2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bende bugün adet oldum ama sol yumurtalık tarafında sanki bilye gibi bişey var sancı yapıyor kist falan mı acaba

Canım tam nerende acaba? bacakla birleşim yeri mi yoksa daha mı üst çünkü benimde aralık ayında elime öyle bişey geldi doktora gittim genel cerraha ve lenf şişliği dedi ilaç kullandım ve geçti genital bölgedeki kılları temizlerken mikrop kapabiliyormuş kıl kökü ondan oldu ama daha üstte varsa kadın doğumcuya git

Son düzenleme:
Canım tam nerende acaba? bacakla birleşim yiri mi yoksa daha mı üst çünkü benimde aralıkta elime öyle bişey geldi doktora gittim genel cerraha ve lenf şişliği dedi ilaç kullandım ve geçti genital bölgedeki kılları temizlerken mikrop kapabiliyormuş kıl kökü ondan oldu ama daha üstte varsa kadın doğumcuya git

Yok canım birleşim yeri deil daha üstte bi iki güne geçmezse giderim çok teşekkürler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım birleşim yeri deil daha üstte bi iki güne geçmezse giderim çok teşekkürler

Anladım ihmal etme aman çikolata kisti operasyonu da yaşadığım için kist kelimesi beni korkutur şimdiden geçmiş olsun

kızlar doktordan geldım sımdı bebegım 5 haftalık olmus veeeee kesemızı gördük 2 hafta sonra tekrar gıdıcez ve tahlıller verdı doktor cok mutluyum :nazar:

hayırlı olsun canım 8 ayını güzel gecırmenı dilerım darısı basımıza :)

slm kizlar..ne guzel sayfa senlenmis:)guzel haberlerde var,hamile olan arkadaslari da tebrik ederim,hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah:)ben de hayirlisiyla su kpss yi atlatayim cok az kaldi.ama mayis ayinda hastaneye kontole gitcem.adet doneminde gidilmesi gerekiyormus sanirim ultrason icin falan.folik asit yada gerekli bir vitamn ihtiyaci varsa kullanmaya baslayim oncesinde.hem sinav icn hem bebek dusuncesi cok heyecanlandiriyor ve bir okadarda strese giriyorum..hayirlisi:)

slm kizlar..ne guzel sayfa senlenmis:)guzel haberlerde var,hamile olan arkadaslari da tebrik ederim,hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza alin insallah:)ben de hayirlisiyla su kpss yi atlatayim cok az kaldi.ama mayis ayinda hastaneye kontole gitcem.adet doneminde gidilmesi gerekiyormus sanirim ultrason icin falan.folik asit yada gerekli bir vitamn ihtiyaci varsa kullanmaya baslayim oncesinde.hem sinav icn hem bebek dusuncesi cok heyecanlandiriyor ve bir okadarda strese giriyorum..hayirlisi:)

Canım folik asite şimdi de başlayabilirsin bir sakıncası yok ne kadar erken başlarsan o kadar iyi doktorumu kaynak alarak konuşuyorum :D

Folik asit hergun mu aliniyor
Eczaneden istedigimizde alabilir miyiz

folik asiti günlük alıyorsun eczaneden alabilirsin ama yine de aile hekimine git çünkü her folik asitin kullanımı farklı:31:

Anladim tesekkurler:)

kızlar bebegın kalp atıs ları acaba ne zamn duyulur ..

galiba 6 haftalıkken diye biliyorum:44:

ya benım gec döllenme galıba oyle demıs tı dr dun baktık keseyı gorduk 5 haftalık dedı ama son adet tarıhıme gore 7 haftalık oluyo dedı bı sorun olmaz herhalde 2 hafta sonra gel dedı ozaman duyucaz ozman ama ben dun gıttıgım dr gıtmıcem pazartesı baska dr gıdıcem sabıt olarak dr ayarlıcam

ya benım gec döllenme galıba oyle demıs tı dr dun baktık keseyı gorduk 5 haftalık dedı ama son adet tarıhıme gore 7 haftalık oluyo dedı bı sorun olmaz herhalde 2 hafta sonra gel dedı ozaman duyucaz ozman ama ben dun gıttıgım dr gıtmıcem pazartesı baska dr gıdıcem sabıt olarak dr ayarlıcam

en iyisini yaparsın tek doktor sonuna kadar takip eder. ama kalp atışı 6. haftadan önce duyulmuyor diye biliyorum:44:

3 mayısı bekliyorum inş bu ay hamileyimdir kızım kardeş istiyo herkesin kardeşi var benim yok diyor çok üzülüyorum:43:

topic mayista hamilelik diye basliyor.nisanda Hepiniz deli gibi çalisin :) asi_m çogunluk 6 haftalikken duyulur

Canım eğer herhangi bir vitamin ya da mineral eksikliğin yoksa sadece folik asit içeren bir ilaç kullanabilirsin ben folbiol aldım sadece folik asit içeriyor ve 50 tablet hergün 1 tane alıyorum reçeteli de satılmıyor gidip rahatça alabilirsin ben doktoruma söyledim ve ona sormama bile gerek olmadığını başlamakla iyi ettiğimi söyledi

3 mayısı bekliyorum inş bu ay hamileyimdir kızım kardeş istiyo herkesin kardeşi var benim yok diyor çok üzülüyorum:43:
Hoşgeldin :) Allah senin ve kızının gönlüne göre verir inşallah

Back
X