Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinci bir bebegi dusunen veya 2013-2014''te evlenip hamile kalmak isteyen yok mu hiç?
1 yıl aradan sonra yine umutla bebek planlıyoruz eşimle.. yaşanan onca hayal kırıklığının ardından yeni bir umutla merhaba diyorumm 2014 uğuruyla gelsin:))
elaaaam cnm bir senedir mi dusunuyorsunuz neden olmuyormus pekiinsallah topic ugurlu gelirde hemen hamis olursun
merhaba kizlar biraz erken oldu ama gelin simdiden kaynasalim
elacim peki doktora gitmediniz mi sorun kimde.bi arastirin.gerci kiminin hemen olmazmis.insaallah Siziinnde oyledir.yas kaç nerdensin cnm bu arada
bafs cnm hosgeldin aramiza.saol cnm laflariz aiyi olur.bu arada benimde kizim var 2014te dusunuyoruz.
tatlisim bende 28 yasindayim.benim 14 Aylik Bi Kizim Var Ikinci Hamileligi 2014te Dusunuyorum.antalyadanim Ayrica.yalniz dedigin gibi asagidan muayene ile olmaz tahlil gerekir.esine de sana da.insallah bisi çikmaz zamanini bekliyordur.
çok sicak ama burasi ya yaniyoruz resmen.çalisiyor musun bu arada aslen nerelisiniz
yok calşmyorum cnm aslen yozgatlyz ankrada oturyorum