Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folik asit sadece bebege mi faydali. Anneye de yok mu:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Meraba arkadaslar
Mayıs veya haziranda ne zaman olursa bizde bebis istiyoruz
Insallah hepimizin gonlune gire olur
Anneler gununuz kutlu olsun:)
hadi inş hepinizden sırayla alalım güzel haberler.. ben senden çoktandır ümitliyim mogami![]()
Hoşgeldin canım, inşallah bu ay tutturursun bat ne zaman bi de daha önce neyle korunuyordun?
Hoşgeldin başlığımız uğurlu gelsin inş:) neyle korunuyordun
hoşbulduk mogami, 1 sene hapla korundum bıraktığım ay hamile kalmışım. 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. korkuyordum hamilelikten şimdi hazır hissediyorum
inşallah hamilelik haberleri gelmeye başlar yakında :)
Eşim korunuyordu bat 29 mayıs. İnşallah herkesin istediğini verir Rabbim.
Hosgeldiniz:)
Insallah bu ay olur hayirlisiyla.
Inciri duydum sogani da ama havucu duymamisttim. O nasil oluyor?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Amin canım bu ay sonu çok şenlikli olacak![]()
Bende bu ay bebek istiyorum ama kismet bakalim güzel haber alacakmiyim :)
Hoşgeldin :) Umarım istediğin gibi olur bat ne zaman
20 sinde inş :) ama ben dayanamayip test yaptim negatif cikti ama ovulasyonum tam olarak 6 mayisti daha belli olmaz heralde :)
Olmaz evet :) Peki ovulasyonun adetin kaçıncı gününe denk geldi uzayan akıntın yani, benim 28 günlük döngüm var adetimde 6 gün sürer adetten 3 gün sonra akıntım oldu
Benim 4 gün suruyo ama bu ay ayni zamanda mantar tedavisi gördüm ondan kaynaklanan akintimda vardi ayirt edemedim.ama baya fazlaydi kaç gündür azaldı..benim adet dongumde 28
Olmaz evet :) Peki ovulasyonun adetin kaçıncı gününe denk geldi uzayan akıntın yani, benim 28 günlük döngüm var adetimde 6 gün sürer adetten 3 gün sonra akıntım oldu[/
Bu dediğin şeylerden benim hiç bilgim yok ama :2: Resmen cahilim bu konuda. Üstelik daha önce doğum yaptım yani. Senin ilk bebek mi olacak canım yoksa iki mi?
Olmaz evet :) Peki ovulasyonun adetin kaçıncı gününe denk geldi uzayan akıntın yani, benim 28 günlük döngüm var adetimde 6 gün sürer adetten 3 gün sonra akıntım oldu[/
Bu dediğin şeylerden benim hiç bilgim yok ama :2: Resmen cahilim bu konuda. Üstelik daha önce doğum yaptım yani. Senin ilk bebek mi olacak canım yoksa iki mi?
Estağfurullah tatlım bende birçok şeyi bebek olayına girdiğimde araştırıp öğrendim ve ilk olacak allah nasip ederse :) Adetin kaç günde bir oluyor
Estağfurullah tatlım bende birçok şeyi bebek olayına girdiğimde araştırıp öğrendim ve ilk olacak allah nasip ederse :) Adetin kaç günde bir oluyor
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Çok düzenli takip etmedim ama 28 günde bir sanırım.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Çok düzenli takip etmedim ama 28 günde bir sanırım.