2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım bende başlarda kpss yi taktığım için haziranda başlamayı düşünüyordum çalışmalara ama hemen gebe kalamayacağımı düşündüğüm içib nisana çektim :D Sabırsızlık işte, inşallah bebeklerimiz kısmetiyle gelir bize güzel puanlar hediye eder :D Bu arada hastane arıyorum diyorsun hangi şehirdesin?

İstanbul avrupa yakasindayim canm.burda ailelerimiz yok.yalniz basimada hem sinav stresi hem bebek malum evin isleri vs derken kaldiramam diye dusundum.sinav sonrasina allah buyuk bakalim..:)sen hangi sehirdesin.insallah kismetiyle gelir:)

Sorma ya ben internetten ovulasyon testi gebelik testi falan bile aldım daha şimdiden :) heyecan işte :)

Ooooo vallahi hızlısın ben daha almadım şu testlerimi bi yapayım da test kolay ama heyecan böyle birşey anlayabiliyorum seni aldıysan kullan o vakit fazla bekletme :32:

İstanbul avrupa yakasindayim canm.burda ailelerimiz yok.yalniz basimada hem sinav stresi hem bebek malum evin isleri vs derken kaldiramam diye dusundum.sinav sonrasina allah buyuk bakalim..:)sen hangi sehirdesin.insallah kismetiyle gelir:)

İstanbul Anadolu tarafındayım bende neyse ki jinekologumdan memnunum ben kist ameliyatımı yaptı başarıyla teyzelerimin de doktoru doğumlarını yaptırdı iyi doktor bulmak önemli vesselam, ailelerden uzak olman en azından kendi annenden uzak olman kötü olmuş benim annemle aramda 5 dk var yürüyerek ona güveniyorum birazda :1: Rabbim her şeyin bir kolaylığını verir diye düşünüyorum, asıl önemli olan sınav :40:

Çok sagol inşş en kısa sürede herkes sonuç alır:16: bu zamana kadar dogum kontrol hapı kullandım inşş bi sorun teşkil etmez.

Valla bende hap kullanıyorum yaklaşık 11 aydır ve önümüzdeki ay bırakacağım bende endişeliym bu konuda ama kız arkadaşım bıraktıktan 3 ay sonra gebe kaldı gerçi düşük yaptı ama dilerim biz sorun yaşamayız

Bekleyip görücez :44:gerçi bu bekleyiş biraz stresli olucak ama kafaya takmamak lazımmış.ilk aylar oluruna bırakcam sonra ovulasyon ile sogan kürünü denemeyi düşünüyorum.seninde aklında bulunsun hamile kalmayı kolaylaştırdıgı söyleniyor:21:gelişmeleri haberdar edelim :3:

Bekleyip görücez :44:gerçi bu bekleyiş biraz stresli olucak ama kafaya takmamak lazımmış.ilk aylar oluruna bırakcam sonra ovulasyon ile sogan kürünü denemeyi düşünüyorum.seninde aklında bulunsun hamile kalmayı kolaylaştırdıgı söyleniyor:21:gelişmeleri haberdar edelim :3:

İlk 3 ay gebelik olmazsa bende deneyeceğim hem hapı kist için kullanıyordum aslında soğan kürü kist oluşumunu engeller yine. Lakin midemde hafif bir gastrit var onu da artık bir süre idare edeceğim bebek yüzünden, ha bir de bu soğan kürü ile ilgili annemin alt komşusu 23 yaşında evlendi ve yaklaşık 2 yıl gebelik için uğraştı hem tiroidi vardı hem pko su ve kız en son artık soğan kürü yaptı ertesi aydı sanırım hamile kaldı ordan da biliyorum ne kadar işe yaradığını :) Ama önce bir 3 ay normal deneyeceğim.

İlk 3 ay gebelik olmazsa bende deneyeceğim hem hapı kist için kullanıyordum aslında soğan kürü kist oluşumunu engeller yine. Lakin midemde hafif bir gastrit var onu da artık bir süre idare edeceğim bebek yüzünden, ha bir de bu soğan kürü ile ilgili annemin alt komşusu 23 yaşında evlendi ve yaklaşık 2 yıl gebelik için uğraştı hem tiroidi vardı hem pko su ve kız en son artık soğan kürü yaptı ertesi aydı sanırım hamile kaldı ordan da biliyorum ne kadar işe yaradığını :) Ama önce bir 3 ay normal deneyeceğim.

Geçmiş olsun?Aynen çok etkili bişey bende çok okudum yararını:)incir kürüde etkiliymiş.ben aslında bu ayda korunmaya başlamıştım 3 günmü ne yuttum 2 gundur ıcmıyorum bu seferde olmaz dıye korktum açıkcası:18:

Süper oldu bu gerçekten kelebek:3: ne kadar süredir evlisin ve nerde yaşıyosun?ben istanbuldan:))

1,5 yıl olmak üzere, niğde de yaşıyorum..
eşim bu zamana kadar pek istemiyodu,şimdi ikimizde istiyoruz. bu ay bıraktık korunmayı..inş en hayırlı zamanda çok uğraşmadan hamile kalırız..
aslında benim kpss durumum falan da var ama bebek ağır basıyo ertelemek istemiyorum sınav için..
buarada bu ay sürekli kasık ağrısı yaşıyorum kızlar nerdeyse kesintisiz diyebilirim.. dayanılmaz bi ağrı değil ama rahatsız edici.. daha önce yaşamamıştım hiç.. şimdi aklım hep gebelikte olunca onunla ilgisi var mı acaba diye aklıma takıldı:30:

1,5 yıl olmak üzere, niğde de yaşıyorum..
eşim bu zamana kadar pek istemiyodu,şimdi ikimizde istiyoruz. bu ay bıraktık korunmayı..inş en hayırlı zamanda çok uğraşmadan hamile kalırız..
aslında benim kpss durumum falan da var ama bebek ağır basıyo ertelemek istemiyorum sınav için..
buarada bu ay sürekli kasık ağrısı yaşıyorum kızlar nerdeyse kesintisiz diyebilirim.. dayanılmaz bi ağrı değil ama rahatsız edici.. daha önce yaşamamıştım hiç.. şimdi aklım hep gebelikte olunca onunla ilgisi var mı acaba diye aklıma takıldı:30:

Benimde işe girme durumum var 2-3ay içinde ama benımde bebek agır bastı:1:düşünmemeye çalış psikolojik olabılır.düşünmezsen daha çabuk hamile kalıyomuşsun stres çok etkiliyomuş

Back
X