2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

adetime daha 3 gün var biraz önce dayanamayıp idrar testi yaptım olsaydı silikte olsa cıkardı diye düşündüm acelemi ettim pek umudum kalmadı adet belirtileri var hamilelige dair hiç bir belirti yok:5:

Klomen vs kullandım 13.gün 17ml yumurta 3gn sonra çatlarmış...of inşallah hamile kalırım bu ay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adetime daha 3 gün var biraz önce dayanamayıp idrar testi yaptım olsaydı silikte olsa cıkardı diye düşündüm acelemi ettim pek umudum kalmadı adet belirtileri var hamilelige dair hiç bir belirti yok:5:
Canım umarım gebesindir bazen adet ile gebelik belirtileri benzeyebiliyor ama genelde adeti anlayabiliyoruz inş adet değildir yine de. Test içinde en sağlıklısı adetten 1 haftadan sonrasıdır regl olmazsan tabi :(

Canım umarım gebesindir bazen adet ile gebelik belirtileri benzeyebiliyor ama genelde adeti anlayabiliyoruz inş adet değildir yine de. Test içinde en sağlıklısı adetten 1 haftadan sonrasıdır regl olmazsan tabi :(

hayırlısı neyse o artık rabbimin dedigi olur

Canım aynen bende yapmıstım neg gördüm ve bgn regl oldum inş önümzdeki ay bizde güzel haber verırz :)stres yapmayalım destek olalım birbirimize

Kızlar birçoğumuz yaklaşık aynı tarihlerde regl olduk yumurtlamalar falan aynı döneme gelecek mayısta gebelik patlaması yaşayabilir forum :52: :64: :64:

Tesekkür ederim perşembe sıkı çalışmaya başlıycam inşallah güzel hbr veririmmm

mogami cnm duyruldu ama ben liste yapamam ki anlamiyorum pek :) anlayan varsa yapabilir. Asi_m kalp atislari duyulmus hadi gozun aydin cnm.kizlar iliskidenn sonra sabah bi kalktim kan gelmis.adete 13 gun var ama nedir bu?

mogami cnm duyruldu ama ben liste yapamam ki anlamiyorum pek :) anlayan varsa yapabilir. Asi_m kalp atislari duyulmus hadi gozun aydin cnm.kizlar iliskidenn sonra sabah bi kalktim kan gelmis.adete 13 gun var ama nedir bu?
Bilsem yapardım ama bende bilmiyorum ki, kan mevzuuna gelirsek ne ola ki acep yerleşme kanaması olabilir mi??????? var mı gebelik ihtimali

bu arada esim gemici dort gunde bi oluyo birliktelik tutar mi bilmem.iliskiden sonra kan gelmesinin sebebi rahim agzi kanseri yaziyo.benim ilk defa.oldu.basina gelen var mi?

Allah korusun oyle birsey degildir bence.

Kızlar birçoğumuz yaklaşık aynı tarihlerde regl olduk yumurtlamalar falan aynı döneme gelecek mayısta gebelik patlaması yaşayabilir forum :52: :64: :64:

mogamı bende mayıs ayındanb cok ümitliyim hamile arkadas cok olucak gıbı :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bu arada esim gemici dort gunde bi oluyo birliktelik tutar mi bilmem.iliskiden sonra kan gelmesinin sebebi rahim agzi kanseri yaziyo.benim ilk defa.oldu.basina gelen var mi?
Canım belki tahriş olmuştur hemen böyle ihtimalleri düşünme en iyisi doktora görünmek

ilişkiden sonra kana benım bıldıgım tahrısten kaynaklanıyor rahım agzı kanserı deıldır hemen kotuye yorma tekrarlarsa bı doktora görün ama sanmıyorum sadece tahrıs buyuk bır ıhtımalle

Aynen canım miracle da olaydı daha şenlikli olurdu bi türlü aklını çelemedik :D

evt ya keske olsaydı olsun gene yakalarız bız onu bı ara offf ya mogamı ben nebıcım hamıleyım hiç midem bulanmıyı kusma yok yanı hersey normal hıc naz yapamıyorum kocama cok sınır oluyorum yemek kokusundan tıskınmıyorum nasıl bır bunyem varmıs benım :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayy sagolun kizlar tahrise nee yapmak gerekiyo.kendiliginden geçer mi

Back
X