin dedi geçen?:-)

Hatice canım düşük mü yaptın çok geçmiş olsun
Allah ım hayırlısını versin inşallah

Back
X