- 14 Mayıs 2013
- 135
- 10
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım umarım gebesindir bazen adet ile gebelik belirtileri benzeyebiliyor ama genelde adeti anlayabiliyoruz inş adet değildir yine de. Test içinde en sağlıklısı adetten 1 haftadan sonrasıdır regl olmazsan tabiadetime daha 3 gün var biraz önce dayanamayıp idrar testi yaptım olsaydı silikte olsa cıkardı diye düşündüm acelemi ettim pek umudum kalmadı adet belirtileri var hamilelige dair hiç bir belirti yok![]()
Klomen vs kullandım 13.gün 17ml yumurta 3gn sonra çatlarmış...of inşallah hamile kalırım bu ay
Canım umarım gebesindir bazen adet ile gebelik belirtileri benzeyebiliyor ama genelde adeti anlayabiliyoruz inş adet değildir yine de. Test içinde en sağlıklısı adetten 1 haftadan sonrasıdır regl olmazsan tabi![]()
adetime daha 3 gün var biraz önce dayanamayıp idrar testi yaptım olsaydı silikte olsa cıkardı diye düşündüm acelemi ettim pek umudum kalmadı adet belirtileri var hamilelige dair hiç bir belirti yok![]()
Tesekkür ederim perşembe sıkı çalışmaya başlıycam inşallah güzel hbr veririmmm
Bilsem yapardım ama bende bilmiyorum ki, kan mevzuuna gelirsek ne ola ki acep yerleşme kanaması olabilir mi??????? var mı gebelik ihtimalimogami cnm duyruldu ama ben liste yapamam ki anlamiyorum pek :) anlayan varsa yapabilir. Asi_m kalp atislari duyulmus hadi gozun aydin cnm.kizlar iliskidenn sonra sabah bi kalktim kan gelmis.adete 13 gun var ama nedir bu?
Kızlar birçoğumuz yaklaşık aynı tarihlerde regl olduk yumurtlamalar falan aynı döneme gelecek mayısta gebelik patlaması yaşayabilir forum![]()
![]()
![]()
Canım belki tahriş olmuştur hemen böyle ihtimalleri düşünme en iyisi doktora görünmekbu arada esim gemici dort gunde bi oluyo birliktelik tutar mi bilmem.iliskiden sonra kan gelmesinin sebebi rahim agzi kanseri yaziyo.benim ilk defa.oldu.basina gelen var mi?
bu arada esim gemici dort gunde bi oluyo birliktelik tutar mi bilmem.iliskiden sonra kan gelmesinin sebebi rahim agzi kanseri yaziyo.benim ilk defa.oldu.basina gelen var mi?
mogamı bende mayıs ayındanb cok ümitliyim hamile arkadas cok olucak gıbı![]()
Aynen canım miracle da olaydı daha şenlikli olurdu bi türlü aklını çelemedik![]()