2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım adet aralıgım 35 gun suruyor.testın kullanım klavuzunda 18. gun baslayın yazıyor ben duramamdım 9. gun yapmaya basladım.ya hangısı koyu degıl anlıyamıyorum banada aynı gelıyor valla.kafam karıstı offf ıns kacırmam

Ben 35 gün lafını kaçırmışım pardon ya, kılavuz ne diyorsa onu uygula canım ama işte merak hepimiz aynıyız napcan :60: :60:

Bugün bir sitede okudum 32den fazla gün süren adet araliklarinda yumurtlama sorunu olbilir diyor muane ol eğer hep 35 gunse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün bir sitede okudum 32den fazla gün süren adet araliklarinda yumurtlama sorunu olbilir diyor muane ol eğer hep 35 gunse

canım 2 ay once gıttım doktora bır sorun yok dedı son 5 aydır duzensızlestı.oncesınde hıc olmazdı.stresten olur dedı. yumurtaya falan baktı smear testı yaptı.kıst varmı dıye baktırdım temız cıktı hersey cok sukur.kısmet bakalım ıns hepımız hamıle kalırız

kızlarr ovulasyon testıyle hamıle kaldınızmı. benım ılk denemem ovulasyon testını. 2bucuk yıldır evlıyız 2 aydır denıyoruz bakalım. adetlerım son 5 aydır duzensız.adet aralıgım 35 gun suruyor. bu ay ovulasyon testıne guvenıyorum ıns yumurtlama gununu yakalarım kullanım klavuzunda 18. gun baslayın dıyor.ben 9.gun basladım yapmaya 2 gunde bır ılıskı oluyor.daha once bu testlerden kullanan varmı kızlar sızce koyuluk var 18. gune koyulasırmıEki Görüntüle 1101793

12.gün daha koyu gibi sanki

Selam kizlar nisan ayi ben de de bos gecti:43: insallah mayisa bugun kan tahlili yaptirip hala soku atlatamadim ya birde adet belirtisi yok bisiy yapsak bosuna oluyor ne zor sinir bozucu bisiy:51:
kismetse mayisa bi adet olsam rahatliycam adet olmadikca bi ihtimal diyor insan birde el kemigim catlak bugunku test sonucuna ragmen hala rontgene giremedim:25:
varcir herseyde bi hayir ya birde hala anlayamadim simdi adetten sonra hangi gunler isbasi icin uygun ?????

canım 2 ay once gıttım doktora bır sorun yok dedı son 5 aydır duzensızlestı.oncesınde hıc olmazdı.stresten olur dedı. yumurtaya falan baktı smear testı yaptı.kıst varmı dıye baktırdım temız cıktı hersey cok sukur.kısmet bakalım ıns hepımız hamıle kalırız

Canim o zaman psikolojiktir takma kafana

Bana da 10 12 13.gunler koyu gibi geldi

canım benımde kafam karısıyor banada geldı ama bılemedım bızde 9. gün 11.gün 13.gün.16.gün ılıskı oldu ıns tutar bos gecmedım 2 gune bır ılıskı oluyor. ıns daha koyuyu yakalarım da tutarr stres yapmamaya calısıyorum ama hergun testı yaparken stres oluyorum.

canım benımde kafam karısıyor banada geldı ama bılemedım bızde 9. gün 11.gün 13.gün.16.gün ılıskı oldu ıns tutar bos gecmedım 2 gune bır ılıskı oluyor. ıns daha koyuyu yakalarım da tutarr stres yapmamaya calısıyorum ama hergun testı yaparken stres oluyorum.

Bende bu ay yapicam bakalim ilk kez ovulasyon testi benm nasil olcak hastaligimin bitmesini bekliyorum :) :) :) amaannn kadin olmak zor yaa

sagol canım. 11.gün ılıskı oldu ıns tutunmuslardır dua edıyorum

İnşallah canım benimde cumartesi koyu oldu cumartesi pazar çalıştık bugunde çalışacağız hayırlısı bakalım

Ben 35 gün lafını kaçırmışım pardon ya, kılavuz ne diyorsa onu uygula canım ama işte merak hepimiz aynıyız napcan :60: :60:

kızlar internet hesaplamalarında ovülasyon 5 mayıs görünüyor ama benm test 3 mayısta pozitif oldu inşallah tutmuştur ya

kızlar internet hesaplamalarında ovülasyon 5 mayıs görünüyor ama benm test 3 mayısta pozitif oldu inşallah tutmuştur ya

canım erkende yumurtlamıs olabılırsın neguzel kacırmamıssın.4 5 mayıslarda da calısma yapsaydın yumurtla catladıktan sonrakı 2 gunde onemlı ya.canım cıft cızgının resmını yuklesene bende benımkılerle kıyaslayım benım cızgılerden kafam karısıyor

canım erkende yumurtlamıs olabılırsın neguzel kacırmamıssın.4 5 mayıslarda da calısma yapsaydın yumurtla catladıktan sonrakı 2 gunde onemlı ya.canım cıft cızgının resmını yuklesene bende benımkılerle kıyaslayım benım cızgılerden kafam karısıyor

3 4mayısta çalıştık bak bu canım

Eklentiler

• $1399362517880.webp
    $1399362517880.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 55
slm kızlar kımse yok burda herkes nereye gıttı yaw saat 1.5 da dr randevum var dualarınızı eksık etmeyın benden bebısım saglıklı olsun her dr gıdısımde cok heycanlanıyorum ıcım ıcıme sıgmıyor cok merak edıyorum dr ne dıcekdıye

slm kızlar kımse yok burda herkes nereye gıttı yaw saat 1.5 da dr randevum var dualarınızı eksık etmeyın benden bebısım saglıklı olsun her dr gıdısımde cok heycanlanıyorum ıcım ıcıme sıgmıyor cok merak edıyorum dr ne dıcekdıye

Guzel haberlerle donun insallah:)

Eminim ki güzel haberlerle geleceksin :) hadi bakalım napıyormuş küçük sıpa öğren bakalım

Back
X