2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok teşekkür ederim

bizde 2 aydır deniyoruz, benimde bu ayki kanamam 6 gün kahverengi kanamam oldu, 7 gün normal kan geldi ve adetim 1 gün yoğun olarak sürdü.
test yapmaya lüzüm görmedim, hamile değilimdir diye

inşallah siz hamilesinizdir

bende cocuk istedikten sonra adet düzensizliği yaşamaya başladım 2 aydır, ada çayı düzensizliğime de ıyı gelecek o zaman

adaçayını kesinlikle tavsiye ederim canım
ben 3 aydır içiyorum dediğim gibi adetlerim dakik olmaya başladı
daha önce çocuk çalışmalarında kistim olmuş
onu atmaya uğraşırken kullandığım ilaçlar yüzünden adetim bozulmuştu
bu siteden bir arkadaş ( Allah ondan razı olsun ) adaçayını tavsiye etti
ilk kullandığım ay 27 günde adet oldum ve kistimi o ay attım
daha sonraki 2 ay 26 günde oldum ve hep aynı saatte olmaya başladım

birde düzensizliğin sebebi stresde olabilir canım
çocuk isterken stres yapıyoruz ister istemez
ve doğal olarak biyolojimizde bozuluyor
fazla kafaya takmamaya çalış
hem daha yenisin bak bana 2 senedir deniyorum :27:

yebese bende bekarligimdan beri var kist olsaydi ilk bebegim de çikardi herhalde.ay çok kararsiz kaldim ya korktum da biraz

yebese bende bekarligimdan beri var kist olsaydi ilk bebegim de çikardi herhalde.ay çok kararsiz kaldim ya korktum da biraz

korkma canım neden korkuyorsun için ferah tut
bende de hiç kist yoktu ama sadece bir ay nerden geldiğini anlamadım oluştu bende de
sen bekle belki yumurtlama kanamasıdır
devam ederse pazartesi bir git doktora için rahat etsin
dualarım seninle sıkma canını yumurtlama kanaması daha önceden yaşadınmı bilemiyorum
hayra yoralım hayır olsun :)

mogami bende anlamadim ovulasyon kanamasi mi yoksa yara varda iliskiden sonra mi kanama oldu doktora gitsem mi acaba

Aklında soru işaretleri olacağına bir doktora gitmekte fayda var çünkü burda konuştuklarımız tahminden öteye gitmiyor

kaadin doguma gitmeyi de hiç sevmem utaniyorum :)

Valla ben alıştım artık üstelik doktorum da genç bir erkek :D Utanma arkadaşım onlarda hergün onlarca kadınla uğraşmaktan bıkmışlardır :D

Canım hoşgeldin ne zamandır denemeler başladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6 ayimizaa girdik canım belki nasip mayıs ayindadir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mogami sana bunu hiç yakistiramadim :20: demek genç erkeklere gosteriyosun :) ay allam hiç gulesim yoktu

mogami sana bunu hiç yakistiramadim :20: demek genç erkeklere gosteriyosun :) ay allam hiç gulesim yoktu
:60: :60: 38 yaşında doktorum ama daha genç duruyor bizim aile doktorumuz ve benim iki operasyonumu da o yaptı seviyorum doktorumu yaaaaa çok iyi bir doktor açıkçası benim utanma duygum kalmadı hiçbir doktordan her yerimizi gördüler zaten :D :D Güldürdüysem ne mutlu :D

gostere gostere alistim diyon yani :) ben esimden bile bazen çekinirim doktordan hayli hayli çekiniyorum.bu arada kanamadan once degil sonra kalabiliyomusum hamile.su Kanama Bitince dort gunde bi deneyecez artik.sanki Mart 2015te dogurcam gibi geliyo bakalim

gostere gostere alistim diyon yani :) ben esimden bile bazen çekinirim doktordan hayli hayli çekiniyorum.bu arada kanamadan once degil sonra kalabiliyomusum hamile.su Kanama Bitince dort gunde bi deneyecez artik.sanki Mart 2015te dogurcam gibi geliyo bakalim

4 günde bir sanki biraz uzun aralıklı oluyor çünkü sperm en fazla 72 saat yaşar biliyorsun şunu 3 yap sen :D Valla alıştım haklısın çatallardan ameliyattan muayenelerden sonra haliyle :D Haidi inş diyelim sana mart 2015 için, benden uzak dursun ama :D

Pelincim teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canım bence bir dr a görünsen iyi olur. Hem çalışmalardan önce bir muayene olmuş olurdun. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Bu ay bayağı bi hamile çıkacak gibi. Hadi hayırlısı. Ben şu an eşimin memleketinde kaynanamın yanındayım. O yüzden çok sık giremiyorum. Bana dua edin de çabuk döneyim :)

Pelincim teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Canım bence bir dr a görünsen iyi olur. Hem çalışmalardan önce bir muayene olmuş olurdun. Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Bu ay bayağı bi hamile çıkacak gibi. Hadi hayırlısı. Ben şu an eşimin memleketinde kaynanamın yanındayım. O yüzden çok sık giremiyorum. Bana dua edin de çabuk döneyim :)

Umarım çoooooook çabucak dönersin evine

günaydın mogami senle benden baska erken kalkan yok galiba formda mutlu bereketli bir gun olsun hayırlı cumalar

mogami esim gemilerde dort gunde bir geliyor tutarsa sansimiza artik .miracle sende bir an evvel evine kavus insallah.

Hayirli cumalar.
Tuttu mu tutar belli olmaz;)

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
rabbim dualarınızı kabul buyursun
hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip etsin inşallah

ben hergün denemekten yosun tutacğım diye korkuyorum artık:27:

Size de hayirli cumalar..
Yosun muuuu:)
Allah en kisa zamanda nasip etsinn

Back
X