teşekkür ederim canım engin bilgilerin için :)
soyle o teste edepsızlık yapmasın cıft cızgı cıkarsınya bıde ben burada okudum ne kadar dogru bılmıyorumadet olacagın zaman rahmın asagı sarkarmıs oda parmagına gelırmıs hamıle ıken bosluk olurmus parmagına bısey deymezmıs ne kadar dogru bılmıyorum ben denedım bı kacdefa hep adet oldugum ıcın anlamadım yalnıs dıkkat edın mıkrop kaptırmayın kendınıze
soyle o teste edepsızlık yapmasın cıft cızgı cıkarsınya bıde ben burada okudum ne kadar dogru bılmıyorumadet olacagın zaman rahmın asagı sarkarmıs oda parmagına gelırmıs hamıle ıken bosluk olurmus parmagına bısey deymezmıs ne kadar dogru bılmıyorum ben denedım bı kacdefa hep adet oldugum ıcın anlamadım yalnıs dıkkat edın mıkrop kaptırmayın kendınıze
Azmine hayranım canımÜşenirim ben yaaa neyse senin bat benden 3 gün önce eğer hamile çıkarsan bende yaparım
idrarını bi kaba yapıyosun üzerine karbonat döküyosun kabarırsa hamılesın yoksa değilsin..aynı işlemi camaşır suyu ekleyerekte yapıyolarmıs bende ıkısınde de kabardı :)
bende senin gibi öle bekleyemem yap kız sende akşam ne olcek elinemi yapışcak :) ben daha fazla dayanamıcam kan testıne gidersem şaşırmayın :)
bende senin gibi öle bekleyemem yap kız sende akşam ne olcek elinemi yapışcak :) ben daha fazla dayanamıcam kan testıne gidersem şaşırmayın :)
Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz
Ofaskmiacaba --------------> 3 Mayıs ----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs ----------> 1. deneme
Nazligamzelim ------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Sebebiumut ---------------> 21 Mayıs ----------> 2. deneme
Uzum34 --------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Esra_the_teacher-----------> 3 Haziran ---------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2.deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2.deneme
Melin54 --------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun
bende mi denesem şu karbonatı
Benim daha yumurtlama donemim bile gelmedi henüz adetim:) omumuzdeki gunler heyecanli gunler ama gordum ki herkesde heyecan cok fazla bu sayfada:) kan tahliluni adet gecikmeden once yaparlar mi saglik ocaklari da yapar mi acaba internette okumustum iliskiden hemen sonra bile kanda cikiyormus.bu camasir suyunu inan hic duymamistim cok ilgunc geldibende senin gibi öle bekleyemem yap kız sende akşam ne olcek elinemi yapışcak :) ben daha fazla dayanamıcam kan testıne gidersem şaşırmayın :)
baat yakınsa dene bende akşama deniycem
Benim daha yumurtlama donemim bile gelmedi henüz adetim:) omumuzdeki gunler heyecanli gunler ama gordum ki herkesde heyecan cok fazla bu sayfada:) kan tahliluni adet gecikmeden once yaparlar mi saglik ocaklari da yapar mi acaba internette okumustum iliskiden hemen sonra bile kanda cikiyormus.bu camasir suyunu inan hic duymamistim cok ilgunc geldi
canım batı 3 mayıs ve 13 mayıs olanlardan haber yokmu?
yanı artık sende hamişsinçamaşır suyuyla tescillendi
bat gecikti 5 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?