- 30 Haziran 2014
- 1.280
- 1.432
- 208
Günaydınn annişşş 1 gün daha büyüdü bebişlerrGunaydin guzellerrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn annişşş 1 gün daha büyüdü bebişlerrGunaydin guzellerrrr![]()
Deminosummmm kan çekti annem Rize Hemşinli :)eveeet Arhaviliyimsen nerelisin??
günayyddınnn sabah şekerleri;
günüm güzel başladı :) elticim hamiş5 haftalık ve sadece 1 ay korunmadılar ve oldu, çok iyidir benim eltim daha öncesinde arkadaştık zaten sonra elti olunca da maşallah diyeyimde :) bozulmasın aramız
ikinci çocuğu olacak,34 yaşında, çekiniyor şimdilik demeyecek kimseye cinsiyet öğrenene kadar, ne diyim karışmadım nasıl istiyorsa öyle yapsın artık.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
aminnnn hayırlısıyla inşallahhhh, darısı tüm isteyen kadınların başına olsun tabii banada,çok teşekkürler canımDarısı başına canım sağlıkla alsın eltin kucağına.
ayy pek bi cesaretlilermiş Allah utandırmasın diyelim tatlım ama ben hayatta kimseye demem na olur ne olmazAynen canım bızım esımın kuzenın esı evde test yapmıslar karı koca pozıtıfı gormusler anında esımın kuzenı facede baba oluyoorum dıye paylasmıs :) face bır gırdım sasırdım sonra kıza dedım kan testı yaptınızmı yok dedım keske yapsaydın zaman gecseydı öyle söyleseydın dedı valla öyle bırseykı esım durmadı cok farklı bır sevınc hemen paylasmak ıstıyorsun dedı :)
Şimdi konuştum doktorumla, gebe değilsin dediAdet söktürücü ilaç ismi verdi. Ben kullanmayı düşünmüyorum ama kızlar, bekleyeceğim birkaç gün daha. 20'nin altında olduğunda gebelik olmaz dedi.
googlede aradim anlamini ama bulamadim
aynen şimdi baktım lem yelid ve ve lem yüled o doğmadı ve doğrulmadı, çok yerde 70000 defa inanarak içten okuyanın evlat sahibi olmadığı görülmemiştir yazıyor.ben devam edicem,okudukça rahatlıyorum zaten,dün çok okuyamadım bugünde 6500 deyim henüz,inşallah bugün bir gayretlle 10000 leri geçerim herhalde, Allah hepimizinkini kabul etsin.Bana da dün eşim sordu bilemedim çok utandım googledan bakıcaktım bugün unuttum ama bebek isteyenlerin 70 bin lem yelid okuması gerektiğini herkes söylüyor.
ben ilk defaa burda duydum bende okumak isdiyorum....Bana da dün eşim sordu bilemedim çok utandım googledan bakıcaktım bugün unuttum ama bebek isteyenlerin 70 bin lem yelid okuması gerektiğini herkes söylüyor.
canım bende çekmeyi düşünüyordum dün araştırdım biraz çok bağlantı kuramadım kuran da geçen bir ayet var onu çekiyorum bende sürekli. çok güzel bir dua bence. “Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”Bana da dün eşim sordu bilemedim çok utandım googledan bakıcaktım bugün unuttum ama bebek isteyenlerin 70 bin lem yelid okuması gerektiğini herkes söylüyor.
Canım onu bana 2 şekilde söylüyorlar ya ksıırmışım 28 yaşında hala bebeğim yok
Bazıları ise 17 aylık evliyim hemen bebek yapmak aptallık olurmuş. Biraz daha büyüyüp hayattımı yaşamam gerekiyormuş. Hangisine bakacağımı şaşırdım.
Hoş geldin kuzu
çokk iyiyim canımcım çok teşekkürlerrr, elticim hamiş 5 haftalık, 2. defa anne olacak Allah ın izniyle,çok çok mutlu oldum,biz yakınızdır,cinsiyete kadar kimseye söylemeyecek, ama benide biliyor söyledi, owwwww işler bakımındanda kolay gelsin :) gözler kulaklar arıyor valla senievet evet günaydınım :)) sabah yetiştirmem gereken işler vardı sonuna yaklaştım kendimi hemen burda buldum aklıma da tospaa gelince hemen giriş yaptım :)) nasılsın?
evet evet onuda biliyorum onuda aklıma geldikçe okuyorummcanım bende çekmeyi düşünüyordum dün araştırdım biraz çok bağlantı kuramadım kuran da geçen bir ayet var onu çekiyorum bende sürekli. çok güzel bir dua bence. “Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir çocuk bağışla!” (Sâffât suresi,
37/100)
cnm bn arastırmıştım bebek sahibi olnmak için dua diye çıkmıştı hatta kk nın arsivindede var topikte herkes okuduğunu yazıp 70 000i tamamlamışlar bnde onun için çekmeye başladmkızlar lem yelid çekiyorsunuz ya siz bunun anlamı yanılmıyorsam allah doğurmamıştır anlamında (yanılıyorsam düzeltin) ben çocuk istemekle pek bağlantı kuramadım kuran varsa bana anlatabilir mi? :)
çokk iyiyim canımcım çok teşekkürlerrr, elticim hamiş 5 haftalık, 2. defa anne olacak Allah ın izniyle,çok çok mutlu oldum,biz yakınızdır,cinsiyete kadar kimseye söylemeyecek, ama benide biliyor söyledi, owwwww işler bakımındanda kolay gelsin :) gözler kulaklar arıyor valla seni![]()
doğrudur canım dediğiniz gibi dualarla insan psikolojik olarak çok rahat hissediyor kendini. dualarımız kabul olur inşallahcnm bn arastırmıştım bebek sahibi olnmak için dua diye çıkmıştı hatta kk nın arsivindede var topikte herkes okuduğunu yazıp 70 000i tamamlamışlar bnde onun için çekmeye başladm
aynen şimdi baktım lem yelid ve ve lem yüled o doğmadı ve doğrulmadı, çok yerde 70000 defa inanarak içten okuyanın evlat sahibi olmadığı görülmemiştir yazıyor.ben devam edicem,okudukça rahatlıyorum zaten,dün çok okuyamadım bugünde 6500 deyim henüz,inşallah bugün bir gayretlle 10000 leri geçerim herhalde, Allah hepimizinkini kabul etsin.
canım ben sürekli namazlardan sonra bu duaya devam ettim Allahın izniyle kabul olur inşaAllah...devam et sürekli içinden bu duayı sürekli oku benim imza alanımda da ekli zaten...canım bende çekmeyi düşünüyordum dün araştırdım biraz çok bağlantı kuramadım kuran da geçen bir ayet var onu çekiyorum bende sürekli. çok güzel bir dua bence. “Rabbi! Heblî mines-sâlihîn.”
“Ey Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir çocuk bağışla!” (Sâffât suresi,
37/100)
ben ilk defaa burda duydum bende okumak isdiyorum....