2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hamılemısın yoksa hele lısteden guzel haberler gelsın hepımız bırden hamısler sayfası acarız :D

asi hamile canım sayfanın eski müdavimidir biz biliyoruz aramıza yeni katılanla bilmiyorlar :) çok enteresan bi hamişlik öyküsü vardır

kız 10 gün değil 8 gün geçse yeter

ayyy deme evde degılımkı ancak cuma sabahı yaparım yarın doktora gıtcem zaten yumurtama bakacak ne durumda dıye cuma sabahı yapayım barıı heycan yaptım 8 gun yetıyormu 10 gun sonra rahıme ekılıyo dıye bılıyorum

evt hamıleyım bır arkadas daha vardı sayfada beraber aynı zamanda hamıle kaldık suan gıbı gebeyız bu sayfada ugurlu geldı bıze burası

asi msu karbonatla camasır suyunu sende bı denesene hanı hamılesınya o acıdan dogrumu dıye tabı ıstersen

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba --------------> 3 Mayıs ----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs ----------> 1. deneme
Nazligamzelim ------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Sebebiumut ---------------> 21 Mayıs ----------> 2. deneme
Uzum34 --------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Esra_the_teacher-----------> 3 Haziran ---------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2.deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2.deneme
Melin54 --------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

ayyy deme evde degılımkı ancak cuma sabahı yaparım yarın doktora gıtcem zaten yumurtama bakacak ne durumda dıye cuma sabahı yapayım barıı heycan yaptım 8 gun yetıyormu 10 gun sonra rahıme ekılıyo dıye bılıyorum

10 gün sonra idrarda çıkmaya başlıyo 6-8 günde yerleşiyomuş (doktor onaylı)

yok tatlım daha hamiş yok ki hepimiz ay sonuna kitlendik :d

ben varım bıtane daha hamıle vardı sayfada kelebek o nerde hıc gorunmuyor az once okudum bı tane daha var esraydoganay dıye dr gıtmıs keseyı goemeye

ben varım bıtane daha hamıle vardı sayfada kelebek o nerde hıc gorunmuyor az once okudum bı tane daha var esraydoganay dıye dr gıtmıs keseyı goemeye

Kelebek çok sık girmiyor tatlım hamiş kaldı bıraktı burayı :( Esra arkadaşımızı farketmedim sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum, listeden önce ve listeden sonra :D O değil de Pelin e ne oldu acaba yaa

kelebek çok sık girmiyor tatlım hamiş kaldı bıraktı burayı :( esra arkadaşımızı farketmedim sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum, listeden önce ve listeden sonra :d o değil de pelin e ne oldu acaba yaa

evt ya konu sahibi yok ortada ona neoldu acaba en son internet paketı bıtmıstı

petyyy su camasur suyu ıle karbonat nasıl yapılıyodu bakhamısımız var o deneyecek bıze kızzz nerdesın

olur denıyeyım nasıl yapıldıgını bı yazın bana bakım

kızların yazdıgına gore bı kaba ıdraralıyosun karbonat dokuyosun kopururse hamıs oluyomusun bıde baska kapta camasır suyu koyuyomusun ondada kabarırsa hamıs oluyomusun yemınle evde camasır suyu kalmayacak ahahaha

petyyy su camasur suyu ıle karbonat nasıl yapılıyodu bakhamısımız var o deneyecek bıze kızzz nerdesın

burdayım idrarını yapsın kuru ve temiz bi kab yada bardaga üzerine karbonat döksün miktar önemli değil...aynısı gibide farklı bı kapta çamasır suyu döksün hadi haber ver bana kitlendım beklıyom :9:

Back
X