2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

senın ıcın özel ay sen güzel haberler ver önce :) kecıboynuzu alıcam kocacıgıma bende :)

Yedir canım yedir güç kuvvet olsun adamlarımıza :D Aslında çocuğumun doğum tarihinin de mayıs olmasını isterim bunun olması içinde ağustosta gebe kalmam lazım ama belli olmuyor ki bu işler bence hepimiz hamile kalalım bu ay toptan kurtulalım :D :D

Yedir canım yedir güç kuvvet olsun adamlarımıza :D Aslında çocuğumun doğum tarihinin de mayıs olmasını isterim bunun olması içinde ağustosta gebe kalmam lazım ama belli olmuyor ki bu işler bence hepimiz hamile kalalım bu ay toptan kurtulalım :D :D

toptan kurtulma fikri iyiymiş :1::1::1::1::1::27::27::27:

Aynen canım :) Eşime keçiboynuzu yediriyorum belimin altına yastık koyuyorum 15 dk bekliyorum incir yiyorum adette düzende allaha şükür genlerde iyi :60: :60: :60: valla bu kadar şeyle bakalım ne zaman :D

tek tavsıyem nacizhane olarak cnm calısmalar yaparken hıc bısı dusunme ve bebek fıkrını kafandan cıkar

evet toptan kurtulmalıyızzz :)

bizde evleneli 10 ay oldu korunmayı bıraktık bu ay öle illa da olsun diye diğil ama artık nasip kısmet olursa olur ... allah isteyen herkese aratmadan versin bebiş :))

bizde evleneli 10 ay oldu korunmayı bıraktık bu ay öle illa da olsun diye diğil ama artık nasip kısmet olursa olur ... allah isteyen herkese aratmadan versin bebiş :))

Hoşgeldin canım inş bir an önce gebe kalırsın bat ne zaman

amin canım inş hosgeldın aramıza bat regl tarıhın

beklenen adet tarihi demek :) ayın 10 una çok az zaman var herhangi bir belirti var mı

belki psikolojik olabilir ama eşim eve gelir gelmez fasul ye ne durumda diye soruyo bende kendimi hamile sanıyorum :)) bahar dan dır diyorum ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum bide ellerim ve ayaklarım üşüyo bildiklerim bunlar bi ara başım da ağırdı 2-3 gün üst üste
...bakalım hayırlısı

belki psikolojik olabilir ama eşim eve gelir gelmez fasul ye ne durumda diye soruyo bende kendimi hamile sanıyorum :)) bahar dan dır diyorum ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum bide ellerim ve ayaklarım üşüyo bildiklerim bunlar bi ara başım da ağırdı 2-3 gün üst üste
...bakalım hayırlısı

yanıltmak istemem ama uyku halsizlik ve üşüme genelde demir eksikliği ve kansızlıkta görülür göğüslerinde şişme ya da ağrı kasık batması falan var mı

yanıltmak istemem ama uyku halsizlik ve üşüme genelde demir eksikliği ve kansızlıkta görülür göğüslerinde şişme ya da ağrı kasık batması falan var mı

yok cnm ama kansızlık ta yok demir eksikliğide turp gibiyimdir :)) oruç tutuyorum bu ara ondandır

yok cnm ama kansızlık ta yok demir eksikliğide turp gibiyimdir :)) oruç tutuyorum bu ara ondandır

Anladım oruçtan olabilir dediğin gibi inş bi fasulye de vardır benim eşimde küçük damla diye hitap ediyor ismim damla da o yüzden :D

Kızlar dua edın bana destek olun bugun ıtıbarıyle sıgarayı bıraktım ama bu sefer abur cubura sardım bugun ne yapıcam bana yardım edın lutfen

Kızlar dua edın bana destek olun bugun ıtıbarıyle sıgarayı bıraktım ama bu sefer abur cubura sardım bugun ne yapıcam bana yardım edın lutfen

asiimmm ilk zamanlarr zorduuur ama geçer bende sigarayı bırakınca esimle markete gittim birr alışveriş arabası çektim vee aklıma bile gelmicek abur cuburları attım sepetin icineee ittire ittire bir hırsla tum reonları dolaştım ve resmen bir canavar gibi alışveriş yaptım fakat sonunda ben kazadım :16::16::27::27: sigara ileetinden kurtulamyı basardım dilerim seninkide kolay olur ve başarırsın annecim:16::16:

Back
X