Doktora gittin mi peki bir sorun mu var bu kadar zamandır olmamasının
yok canım ikimizdede problem yok çok şükür.
sebepsiz infertilite gibi bu da
sanırım zamanı gelmedi henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittin mi peki bir sorun mu var bu kadar zamandır olmamasının
tam anlamaıyla bizde mart ayında başladık diyorum cunku dikkat etmiyrdum öncesindee...
yok canım ikimizdede problem yok çok şükür.
sebepsiz infertilite gibi bu da
sanırım zamanı gelmedi henüz
incir kürü falan yap istersen canım eşine de keçiboynuzu pekmezi yedir bi de ovulasyon testi al umarım bu ay olur bu başlık uğurlu gelir sana
incir kürü yapamıyorum canım tatlıyla pek aram yok incir kürü de bal tarçın çörek otu da boğazımdan geçmiyor çok zorladım kendimi
eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum zaten
kendimde adaçayı içiyorum her ay
ovulasyon testi kullandım ben zamanında
hemde 4 ay kullandım
preeseed jel bile kullandım
olmayınca olmuyor
Sen yine de incir kürü yapmaya çalış kapa burnunu bir dikişte iç yumurtlamada birebir çünkü, inşallah tez zamanda kavuşursun yavruna
kıZlar merhaba bende hamiş olmak istiyorum ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım tez zamanda hepimiz kavuşalım yavrularımıza
incir kürü yapamasamda hergün incir yiyorum
adaçayıda yumurtlamaya fayda ediyor bende onu tavsiye ederim
adetin ilk gününden 12. gününe kadar günde 1 fincan adaçayı için hem adeti düzenliyor hemde yumurtlamaya yardımcı oluyor
ada çayını duymamıştım daha önce
bu ay bende hamile kalamazsam, ada çayını deneyeceğim.
incir kürüde mi yumurtlamayı fazlalaştırıyor
ada çayını duymamıştım daha önce
bu ay bende hamile kalamazsam, ada çayını deneyeceğim.
incir kürüde mi yumurtlamayı fazlalaştırıyor
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz burda herkez birbiriyle sohbet halindedir insan ayirmiyoruz yani cnm.miracle umreye gidecekmissiniz ne guzel insallah bize de nasip olur insallah.kizlar ya pazartesi gununden beri devam eden kahverengi az kanamam var yumurtlama kanamasi mi acba?
ben adet olamadığım ay daha doğrusu düzenimin bozulduğu ay başladım adaçayına
ve o ay eskiye döndü adetim.
3 aydır içiyorum ve çok memnunum kaliteli olmasına yardımcıymış.
ama sadece ilk günden itibaren 12. güne kadar.
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz burda herkez birbiriyle sohbet halindedir insan ayirmiyoruz yani cnm.miracle umreye gidecekmissiniz ne guzel insallah bize de nasip olur insallah.kizlar ya pazartesi gununden beri devam eden kahverengi az kanamam var yumurtlama kanamasi mi acba?
evt cnm tibben var ara kanama ya da ovulasyon kanamasi da deniyor ama ilisskiden sonra sabah oldugu için o mu anlamadiiim
evt cnm tibben var ara kanama ya da ovulasyon kanamasi da deniyor ama ilisskiden sonra sabah oldugu için o mu anlamadiiim