- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
ayyyy varmı yoksa baska yapan oldumu benım 22 beklıyom bı kacgun sonra bende denerım ayın 8 catladı yumurta bı 10 gun gecmesı lazım
kız 10 gün değil 8 gün geçse yeter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy varmı yoksa baska yapan oldumu benım 22 beklıyom bı kacgun sonra bende denerım ayın 8 catladı yumurta bı 10 gun gecmesı lazım
kız dayanamadım şimdi karbonat testini yaptım çok feci köpürdü![]()
hamılemısın yoksa hele lısteden guzel haberler gelsın hepımız bırden hamısler sayfası acarız![]()
kız 10 gün değil 8 gün geçse yeter
evt hamıleyım bır arkadas daha vardı sayfada beraber aynı zamanda hamıle kaldık suan gıbı gebeyız bu sayfada ugurlu geldı bıze burası
hamişler sayfası yokmu yaaa üzüldüm ama :)
yihuuuuuuu hamile olda gör :) yupppiii yupiii sende bu ay hamilesin kaçıs yok bıde çamasır suyu dene![]()
evt hamıleyım bır arkadas daha vardı sayfada beraber aynı zamanda hamıle kaldık suan gıbı gebeyız bu sayfada ugurlu geldı bıze burası
ayyy deme evde degılımkı ancak cuma sabahı yaparım yarın doktora gıtcem zaten yumurtama bakacak ne durumda dıye cuma sabahı yapayım barıı heycan yaptım 8 gun yetıyormu 10 gun sonra rahıme ekılıyo dıye bılıyorum
yok tatlım daha hamiş yok ki hepimiz ay sonuna kitlendik :d
olur denıyeyım nasıl yapıldıgını bı yazın bana bakımasi msu karbonatla camasır suyunu sende bı denesene hanı hamılesınya o acıdan dogrumu dıye tabı ıstersen
ben varım bıtane daha hamıle vardı sayfada kelebek o nerde hıc gorunmuyor az once okudum bı tane daha var esraydoganay dıye dr gıtmıs keseyı goemeye
10 gün sonra idrarda çıkmaya başlıyo 6-8 günde yerleşiyomuş (doktor onaylı)
kelebek çok sık girmiyor tatlım hamiş kaldı bıraktı burayıesra arkadaşımızı farketmedim sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum, listeden önce ve listeden sonra :d o değil de pelin e ne oldu acaba yaa
artık onu evde deniyim üst üste bünyem kaldırmaz![]()
8 ılıskıoldu catladı sen dıyosunkı 6-8 gun bu durumda hafta sonu ıdrar testı yapsam cıkarmıkı acaba bak heycan yaptım he![]()
olur denıyeyım nasıl yapıldıgını bı yazın bana bakım
petyyy su camasur suyu ıle karbonat nasıl yapılıyodu bakhamısımız var o deneyecek bıze kızzz nerdesın