2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evt kullanmamam gerekıyor inş bundanda kurtulucam
bir arkadaşım da kullanıyordu normalde ama sanırım hamilelikte bıraktı, ben eşimede bıraktırmak istiyorum ama mümkün değil galiba. dilerim herşey yolunda gider arkadşım Allahım yardımcın olsun yüzünü soldurmasın.

Kızlar garip şeyler yaşıyorum O_o Mart 28 30 u arası çekilme kanaması yaşadım ya hani rahim iç tabakası gitti o kanama da orda tamamım sonra 4 gün önce normal adet günümde kanamam olmadı bence kanayacak bişey olmadığından :D ve bu sırada deli gibi akıntım var uzayan cinsten bel ağrım var göğüslerimin üstü ağrıyor ama adet olmadım şimdi bunu neye yorsam bilemedim ya gebelik ama çok saçma olur, ya adet fakat bu kadar belirtiye hala yok ya yumurtlama. Sizce?

bir arkadaşım da kullanıyordu normalde ama sanırım hamilelikte bıraktı, ben eşimede bıraktırmak istiyorum ama mümkün değil galiba. dilerim herşey yolunda gider arkadşım Allahım yardımcın olsun yüzünü soldurmasın.

amin arkadasım guzel dılek lerın ıcın saol

mogami çekilme kanamasi dedigiç hani ilaci yarim biraktin ondan olan bisey miydi? eger oysa bu ay hamilelik suphesi olabilir.insallah diyelim biz.

mogami çekilme kanamasi dedigiç hani ilaci yarim biraktin ondan olan bisey miydi? eger oysa bu ay hamilelik suphesi olabilir.insallah diyelim biz.

Evet hapı yarım bıraktığım için oldu ve kanama olmadan önceki gün kontrole gittim doktoruma ve sanırım yumurtayı ölçtü herşey normal dedi ertesi gün kanamam oldu. Şimdi de son 5 gündür çok afedersin ama bildiğin içim akıyor anlam veremedim adet gecikmesi desem niye bu belirtileri yaşıyorum anlamadım bana en yakın gelen yumurtlama dönemi ha bu arada tutamadım kendimi çok çok erken olduğunu bildiğim halde test yaptım sonuç negatif :D

doktora 27 sinde gittim tam 14. gün yani ve ertesi gün çekilme kanamam oldu yani rahim iç tabakası gitti ondan diyorum kanayacak bişey kalmamıştır diye :D

Evet hapı yarım bıraktığım için oldu ve kanama olmadan önceki gün kontrole gittim doktoruma ve sanırım yumurtayı ölçtü herşey normal dedi ertesi gün kanamam oldu. Şimdi de son 5 gündür çok afedersin ama bildiğin içim akıyor anlam veremedim adet gecikmesi desem niye bu belirtileri yaşıyorum anlamadım bana en yakın gelen yumurtlama dönemi ha bu arada tutamadım kendimi çok çok erken olduğunu bildiğim halde test yaptım sonuç negatif :D

Mogami bana da yumurtlama dönemi gibi geldi. Yumurtlama döneminde akıntı senin dediğin gibi oluyormuş.

Back
X