2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar dua edin bana yarın dananın kuyruğu kopacak .. haber veremeyebilirim doktordan cıkınca tekrar hastaneye gitcem ama kayınvalidemin yanına bu sefer, ameliyat oldu bugun, illa ben kalacakmışım basında..

kızlar dua edin bana yarın dananın kuyruğu kopacak .. haber veremeyebilirim doktordan cıkınca tekrar hastaneye gitcem ama kayınvalidemin yanına bu sefer, ameliyat oldu bugun, illa ben kalacakmışım basında..
Ne icin gitcenki cnm hastahaneye hayirdir...

Ne icin gitcenki cnm hastahaneye hayirdir...
adet günümm yarın ama bende yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı vardı artık acıya dönüştü ve rahatsız ediyo hamilelik belirtisi de olabilir dedim bekledim ama testler negatif cıkıyo yarın da bi test yapıcam gitmeden önce yine negatif cıkarsa bi hastalık olmasından korkuyorum canm gidip öğrenmem lazım..

Vardir tatlim benim ikinci cizgi cok zor gozukuyorduda var cikti muhtemelen senin de vardir inslh..
inş. canm bakalım yarın kan testine gideyim bi belirtim yok adet olcsk gibiyim ve karnım gurulduyor hep.ilk testte cizgi belirgin 2.ise silik ama ard arda yaptım 20 dk arayla...yarın öğrenrz bakalım çok isityorummm inş.

adet günümm yarın ama bende yaklaşık bir haftadır kasık ağrısı vardı artık acıya dönüştü ve rahatsız ediyo hamilelik belirtisi de olabilir dedim bekledim ama testler negatif cıkıyo yarın da bi test yapıcam gitmeden önce yine negatif cıkarsa bi hastalık olmasından korkuyorum canm gidip öğrenmem lazım..
Hayirlisi olsun insalh cnm kotu birsey cikmaz insalh dualarimiz seninle..

inş. canm bakalım yarın kan testine gideyim bi belirtim yok adet olcsk gibiyim ve karnım gurulduyor hep.ilk testte cizgi belirgin 2.ise silik ama ard arda yaptım 20 dk arayla...yarın öğrenrz bakalım çok isityorummm inş.
Cok buyuk ihtimalle varr cnm rabbim hayirlisiyla kucagina aldirsin insalh..

Canım bende suyunu denedım serbet gıbı oldu ıcememıstım hergun 3-4 tane yedım ıncır. catlamaya yakında gunluk 2 havuc yedım adet olana kadarda ıncır havuc yemeye devam ettım :D
canim bu sekil yaparak mi hamile kaldin havucuda duymustum doktor 20 21 22 de iliski olsun dedi ozamanlarda havuctami yiyeyim be 19 da havuca baslayayim incire bu sekil devam edeyim bide inofolik kullaniyorum baskada yapcak bisey kalmadi simdilik bekliyip gorcex sonucu :KK46::KK46:rabbim nasip eder insallah

kal tabi canim senin hamileligindede okalir yaninda dogumunda da insallah rabbim gosterir bu mutlulugu yasatir

canim bu sekil yaparak mi hamile kaldin havucuda duymustum doktor 20 21 22 de iliski olsun dedi ozamanlarda havuctami yiyeyim be 19 da havuca baslayayim incire bu sekil devam edeyim bide inofolik kullaniyorum baskada yapcak bisey kalmadi simdilik bekliyip gorcex sonucu :KK46::KK46:rabbim nasip eder insallah
bunu yaptıgım ay kaldım canım ama nasıp tabıkı yoksa daha oncekı aylar sogan kurude yaptım ıncır kurunun suyunuda yaptım bişiler bişiler ama ıncır kurunun suyunu 1 ay yaptım sonra ıcemedım bıdakı ay dırek yıyeyım dedım aynı ıncır :D arkadasımda tavsıye etmıstı oda hamıs benden 2 hafta once. ıncıre devam et canım yumurta olgunlasmasını saglıyo zaten ıns 18-19 falanda havuca basla ama ıncırede devam edıosun o ara. tabı uygun sekılde ılıskıylede Rabbım ol der ınsallah da sende hamıs olursun :D Bebegın konar gobüşüne :KK71:

bunu yaptıgım ay kaldım canım ama nasıp tabıkı yoksa daha oncekı aylar sogan kurude yaptım ıncır kurunun suyunuda yaptım bişiler bişiler ama ıncır kurunun suyunu 1 ay yaptım sonra ıcemedım bıdakı ay dırek yıyeyım dedım aynı ıncır :D arkadasımda tavsıye etmıstı oda hamıs benden 2 hafta once. ıncıre devam et canım yumurta olgunlasmasını saglıyo zaten ıns 18-19 falanda havuca basla ama ıncırede devam edıosun o ara. tabı uygun sekılde ılıskıylede Rabbım ol der ınsallah da sende hamıs olursun :D Bebegın konar gobüşüne :KK71:
rabbim seninde kucagina almayi nasip etsin bilgi verdigin icin tesekkur ederim

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ :KK71:

EKİM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------> :KK43:
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------> :KK43:
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------> :KK43:
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------> :KK43:
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme ---------> :KK43:
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK71:
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ :KK71:
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme

Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme ---------> :KK43:
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme ---------> :KK43:
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ----------> :KK43:
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ----------> :KK43:
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ----------> :KK43:
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme