- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
Tamam kuzum getir madem bn iceyim yaza dogrucanım ben folik asiti kullandım 3 ay sonuna kadar
ondan sonra kullanmanın bir faydası yokmuş diye bıraktım
ilaç elimde kaldı yani ondan demiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kuzum getir madem bn iceyim yaza dogrucanım ben folik asiti kullandım 3 ay sonuna kadar
ondan sonra kullanmanın bir faydası yokmuş diye bıraktım
ilaç elimde kaldı yani ondan demiştim
Doğum kontrol canım, yazz kullanıyordum ama hapı yarıda bıraktım bu yüzden çekilme kanaması yaşadım 3 günmogami sen ne hapi içiyorsun da kanama oluyo onu bi turlu soramadim unutuyorum hep
Canım inşallah uğurlu gelir bu başlık bu ay kalırsın gebe, bu arada öncesinde hap mı kullanıyordun ya da kistin falan mı varkızlar merhaba bende hamıle kalmak ıstıyorum bu sene allah nasıp ederse 7 aydır denıyoruz bu ay adetıme 2 gun kaldı ıns bu ay hamileyımdır
Tamam kuzum getir madem bn iceyim yaza dogru![]()
Okyanus merhaba
Bebek mi dusunuyorsunuz? Rabbim hayirlisini versin.
Esinle birleaebildiniz mi ?
Bizde inşallah bu ay korunmayı biraktik bebek istiyoruz. Sınavdan sonra doğum denk gelsin diye bekliyordum sinava 6 ay kaldı bundan sonra istiyoruz.
Rabbim kimseye aratmasin
Doğum kontrol canım, yazz kullanıyordum ama hapı yarıda bıraktım bu yüzden çekilme kanaması yaşadım 3 gün
Bende memnunum yazzdan ama hata bende yarım bıraktım ondan oldu kanama sende inşallah hayal ettiğin gibi bir gebelik yaşarsınBende ilk zamanlar yaz kullandım sonra yasmın kullandım 2 yıl eşimle tayinlerimizden dolayı ayrılınca bıraktım hapı bır yıla yakındır eşim korunuyor 3 ayda bır 15 gun izne geliyor boşuna hap içmeyim diye bıraktım ama ben memnundum haptan
miracle amin cnm Alla bi tane vermis buna da sukur demek gerek ikincide olur dert etme bi de kiizin olsa nee tatli olur haa ::)
Hayırlısı olsun senın adına cokcok sevndm Allah bebişini sağsalim kucagına almayı nasip etsın.tabii bizede böyle güzel haberler vermeyı nasip etsin inş.
Canım inşallah uğurlu gelir bu başlık bu ay kalırsın gebe, bu arada öncesinde hap mı kullanıyordun ya da kistin falan mı var
Merhaba hanımlar
Ben de kısmetse mayıs ayı gibi hamile kalmak istiyorum.3 buçuk yıllık evliyim daha önce bebek düşünmediğimiz için doğal yollarla korunduk. İlk kez deneyeceğiz umarım bir sıkıntı olmaz. Geçen ay doktora gittim test tahlil vs. hepsi yapıldı,muayenemi de oldum. Folik asit kullanımına başlarım diye düşünüyordum ama doktorum gerek yok dedi.hamile kalırsam başlarız dedi. Benim de kafam karıştı. Bir ay kaldı zaten de ben de acaba yine de kullanmam mı diyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler mi??
herkez vitamin içerikli folik asit mi içiyor ben sadece folikasit içeren bi ilaç içiyorum.bii de demir eksikligi ilaci içiyorum.eksigim vvar faz Yokk:)
asi bu durumda esin sana destek olmus demekki yedi sene çok uzun bi zaman çunku.