2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar. Rsbjim hepinizin gönlüne göre versin inşallah. ..

Bende on gün önce Bebeğimi kaybettim malesef :( kslp atidi durduğu icin kürtaj oldum. Zor zamanlar gecirdim toparlanmaya calısıyorum Allahtan bi oglum var o olmasa daha zor olurdu. 35 yaşındayım ilerde tekrar çocuk denermiyim bilmiyorum :/ tiroid hastası olduğumu bu hamilrligimde öğrendim ilac kullaniyorum. Oncelikle tsh değerimi düşürmem gerekiyo.
Hepinize keyifli paylaşımlar diliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar. Rabbim isteyen herkese bebek versin inşallah. ben de 1 yıllık evliyim. ilk seferde hamile kalacağımı düşünürdüm hep. kist var bende 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 3 aydır kullanmıyorum. kistn bir zararı yokmuş tahliller yapıldı yumurtalar normalmiş. korunmayı da bıraktık.çok uzun bir zaman olmadı ama hamile kalmadım diye de kendi kendime şüpheye düşmeye başladım. :(

merhaba kızlar. Rabbim isteyen herkese bebek versin inşallah. ben de 1 yıllık evliyim. ilk seferde hamile kalacağımı düşünürdüm hep. kist var bende 6 ay doğum kontrol hapı kullandım 3 aydır kullanmıyorum. kistn bir zararı yokmuş tahliller yapıldı yumurtalar normalmiş. korunmayı da bıraktık.çok uzun bir zaman olmadı ama hamile kalmadım diye de kendi kendime şüpheye düşmeye başladım. :(

Moralini hic bozma... moral cok onemli. Hayırlı zamanda olur inş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlaaaaarrrrr Günaydın. Bugün çooooook heyecanlıyımmmmm. İlk kez korunmadık bu ayyy. Ama maalesef BAT ım belli değil:(

Hoşgeldin :) ovulasyonun belli mi peki ona göre de hesaplanabilir aslında, uzayan akıntı ovulasyonun en belirgin özelliği

Mayıs Ayı "BAT" tarihlerimiz :D

1.Pettyy ------> 20 Mayıs ----- > 1. deneme
2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
3.Garf26 ------> 13 Mayıs ------> 1. deneme
4.Mogami -----> 23 Mayıs ------> 1. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun :52: :52: :52: :52:

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım :) Umarım bu ay başarılı olursun var mı belirti??

2.Bahar111-------> 29 Mayıs ------> 2. deneme
5.Esra51 --------> 20 Mayıs -------> 3. deneme
6.Nazligamzelim ----> 19 Mayıs ------> 2. deneme

Not: Kızlar bu listeyi ay sonuna kadar her yeni sayfada paylaşacağım ki gündemde kalsın katılmak isteyen arkadaşlar başlığa yazabilir mutlaka görürüm.
Gazamız mübarek olsun

Hoşgeldin canım gelmiş kabul ediyoruz seni :)
Teşekkürler

2.Bahar111 -------> 29 Mayıs ------> 2. deneme

Gazamız mübarek olsun
:52::52::52::52:
BAT tarihi ne oluyor?:44:
Canım küçük kistler adet döneminde kayboluyor bilgine hamilelik için bir sakıncası olmuyor.
Birde karı koca doktor olan bir evli çift arkadaşım 2 sene her yolu denediler hamile kalamadı. Sonra tam tüp bebek deneyeceklerdi kendiliğinden oluverdi. Yasni ne kadar stres o kadar gecikme diye düşün sakin ol

Bu ay üç dört kez adet oldum kıra süreli kanamalarım oldum. Ama geçen hafta akıntım dediğin gibiydi canım...

Bu ay üç dört kez adet oldum kıra süreli kanamalarım oldum. Ama geçen hafta akıntım dediğin gibiydi canım...

Desene yumurtlaman olmuş umarım değerlendirmişsindir ovulasyon bi dahaki adaetinden 14 gün önce olur yani yaklaşık 8 9 güne adet olursun diye düşünüyorum

Kizlar bugün sabah uyandigimdan beri sol yumurtaligimda sanki bi agirlik bi agri var orayi komple hissediyorum böle hamilelik belirtisi olarmi ki??

Son düzenleme:
Kizlar bugün sabah uyandigimdan beri sol yumurtaligimda sanki bi agirlik bi agri var orayi komple hissediyorum böle hamilelik belirtisi olarmi ki??

Pek tabi ki olabilir başka belirti var mı özellikle göğüslerde

Back
X