2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok sevindim gözün aydın :) umarım benimde rüyam gerçek olur üstelik rüyamda evimde küçük bir bitkim var onun birden büyüyüp yemyeşil olduğunu gördüm tabiri bebeğe, gelecek bir mucizeye işaretmiş :) Umutlandım kısmet bakalım. Kaç haftalıkmış senin ufaklık

5 haftalık... hayırlısı olsun inşallah gerçek olur rüyan:))

Atanirsin inşallah canım ya zamanı vardır hayırlısı... ben hemen atandim ama üniversiteyi 2yil sonra kazandım ve bunun hayrinı gördüm üniversiteye yerleştigim sene benim bölümün kontenjanları arttı kaliteli bi üniversiteye yerleştim sonra mezun olduğym sene atama kadroları arttı ve hemen göreve başladım ...Allah'in izniyle :) branşın neydi meslektasım? ?

Sınıf Öğretmeni canim yeni mezun oldum ve bir ay sonra evlendim bu sene hazirlanmadim zaten seneye inşallah senin branş ne ?

Hayırlısıyla atanırsın inşallah :) din kültürü ve ahlak bilgisi canım benim branşım :))

Senin Şansından olmuş canim bizde üniversite ye girdiğimizde alımlar çoktu mezun olana kadar azaldı ve puanlar tavan yaptı:) olsun kısmet çok takmiyorum.

Senin Şansından olmuş canim bizde üniversite ye girdiğimizde alımlar çoktu mezun olana kadar azaldı ve puanlar tavan yaptı:) olsun kısmet çok takmiyorum.

Evet sınıf Öğretmenleri hemen ataniyodu yeni sistemden dolayı bi çok öğretmen norm fazlası oldu :( tabi yeni mezunlar da atanamadi

kızlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif aynı idrarla da karbonat testi yaptım kabardıda kabardı ve hala baloncuklar oluşyo :) karbonat göre hamileyim geblik testine göre değilim :9: ayrıca bat tarihimede 5 gün kaldı

normal akıntımız varsa nasıl ayırt edeceğiz adetlerim çok düzensizleşti benim evlendikten sonra 3 ay 41 42 günde oldum normalde 29 30

gunaydın canım benımde normal akıntım var o baska zaten sen lavoboya gıttıkce kendını kontrol et zaten anlıyosun ne zamankıyapısıp uzuyo o gun beraber olursun ben 6-7 ay yumurtlamadıgımı bılırım

kızlar sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım negatif aynı idrarla da karbonat testi yaptım kabardıda kabardı ve hala baloncuklar oluşyo :) karbonat göre hamileyim geblik testine göre değilim :9: ayrıca bat tarihimede 5 gün kaldı

gunaydın canım ıdrarda hemen cıkmazkı beklemen lazım yanıltmasın senısonra karbonot ıse yarıyomukıgercekten :D

Hoş geldin canım :) öncelikle geçmiş olsun ben de 3 ay önce boş gebelikten dolayı düşük yaşadım bildiğim kadarıyla düşüklerden sonra 15-20 gün içerisinde yumurtlama oluyor tam günü kişiden kişiye degisiyo adet döngünle de alakali...kaç günde bir adet oluyosun kan tahlili çocuk rahme düştü kten bir gün sonra bile çıkar. ..adet günün geçmiş galiba hemen yaptırabilirsin :))))

normalde 32 33 gunde oluyorum ben bakalim dayanamadim buqün kan tahlili yaptirdim 4bcukta alcam sonucu hemsire dha erken cikmayadabilir dedi ama bakalim nolcak ;)

normalde 32 33 gunde oluyorum ben bakalim dayanamadim buqün kan tahlili yaptirdim 4bcukta alcam sonucu hemsire dha erken cikmayadabilir dedi ama bakalim nolcak ;)

insallah guzel haberlerını alırız neden geccıkıyor 1 saatte cıkıyor normalde

gunaydın canım ıdrarda hemen cıkmazkı beklemen lazım yanıltmasın senısonra karbonot ıse yarıyomukıgercekten :D

bilmem oluyo diyolar bende yaptım kabardı köpürdü bundan önce yaptıgımda yarısı dibe cokmuştu yarısı yukarda kalmıştı anlamadımkı :)

Back
X