2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bütün annelerin ve anne adaylarımızın bu güzel günü kutlu olsun :) Asi_m ve kelebek özellikle ikinizin

Meraba arkadaslar
Mayıs veya haziranda ne zaman olursa bizde bebis istiyoruz
Insallah hepimizin gonlune gire olur
Anneler gununuz kutlu olsun:)

Hoşgeldin başlığımız uğurlu gelsin inş:) neyle korunuyordun

Hoşgeldin başlığımız uğurlu gelsin inş:) neyle korunuyordun

hoşbulduk mogami, 1 sene hapla korundum bıraktığım ay hamile kalmışım. 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. korkuyordum hamilelikten şimdi hazır hissediyorum

inşallah hamilelik haberleri gelmeye başlar yakında :)

hoşbulduk mogami, 1 sene hapla korundum bıraktığım ay hamile kalmışım. 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. korkuyordum hamilelikten şimdi hazır hissediyorum

inşallah hamilelik haberleri gelmeye başlar yakında :)

Canım çok üzüldüm melek olmuş desene, Rabbim inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat bahşeder :)

Hosgeldiniz:)
Insallah bu ay olur hayirlisiyla.
Inciri duydum sogani da ama havucu duymamisttim. O nasil oluyor?

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Geçen gün nette gezinirken gördüm; daha önce de Saraçoğlu'dan duymuştum yumurta çatlatmak içinmiş. Tam olarak ne zaman başlanıyor anlamadım ama adetin 9, 10, 11.gün aç karnına içtim. Bugün içemedim tadı çok kötü midemi bulandırıyor. Eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum.
Hayırlısı olur inş. :1:

Bende bu ay bebek istiyorum ama kismet bakalim güzel haber alacakmiyim :)

20 sinde inş :) ama ben dayanamayip test yaptim negatif cikti ama ovulasyonum tam olarak 6 mayisti daha belli olmaz heralde :)

Olmaz evet :) Peki ovulasyonun adetin kaçıncı gününe denk geldi uzayan akıntın yani, benim 28 günlük döngüm var adetimde 6 gün sürer adetten 3 gün sonra akıntım oldu

Olmaz evet :) Peki ovulasyonun adetin kaçıncı gününe denk geldi uzayan akıntın yani, benim 28 günlük döngüm var adetimde 6 gün sürer adetten 3 gün sonra akıntım oldu

Benim 4 gün suruyo ama bu ay ayni zamanda mantar tedavisi gördüm ondan kaynaklanan akintimda vardi ayirt edemedim.ama baya fazlaydi kaç gündür azaldı..benim adet dongumde 28

Benim 4 gün suruyo ama bu ay ayni zamanda mantar tedavisi gördüm ondan kaynaklanan akintimda vardi ayirt edemedim.ama baya fazlaydi kaç gündür azaldı..benim adet dongumde 28

Kaç ay oldu denemeler başlayalı

Olmaz evet :) Peki ovulasyonun adetin kaçıncı gününe denk geldi uzayan akıntın yani, benim 28 günlük döngüm var adetimde 6 gün sürer adetten 3 gün sonra akıntım oldu[/

Bu dediğin şeylerden benim hiç bilgim yok ama :2: Resmen cahilim bu konuda. Üstelik daha önce doğum yaptım yani. Senin ilk bebek mi olacak canım yoksa iki mi?

Olmaz evet :) Peki ovulasyonun adetin kaçıncı gününe denk geldi uzayan akıntın yani, benim 28 günlük döngüm var adetimde 6 gün sürer adetten 3 gün sonra akıntım oldu[/

Bu dediğin şeylerden benim hiç bilgim yok ama :2: Resmen cahilim bu konuda. Üstelik daha önce doğum yaptım yani. Senin ilk bebek mi olacak canım yoksa iki mi?

Estağfurullah tatlım bende birçok şeyi bebek olayına girdiğimde araştırıp öğrendim ve ilk olacak allah nasip ederse :) Adetin kaç günde bir oluyor

İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız. Çok düzenli takip etmedim ama 28 günde bir sanırım.

Amin hepimiz için inş :) Ovulasyonun en belirgin belirtisi uzayan akıntıdır onu soruyordum arkadaşa normalde 28 günlük döngüsü olan bir kadının 14. gün yumurtlaması olur ama benim bu ay adetin 1. gününden itibaren 9. günde uzayan akıntım oldu o yüzden kafam karışık

Son düzenleme:
Back
X