2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Normalde ayda bir olur kontroller de o yüzden. Geç döllenmeyle alakalı olabilir. Onun için çağırmıştır belki de.

bende oyle dusunuyorum dr bu sefer gıttıgımde cok ıyı konustu yanı bebegı gordugumuzde onun keyfı cok yerınde dedı

Kıııııııııız bende altkaynarcada oturuyorum :D ahahahahahah çok hoş oldu bu :) Hangi hastaneye gidiyorsun

ya ınanmıyorum bende cayırovada oraya 10 dk uzaklıkta kaynarcada nenhatun vardıya şimdi yuzyıl olmus oraya gıdıyorum

ya ınanmıyorum bende cayırovada oraya 10 dk uzaklıkta kaynarcada nenhatun vardıya şimdi yuzyıl olmus oraya gıdıyorum
Biliyorum orayı evet bana yakın :D Bende pendik şifaya gidiyorum

esımın akrabası 3 cocugunuda orda dogurdu dr tavsıye uzerıne gıttım cok memnunum

Anladım canım bilseydim önceden bende kendi doktorumu tavsiye ederdim memnundan sorun yok :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin :) Açıkçası bende anlamadım hangisi daha koyu bana hepsi aynı gibi geldi :) Sen denemeye devam et bence ama normalde 14. gün olması gerekmiyor mu yahu yumurtlamanın 18 geç gibi geldi bana

bence devam etmelisin adet aralıgın uzun daha yumurta çatlamamıştır diye düşünüyorum ben

bence devam etmelisin adet aralıgın uzun daha yumurta çatlamamıştır diye düşünüyorum ben

canım adet aralıgım 35 gun suruyor. kullanım klavuzunda 18. gun baslayın dıyor. ben 9. gun yapmaya basladım tabıı hala devam edıyorum bırakmadım bırakırmıyım:):). 23. gune kadar devam edıcem ne olur ne olmaz:8:18. gunden ıtıbaren 5 gun onemlıymıs bugun ılk defa koyu yakaladım bakalım bu 5 gun sureklı calısma olacak 2 gunde bır:):)

canım adet aralıgım 35 gun suruyor. kullanım klavuzunda 18. gun baslayın dıyor. ben 9. gun yapmaya basladım tabıı hala devam edıyorum bırakmadım bırakırmıyım:):). 23. gune kadar devam edıcem ne olur ne olmaz:8:18. gunden ıtıbaren 5 gun onemlıymıs bugun ılk defa koyu yakaladım bakalım bu 5 gun sureklı calısma olacak 2 gunde bır:):)

hayırlısıyla olur inş benim adet aralıgım degişiyo 26 27 28 oluyo bugün 9.günü testde almadım yarın başlıcam çalışmalara kadın dogumada gittim bişey yok dedi 2 aydır olmuyo bu ay inş mübarek 3 aylarda dualarımız kabul olur inş hayırlısıyla burdaki bütün istenyenlere versin rabbim hemde ikiz:49:

Kızlar bizim enerjiler :) :49: gelsin bebeşimiz inşallah :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar yola çıktık. Evime dönüyorum çok şükür.

kızlar bırsey sorucamm dün ovulasyon testınde koyu cızgıyı yakalamıstım ya sızce o gun degılde ertesı gun ılıskı olsada olurmu hanı 24 48 saatte catlıyr dıyorlar ya yumurta. off morelım bzuldu yınede koyu gordugum gun ılıskı olmadı:(:(:( ertesı gun oldu ıns tutarr degılmı

kızlar bırsey sorucamm dün ovulasyon testınde koyu cızgıyı yakalamıstım ya sızce o gun degılde ertesı gun ılıskı olsada olurmu hanı 24 48 saatte catlıyr dıyorlar ya yumurta. off morelım bzuldu yınede koyu gordugum gun ılıskı olmadı:(:(:( ertesı gun oldu ıns tutarr degılmı

Canım yumurta 24 saat yaşar dünden önceki gün ilişki olduysa yine döllenme olur çünkü sperm 48-72 saat arası yaşar illaki karşılaşırlar yumurtayla ayrıca çatlamadan sonraki günde olur ama daha sonraki günlerde olacağını sanmam, seninki de muhtemelen olur canım hiç stres yapma

Canım yumurta 24 saat yaşar dünden önceki gün ilişki olduysa yine döllenme olur çünkü sperm 48-72 saat arası yaşar illaki karşılaşırlar yumurtayla ayrıca çatlamadan sonraki günde olur ama daha sonraki günlerde olacağını sanmam, seninki de muhtemelen olur canım hiç stres yapma

Canım döllenme ilişkiden kaç gün sonra olur biliyor musun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X