- 4 Eylül 2014
- 1.110
- 1.294
- 208
- 48
DövelimEvet canım, 24-26 günde bir oluyorum düzenli şekilde. Araştırıcam ameliyatı da. Olmayacak bu kadınla. Tarlusal iç adet olana kadar dedi kadın yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DövelimEvet canım, 24-26 günde bir oluyorum düzenli şekilde. Araştırıcam ameliyatı da. Olmayacak bu kadınla. Tarlusal iç adet olana kadar dedi kadın yaaa![]()
Insallah canım benım :)ya tam emin olaym die 2.yi yaptım ama daha bii kuşkuya düşürdü valla :) hayırlısı sabah ola hayır ola![]()
30 gunde bir oluyorum.bu ay olmam insallahcanım sen kac gnde bır adet oluyorsun
Vardir tatlim benim ikinci cizgi cok zor gozukuyorduda var cikti muhtemelen senin de vardir inslh..ya tam emin olaym die 2.yi yaptım ama daha bii kuşkuya düşürdü valla :) hayırlısı sabah ola hayır ola![]()
Ne icin gitcenki cnm hastahaneye hayirdir...kızlar dua edin bana yarın dananın kuyruğu kopacak .. haber veremeyebilirim doktordan cıkınca tekrar hastaneye gitcem ama kayınvalidemin yanına bu sefer, ameliyat oldu bugun, illa ben kalacakmışım basında..
adet günümm yarın ama bende yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı vardı artık acıya dönüştü ve rahatsız ediyo hamilelik belirtisi de olabilir dedim bekledim ama testler negatif cıkıyo yarın da bi test yapıcam gitmeden önce yine negatif cıkarsa bi hastalık olmasından korkuyorum canm gidip öğrenmem lazım..Ne icin gitcenki cnm hastahaneye hayirdir...
inş. canm bakalım yarın kan testine gideyim bi belirtim yok adet olcsk gibiyim ve karnım gurulduyor hep.ilk testte cizgi belirgin 2.ise silik ama ard arda yaptım 20 dk arayla...yarın öğrenrz bakalım çok isityorummm inş.Vardir tatlim benim ikinci cizgi cok zor gozukuyorduda var cikti muhtemelen senin de vardir inslh..
Hayirlisi olsun insalh cnm kotu birsey cikmaz insalh dualarimiz seninle..adet günümm yarın ama bende yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı vardı artık acıya dönüştü ve rahatsız ediyo hamilelik belirtisi de olabilir dedim bekledim ama testler negatif cıkıyo yarın da bi test yapıcam gitmeden önce yine negatif cıkarsa bi hastalık olmasından korkuyorum canm gidip öğrenmem lazım..
Cok buyuk ihtimalle varr cnm rabbim hayirlisiyla kucagina aldirsin insalh..inş. canm bakalım yarın kan testine gideyim bi belirtim yok adet olcsk gibiyim ve karnım gurulduyor hep.ilk testte cizgi belirgin 2.ise silik ama ard arda yaptım 20 dk arayla...yarın öğrenrz bakalım çok isityorummm inş.
sağolasın canm :):)Hayirlisi olsun insalh cnm kotu birsey cikmaz insalh dualarimiz seninle..
Canim inşallah güzel çok güzel haberler alırsın bebisinle ilgili.Bende ancak gelebildim... tarhana yapıyordu komşular kapının önünde , onların yanına çıkmıştım azcıcık![]()
70 001 tane okuyoruz canımKızlar lem yelid i 7 bin mi yoksa 70 bin mi okuyoruz
canim bu sekil yaparak mi hamile kaldin havucuda duymustum doktor 20 21 22 de iliski olsun dedi ozamanlarda havuctami yiyeyim be 19 da havuca baslayayim incire bu sekil devam edeyim bide inofolik kullaniyorum baskada yapcak bisey kalmadi simdilik bekliyip gorcex sonucuCanım bende suyunu denedım serbet gıbı oldu ıcememıstım hergun 3-4 tane yedım ıncır. catlamaya yakında gunluk 2 havuc yedım adet olana kadarda ıncır havuc yemeye devam ettım![]()
kal tabi canim senin hamileligindede okalir yaninda dogumunda da insallah rabbim gosterir bu mutlulugu yasatirkızlar dua edin bana yarın dananın kuyruğu kopacak .. haber veremeyebilirim doktordan cıkınca tekrar hastaneye gitcem ama kayınvalidemin yanına bu sefer, ameliyat oldu bugun, illa ben kalacakmışım basında..
bunu yaptıgım ay kaldım canım ama nasıp tabıkı yoksa daha oncekı aylar sogan kurude yaptım ıncır kurunun suyunuda yaptım bişiler bişiler ama ıncır kurunun suyunu 1 ay yaptım sonra ıcemedım bıdakı ay dırek yıyeyım dedım aynı ıncırcanim bu sekil yaparak mi hamile kaldin havucuda duymustum doktor 20 21 22 de iliski olsun dedi ozamanlarda havuctami yiyeyim be 19 da havuca baslayayim incire bu sekil devam edeyim bide inofolik kullaniyorum baskada yapcak bisey kalmadi simdilik bekliyip gorcex sonucurabbim nasip eder insallah
rabbim seninde kucagina almayi nasip etsin bilgi verdigin icin tesekkur ederimbunu yaptıgım ay kaldım canım ama nasıp tabıkı yoksa daha oncekı aylar sogan kurude yaptım ıncır kurunun suyunuda yaptım bişiler bişiler ama ıncır kurunun suyunu 1 ay yaptım sonra ıcemedım bıdakı ay dırek yıyeyım dedım aynı ıncırarkadasımda tavsıye etmıstı oda hamıs benden 2 hafta once. ıncıre devam et canım yumurta olgunlasmasını saglıyo zaten ıns 18-19 falanda havuca basla ama ıncırede devam edıosun o ara. tabı uygun sekılde ılıskıylede Rabbım ol der ınsallah da sende hamıs olursun
Bebegın konar gobüşüne
![]()
Insallah canım rica ederim inşallah faydasını görürsün.rabbim seninde kucagina almayi nasip etsin bilgi verdigin icin tesekkur ederim
Biz newyork eyaletindeyiz canim. Liverpool diye bi sehir. Benim esim de fizikciydi :) Sonra alan degisikligi yaptigi icin buralara geldik.canim biz maryland'deyiz. baltimore'da. ben fizikciyim, esim de kimyaci.