2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İKİ GÜNDÜR KÖTÜYÜM DÜN SABAH VE AKŞAM MİDEM BULANDI ŞİMDİ YİNE BULANIYOR BUGÜN İLK DEFA SABAH ARABADA UYUYAKALMIŞIM 2 DK DA EŞİMİN KUZENİ SABAH HADİ KALK GELDİK DEDİ ÖYLE UYANDIM :) SABAHTA BURNUM AKTI ŞİMDİ GEÇTİ DÜN NANE LİMON YAPTIRDIM EŞİME NE YAPSAM DA İLAÇ ALMADAN HASTALIĞA KARMADAN KENDİMİ TOPARLASAM :KK43: YOKSA KİLO ALDIM REFLÜ MÜ ZORLUYO ANLAMADIM Kİ :KK43:
Gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin nezle mi oldun acaba bol bol c vitamini tuket bol su ic canim

İnsallah canim hepimiz goruruz pozitifi bizde gun asiri devam ediyoruz kismet canim tek iliskiyle hamile kalanlar var hakkimizda hayirlisi ne zamansa o zaman olacak insallah yakindir

Amın canım ınsallah gecenlerde yum haftasını dolu gecırdık olmadı kısmet dgeılmıs bu ay da belkı tek ılıskıyle nokta atısı yaparız ve olur :) inşallah yakındır zamanıda bebıslerımız gelır bızlere

bende öyle düşünüyorum :) ben bugün sağlam bi karışım yaparım inşallah işe yarar :) işler güçler eşime yükleniyorum bebiş olursa işten çıkacağım ona göre diye bu iş ciddi bir iş vee iş güç çok önemli :KK43:

Yap canım sıfa olsun evet canım bebgınle ılgılenırsın daha ıyı olur esım atanırsa eger bende ısten cıkacagım bebegımı en azından 2 yasına kadar kendım bakmak ıstıyorm

acaba bende ov testi fln aldım kötülük mü ettim kendime :KK43:
öyle düşünme canım...sen hamiş kalabiliyorsun ve yum günlerini bilmek senin için çok önemli...biz bilsekte bi işe yaramadığından bizim için en azından benim için gereksiz

Gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versin nezle mi oldun acaba bol bol c vitamini tuket bol su ic canim

çok sağol canım çözemedim ama nezle olmayacak sanırım midemde sorun var üşütüyor muyum yoksa mide problemi mi bilmiyorum çünkü afedersin çok gırıl gırıl midem bu ara bi küçücük gaz çıksa rahatlıyor tabi ben gaz çıkaramam hiç soda vs içsem dahi o yüzden bulanıyor olailir takipteyim :(

Yap canım sıfa olsun evet canım bebgınle ılgılenırsın daha ıyı olur esım atanırsa eger bende ısten cıkacagım bebegımı en azından 2 yasına kadar kendım bakmak ıstıyorm

işte bende öyle istiyorum ama kısmet eşlerimiz işlerini halletsinler bizi zorda bırakmasınlar :))

Amın canım ınsallah gecenlerde yum haftasını dolu gecırdık olmadı kısmet dgeılmıs bu ay da belkı tek ılıskıyle nokta atısı yaparız ve olur :) inşallah yakındır zamanıda bebıslerımız gelır bızlere
Bizde hep gun asiri yapiyoruz ust uste yaptigimiz gunlerde oldu ama kismet degilmis zamani var demekki rabbim ol deyince olacak korkmuyor da degilim acaba bebek kismet olmayacak mi diye dusunuyorum 7 aydir hep duzenli iliskimiz oldu hayirlisi olsun ne diyelim

öyle düşünme canım...sen hamiş kalabiliyorsun ve yum günlerini bilmek senin için çok önemli...biz bilsekte bi işe yaramadığından bizim için en azından benim için gereksiz

öyle diyorsun ama öyle değil o iş tamamen kısmet yoksa sen çoktan hamiştin bende çalışmadığım ay hamiş kalmazdım. bu saldım çayıra en etkili yöntem göreceğiz hep birlikte innnşallah :))) birde tatilde kilo aldım hormonlarımı etkileyecek diye kaygım var

Bizde hep gun asiri yapiyoruz ust uste yaptigimiz gunlerde oldu ama kismet degilmis zamani var demekki rabbim ol deyince olacak korkmuyor da degilim acaba bebek kismet olmayacak mi diye dusunuyorum 7 aydir hep duzenli iliskimiz oldu hayirlisi olsun ne diyelim

Öyle canım hakkımızda herseyın hayırlsıı benımde bu ay5ayım canım ama bızde duzenlı ılsıkı yok sadece bır ay yogun denedık ıondada olmadı kısmet degılmız bende bazen korkuyorumama o olumsuz dusuncelerı kovuyorum zamanı var demekkı dıyorum olacak ınsallah hepımız anne olacagız

