- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
Günaydın meslektasım branşın neydi? ??
Ingilizce canim
Senin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın meslektasım branşın neydi? ??
Anaaaaam öğretmenler bastı burayı...öğretmenler odası gibi oldu :))) hadi zümre yapalım :))))
çok sevindim gözün aydın :) umarım benimde rüyam gerçek olur üstelik rüyamda evimde küçük bir bitkim var onun birden büyüyüp yemyeşil olduğunu gördüm tabiri bebeğe, gelecek bir mucizeye işaretmiş :) Umutlandım kısmet bakalım. Kaç haftalıkmış senin ufaklık
Atanirsin inşallah canım ya zamanı vardır hayırlısı... ben hemen atandim ama üniversiteyi 2yil sonra kazandım ve bunun hayrinı gördüm üniversiteye yerleştigim sene benim bölümün kontenjanları arttı kaliteli bi üniversiteye yerleştim sonra mezun olduğym sene atama kadroları arttı ve hemen göreve başladım ...Allah'in izniyle :) branşın neydi meslektasım? ?
Ingilizce canim
Senin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sınıf Öğretmeni canim yeni mezun oldum ve bir ay sonra evlendim bu sene hazirlanmadim zaten seneye inşallah senin branş ne ?
5 haftalık... hayırlısı olsun inşallah gerçek olur rüyan:))
Hayırlısıyla atanırsın inşallah :) din kültürü ve ahlak bilgisi canım benim branşım :))
Senin Şansından olmuş canim bizde üniversite ye girdiğimizde alımlar çoktu mezun olana kadar azaldı ve puanlar tavan yaptı:) olsun kısmet çok takmiyorum.
Sütyensiz rahat edemem zaten arkasını açtım sadece![]()
okuyalım canım ben varım :)
normal akıntımız varsa nasıl ayırt edeceğiz adetlerim çok düzensizleşti benim evlendikten sonra 3 ay 41 42 günde oldum normalde 29 30
kızlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif aynı idrarla da karbonat testi yaptım kabardıda kabardı ve hala baloncuklar oluşyo :) karbonat göre hamileyim geblik testine göre değilimayrıca bat tarihimede 5 gün kaldı
Hoş geldin canım :) öncelikle geçmiş olsun ben de 3 ay önce boş gebelikten dolayı düşük yaşadım bildiğim kadarıyla düşüklerden sonra 15-20 gün içerisinde yumurtlama oluyor tam günü kişiden kişiye degisiyo adet döngünle de alakali...kaç günde bir adet oluyosun kan tahlili çocuk rahme düştü kten bir gün sonra bile çıkar. ..adet günün geçmiş galiba hemen yaptırabilirsin :))))
normalde 32 33 gunde oluyorum ben bakalim dayanamadim buqün kan tahlili yaptirdim 4bcukta alcam sonucu hemsire dha erken cikmayadabilir dedi ama bakalim nolcak![]()
normalde 32 33 gunde oluyorum ben bakalim dayanamadim buqün kan tahlili yaptirdim 4bcukta alcam sonucu hemsire dha erken cikmayadabilir dedi ama bakalim nolcak![]()
gunaydın canım ıdrarda hemen cıkmazkı beklemen lazım yanıltmasın senısonra karbonot ıse yarıyomukıgercekten![]()
gunaydın canım ıdrarda hemen cıkmazkı beklemen lazım yanıltmasın senısonra karbonot ıse yarıyomukıgercekten![]()
düşükten once 3martti nisanda olmadim nisann 10unda dusuk yaptim dsktn snra korunmdk hc olursa adet grmeden hamile olcamcanım senin bat ne zaman dı?