2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

planlı hamilelik değildi bide öğrendiğimde 3 aylıkdı adet gecıkmem olmadı bulantı agrı sızı hiç birşey yoktu o yüzden pek bir şey anlmadım kendimi 6 ay hamilelik yaşamış gibi hissediyorum:)
folik asit kullanıyorum 1 aydır kadın doğuma da gittim gerekli testler tahliller yapıldı inşallah bir sıkıntı yok gözüküyor nisani ipla çekiyorum:)

Ne kadar şanslısın sürpriz olmuş:))inşş bebişler fazla bekletmez bizi:emir_bebek:

Ben yaklaşık iki yıllık evliyim ve artık bende anne olmak istiyorum hayırlısıyla inşallah. Ama ben eşimin iş durumundan dolayı henüz zamana karar verebilmiş değilim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Benmde nisanın 1de regl gunum yumurtlama dönemnde baslamayı planlıyorum inş baslarız hayırlı olur kızlarrrr cok heyecanlıyım:1:

Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar. Benim de nisanda sınavım var :( Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sıra bize de gelsin bir an önce :)

Ben yaklaşık iki yıllık evliyim ve artık bende anne olmak istiyorum hayırlısıyla inşallah. Ama ben eşimin iş durumundan dolayı henüz zamana karar verebilmiş değilim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

hoşgeldin, en hayırlı zamanda olur inş...

Hayırlı olsun bebişlerimiz göbişlerimizde yerini alsın inş ilk denemede:1:

amiiinnnn..:16:

Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar. Benim de nisanda sınavım var :( Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sıra bize de gelsin bir an önce :)

allah hepimizin gönlüne göre versin inş miracle61.. sınavında da başarılar şimdiden...
benim de 19 yada 20 sinde adet günüm.. ve belirtiler başladı gibi... bi yandan da midem bulanıyo ama kendimi kandırmaya gerek yok stresli bi dönem geçiriyorum ondan bulantı.. zaten hemen bulantı olmazmış:50: hayırlısı bakalım...

bende iş durumumdan dolayı doğumum ocak şubat mart aylarına gelsin istiyorum:) hep plan tabi dogru zamanı Allah bilir...

mrb kızlar bende nisan mayıs gibi hamile kalmak istiyorum:) bi kızım var inşallah rabbım hapimizin kalbine göre versin sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin:)

Hayırlı olsun o vakit Nisan'a bekliyoruz seni :D

Son düzenleme:
Hayırlı olsun inşallah istediğin zamanda gönlüne göre bir gebelik yaşarsın ;)

Kızlar bir konuda akıl verin. Bir kız arkadaşımla konuşurken gebelik öncesi testler için regl nin 2 . günü doktora gitmemi söyledi hormon testi yapacağı için onun doktoru o zaman gelmesini istemiş çünkü ama ben 3 ay önce hormon testi yaptırmıştım bi sorun yoktu. Ben de reglim bittikten 5 gün sonra gideyim diye düşünüyordum yumurtaların gelişimini görür diye. Şimdi kafam karıştı sizce ne yapmalıyım??? :44: :44:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle hepinize günaydın... Benim 4 Mart tarihinde regl olmam gerekiyordu ancak olmadım. Dün idararla gebelik testi yaptım. T çizgisi çok hafif belirgindi, bugün tekrar denediğimde ise T çizgisi hiç gözükmüyordu. Göğüslerimde şişlik dışında farklı hiç bir değişiklik yok ruh ve beden halimde.

Regl zamanım yaklaşıncada göğüslerim şişer ama bunun yanı sıra kasık ağrıları, sivilcelenmeler olur fakat bunlar yok.

Sizce Beta-HCG yaptırmalı mıyım? Yoksa beklemeli miyim?

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle hepinize günaydın... Benim 4 Mart tarihinde regl olmam gerekiyordu ancak olmadım. Dün idararla gebelik testi yaptım. T çizgisi çok hafif belirgindi, bugün tekrar denediğimde ise T çizgisi hiç gözükmüyordu. Göğüslerimde şişlik dışında farklı hiç bir değişiklik yok ruh ve beden halimde.

Regl zamanım yaklaşıncada göğüslerim şişer ama bunun yanı sıra kasık ağrıları, sivilcelenmeler olur fakat bunlar yok.

canım bence kandan b-hcg baktır kafan rahat olsun.. bazen de gebelik dörtgözle beklendiği için gecikmeler olabiliyor ama en azından öğrenmiş ve düşünmekten kurtulmuş olursun..

Kızlar bir konuda akıl verin. Bir kız arkadaşımla konuşurken gebelik öncesi testler için regl nin 2 . günü doktora gitmemi söyledi hormon testi yapacağı için onun doktoru o zaman gelmesini istemiş çünkü ama ben 3 ay önce hormon testi yaptırmıştım bi sorun yoktu. Ben de reglim bittikten 5 gün sonra gideyim diye düşünüyordum yumurtaların gelişimini görür diye. Şimdi kafam karıştı sizce ne yapmalıyım??? :44: :44:
bende aynı testler için adet değilken gittim dr bi daha adetken gel falan demedi bi sıkıntı yok dedi folik asit verdi o kadar:)

Merhaba Arkadaşlar,

bencede kan testi yaptır kuşkularından kurtul:))ne kadar süredir bebek istiyodun?:emir_bebek:

bende aynı testler için adet değilken gittim dr bi daha adetken gel falan demedi bi sıkıntı yok dedi folik asit verdi o kadar:)
Peki vajinal ulatrason mu yaptı yoksa üstten mı?

Peki vajinal ulatrason mu yaptı yoksa üstten mı?

evet normalde baktı vajınal da baktı smear testi yaptı kan testleri yaptı toksoplazma önemliymiş ona baktı o kadar adetten neden gidilmesi gerektiğini bilmiyorum ben kızımda da hiç adetken muayene olmadım...

evet normalde baktı vajınal da baktı smear testi yaptı kan testleri yaptı toksoplazma önemliymiş ona baktı o kadar adetten neden gidilmesi gerektiğini bilmiyorum ben kızımda da hiç adetken muayene olmadım...

Dün bir arkadaşım daha aynısını söyledi onun da 1 yaşında oğlu var onun da doktoru reglinin 3. günü gel demiş ama ben temizken gidicem valla :D Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

kelebek cnm yapabilecek varsa aramizda tabii ki tablo yapabilir ben pek anlamiyorum.feci ggribim takip edemiyorum.biz Haziran ggibi çalismalara basliycaz liste yapip ekleyen olursa yas 30 ikinci bebek

Back
X