çok sağol canım çözemedim ama nezle olmayacak sanırım midemde sorun var üşütüyor muyum yoksa mide problemi mi bilmiyorum çünkü afedersin çok gırıl gırıl midem bu ara bi küçücük gaz çıksa rahatlıyor tabi ben gaz çıkaramam hiç soda vs içsem dahi o yüzden bulanıyor olailir takipteyim :KK43:
Tatlim bi dr a gorunsen senin bulantin onceden beri vardi yanlis hatirlamiyorsam ihmal etme kuzum hamile kalinca tedavini olamazsin zor olur insallah cabucak gecer bulantin

Mogami Mogami kız nerelerdesin görüşemiyoruz duydum bu ay saldım çayıra mevlam kayıra yöntemini uyguluyormuşsun :KK49: hayır olsun sonu inşallah...bende 22 gündeyim ve galiba hala yumurtlamadım....kociş diyorki ataların bi sözü varmış yumurtlamayan tavuğu keserlermiş:mad::mad:ac kaldı heral :kk77:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:Çatladım gülmekten Allah iyiliğiniz versin....Ben gayet iyiyim bacım aynen o taktiği uyguluyorum...yumuş olmadığını ov. testlerinden mi biliyorsun

Mogamim canım nasılsın görüşemedik ne zamandır:KK68: Umutsuzluğa niye kapıldın ki canım benim henüz 1 seneyi bile doldurmamışsın Rabbim İnşaAllah nasip edecek sana şöyle tospik bi bebiş:)aklımdasın kaç gündür:KK19:

allah razi olsun canim tek tesellimyatalak kalmadi felcliydi seker hastasiydi yuruye biliyordu yatalak olmaktan korkardi sekerden ayagi kesilir diye cok korkmustuk rabbim o korkulari yasatmadi tertemiz gitti ozluyorum hemde cok annemin evine toplaniyoruz ablamlarla yanindayymis gibi hasret gideriyoruz o kokuyu icimize cekiyoruz anne cocugunu koklarya bizde evin icindeki annemizin kokluyoruz:KK16:
Takdiri ilahi, en fenası özlemek, ben babamdan biliyorum :( Rabbim sabırlar versin hepinize, Allahın sevgili kuluymuş genede temizce istediği gibi olmuş.

öyle diyorsun ama öyle değil o iş tamamen kısmet yoksa sen çoktan hamiştin bende çalışmadığım ay hamiş kalmazdım. bu saldım çayıra en etkili yöntem göreceğiz hep birlikte innnşallah :))) birde tatilde kilo aldım hormonlarımı etkileyecek diye kaygım var
aklında küçük bi acaba varsa git bi kan ver kuşum adetin 3. günü...lakin azcık bi kilo ile hormonların değişeceğini düşünmüyorum ben...yine de ne olur ne olmaz....ben canı gönülden inanıyorum evlatlarım olacağına ama ne zaman olur ya da nasıl olur onu bilmiyorum...umuyorum doğal yollarla olur ama KISMET

aklında küçük bi acaba varsa git bi kan ver kuşum adetin 3. günü...lakin azcık bi kilo ile hormonların değişeceğini düşünmüyorum ben...yine de ne olur ne olmaz....ben canı gönülden inanıyorum evlatlarım olacağına ama ne zaman olur ya da nasıl olur onu bilmiyorum...umuyorum doğal yollarla olur ama KISMET
Ben seni yerim... öyle olacak canım...özledim senii
İyisin inşaAllah :KK19:

Mogamim canım nasılsın görüşemedik ne zamandır:KK68: Umutsuzluğa niye kapıldın ki canım benim henüz 1 seneyi bile doldurmamışsın Rabbim İnşaAllah nasip edecek sana şöyle tospik bi bebiş:)aklımdasın kaç gündür:KK19:
Yok yok ümitsiz değilim asla aksine şu sıralar takmıyorum... ben sadece tüp yapışıklığından şüpheliyim doktorumda öyle...geçirdiğim ameliyat yüzünden riskim fazla...martta 1 yılım dolacak o zamana kadar olmazsa hsg çekileceğim...aslında kendimi şuna odaklıyorum ; doğal yolla hamile kalamayacağım...böylece stres yapmıyorum düşünmüyorum diyorum ki bi sorunum var o yüzden hamile kalamıyorum....böylece rahatlıyorum ve yormuyorum kendimi...Böyle düşündüğümden beri de fazlaca mutluyum, resmen huzur doldum tabi namazın duanında çoook büyük etkisi var...

Back
X