Kızlar bu ay gebelik ihtimali olanlar bat tarihlerinizi istiyorum listemsi bişey yapmaya çalışcambirde kaçıncı denemeniz olduğunu
2. denemem bat 29 mayıs hayırlı haberler inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu ay gebelik ihtimali olanlar bat tarihlerinizi istiyorum listemsi bişey yapmaya çalışcambirde kaçıncı denemeniz olduğunu
bebek hazırlıkları yapınca gunde bir kullanıyosun bebek haberni aldıktan onra doktorun belirliyo bunu tahlıllere gore gunde 3 defa alan bile var
Kızlaaarrr Mayıs ayında bebek bekleyenleri görünce çok heveslendim.Ben de Mayısta deneseydim keşke.Neyse artık önümüzdeki ay bu heyecanı yaşarım inşallah.Hepinizden güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım![]()
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Basladiniz mi calismalara? :)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Yok canım henüz başlamadık. Haziran ayında planım Allah nasip ederse.
tahlilden sonra günde 2 verdi ama ben 1 e düşürdüm.
Hayırlı olsun başlık, bol muhabbetler
bende gelsem mi karar veremedim![]()
Hayırlı olsun başlık, bol muhabbetler
bende gelsem mi karar veremedim![]()
Kızlar yazdınız mı bakem bat ve deneme sayınızı :) Benim günüm pek koşturmacaydı malum evlilik yıldönümü :) Gittim eşime koşu bandı aldırdım bebek için, sağlıklı doğum için, şimdiden hazırım![]()
Mogami tam sana yaziyodum; nerelerdesin, cok mu yogunsun diye
Bi baktim yazmissin:)
Evlilik yildonumunuzde kosu bandinda hayirli olsunn:)
Canım Allah razı olsun :) Ne kadar yorulsam da foruma girmeden olmaaaaazzz :)
Bence de girmelisin.
Seviyoruz seni
Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz
1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar -------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun![]()