2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben adanadan peki sen?

Benimde işe girme durumum var 2-3ay içinde ama benımde bebek agır bastı:1:düşünmemeye çalış psikolojik olabılır.düşünmezsen daha çabuk hamile kalıyomuşsun stres çok etkiliyomuş

ben niğde'den gülşahcım..
evet candy stresin olumsuz etkisi var biliyorum ama insanın ister istemez aklı kayıveriyo işte:1: bu arada sen de mi bu ay bıraktın korunmayı?

ben niğde'den gülşahcım..
evet candy stresin olumsuz etkisi var biliyorum ama insanın ister istemez aklı kayıveriyo işte:1: bu arada sen de mi bu ay bıraktın korunmayı?

ben evlendiğimden beri istiyorum hiçte korunmadık buay doktora gittik kist çıktı bide hormon yüksekmiş onuın için ilaç verdi progestan alıyorum peki sen ne zamandır korunmuyorsun?

ben evlendiğimden beri istiyorum hiçte korunmadık buay doktora gittik kist çıktı bide hormon yüksekmiş onuın için ilaç verdi progestan alıyorum peki sen ne zamandır korunmuyorsun?

bu ay bıraktık bi korunmayı.. bakalım nezaman kısmet olacak? hayırlısı hepimiz için

amin inşallah hayırlısı olur canım ya aslında ben yeni evliyim ama çevreden gelen baskılar yüzünden takmaya başladım

hiiiiç takma kime ne ki? istediğinizi söyleme.. gerçekten daha çok yeni evlisiniz hatta diyecektim daha erken değil mi diye.. ilacını düzenli kullan, kontrollerine düzenli git, stres yapma inş allah en kısa zamanda önce göbişine sonra kucağına verir bebişini :34:

hiiiiç takma kime ne ki? istediğinizi söyleme.. gerçekten daha çok yeni evlisiniz hatta diyecektim daha erken değil mi diye.. ilacını düzenli kullan, kontrollerine düzenli git, stres yapma inş allah en kısa zamanda önce göbişine sonra kucağına verir bebişini :34:

amin canım inşallah ikimizede verir geçen biri diyorki ilk çocuğun olsun milletin ağzı kapansın sanki ben bebişi millet için istiyorum ya yok öyle bişey bende daha erken dedim ne gerek var şimdiden dedim ne yapim yani

amin canım inşallah ikimizede verir geçen biri diyorki ilk çocuğun olsun milletin ağzı kapansın sanki ben bebişi millet için istiyorum ya yok öyle bişey bende daha erken dedim ne gerek var şimdiden dedim ne yapim yani

millete göre yaşayacak olsak işimiz var valla, boşveeerr:24: daha düşünmüyoruz falan de geçiştir.. yapacak başka bişey yok, kime anlatacan derdini ya da kime ne

millete göre yaşayacak olsak işimiz var valla, boşveeerr:24: daha düşünmüyoruz falan de geçiştir.. yapacak başka bişey yok, kime anlatacan derdini ya da kime ne

evet valla artık takmıyorum kocamada soylüyorum takma sende diyorum benim görümcem evlendiğinin ilk ayı yapınca bebeği gözler bize çevrildi

kızlarrrr bende nısan ayından ıtıbaren calısmalara baslamayı planlıyorum ıns hayırlı haberler verır herkes :) sımdıden cok heyecanlıyım :9:

aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz.hadi ama artik biri sifttah atsin ilk hamilemiz kim olcak bakalim :)

Geçmiş olsun?Aynen çok etkili bişey bende çok okudum yararını:)incir kürüde etkiliymiş.ben aslında bu ayda korunmaya başlamıştım 3 günmü ne yuttum 2 gundur ıcmıyorum bu seferde olmaz dıye korktum açıkcası:18:

Bünyeden bünyeye değişir o etki sen içini ferah tut alırız yakında güzel haberlerini

Canım bu hormon dengesizlikleri için testere dişli aslan pençesi çayı öneriyor ibrahim saraçoğlu bir araştır istersen. Bu arada kist pko mu? İnşallah kısa sürede hamile kalır bebeğine kavuşursun.

kızlarrrr bende nısan ayından ıtıbaren calısmalara baslamayı planlıyorum ıns hayırlı haberler verır herkes :) sımdıden cok heyecanlıyım :9:

Bana arkadaş çıktın :D Bende Nisan da başlıyorum:52:

Biz daha beklemedeyiz :) bir de ben üç aylık iğne vurulmuştum 3 ay önce. Bütün adet düzenim bozuldu. İnşallah bir an önce düzene girerim ama forumda okuduğum kadarıyla pek kolay olmayacak galiba :(

Back
X