2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Adetime daha 15gun var canim.. genel halim bu sekilde kendimle artik barisik degilim sanirim depresyondayim hicbiseyden zevk almiyorum keyifsizim bosuna yasiyomusum gibi cocuk istemiyorum yani olsun diye cabalamiyorm olsa ne olacak diyorm evliligmden memnun degilim bazen cok memnunum ama cok iyi anlasan cift degiliz belkide onun verdigi karmasiklik var beynimde kalbimde.. sabun isiyle oyalaniyorum arada bi orgu yapiyorum namaz kiliyorum bi sekilde bigun daha bitiyo , bos geliyo hersey ne zaman son nefesim diye merakla bekliyorum, icini sisirmis olabilirim ama durum bu :KK51:

Bunu bende arada yaşıyorum birde yalnızlık hissi çok oluyor apaçık ortada kalmışım gibi? olayı çözersen lütfen banada söyle :(

HOŞ GELDİN CANIM İYİ YAPMIŞSIN DİLERİM BU AY BU RAHATLIĞIN SONUCUNU HEP BERABER GÖRECEĞİZ HAYIRLISI OLSUN :)
hoşbulldum canım sağol psikolojinin stresin çok etkilediğini düşünüp kendimi rahatlattım inşallah faydası olmuştur :) sende durumlar ne alemde canım ?? :)

Geçmiş olsun canım hiç kötüye yorma bu durum hayırlara çıkarır akışı hızlandırır en kısa zamanda hamile kalırsın İnşallah.
Aminn inşallah güzel dileklerin için çok teşekkürler acele etmeme kararı aldım çünkü ben acele ettikçe bir engel çıkıyor iş yerinden izin almamda giderek zorlaşıyor, bu durum psikolojimede hiç iyi gelmiyor farkındayım, azıcık durup kendimi dinlicem, tedavimi olucam varsa,akışına bırakıyorum, yarış değilki bu anlatamadım bunu kendime bir türlü, yavaş yavaş anlıyorum ama, iyi olucam ama zamanı var demekki

kızlar çok mutluyummm bnim tsh kontrol altındaydı endokrin dra gidiyodum her ay ölçtürüp ilaç kullanıorum
bugün yine kan verdim sonuçlara netten baktım TSH 2.70 ten 1.35 e düşmüşşş :KK71::KK71::KK71: . Doktoruma persembe günü sonucu göstericem. Bu bile mutlu ediyo beni. Hamile kalabilmek için 2 nin altında olması gerekiyodu olmuş sonunda düşmüşş :KK73::KK73::KK73:

merhaba bnmde hiçbir belirtim yok . bebeğe dair de belirtim yokk adete dair de belirtim yok. gerçi belirtisiz bile adet olduğm zamanlar olduğu için alışkınım aslında bu belirtisiz durumlara. birden adet günümde bile ağrılar baslayabilio. tuhaf bir bünyem var :p
evet ya benim bünyemde tuhaflaştı özellikle korunmayı bırakınca.. :) bi ay reglim erken geldi bi ay geç geldi bi ay 3-4 gün öncesinden adet sancısıyla bazen ansızın çıktı geldi :-)

evet ya benim bünyemde tuhaflaştı özellikle korunmayı bırakınca.. :) bi ay reglim erken geldi bi ay geç geldi bi ay 3-4 gün öncesinden adet sancısıyla bazen ansızın çıktı geldi :-)

aynenn bnmde öyle. Adet döngün kaç gün ? bnm son 3 ayda 30 ila 32 gün arasnda filan değişiyo.

kızlar çok mutluyummm bnim tsh kontrol altındaydı endokrin dra gidiyodum her ay ölçtürüp ilaç kullanıorum
bugün yine kan verdim sonuçlara netten baktım TSH 2.70 ten 1.35 e düşmüşşş :KK71::KK71::KK71: . Doktoruma persembe günü sonucu göstericem. Bu bile mutlu ediyo beni. Hamile kalabilmek için 2 nin altında olması gerekiyodu olmuş sonunda düşmüşş :KK73::KK73::KK73:
maşallah canım çok sevindim o haldeeeee gelsin beybiler artıkkkk :)

maşallah canım çok sevindim o haldeeeee gelsin beybiler artıkkkk :)

ayyyneeennnnnn yaaa sekerpancari çok mutluyum bu bile beni mutlu ediyo yaa. :D çünkü 6 aydır düşürmeye çalışıyodum galiba bunu da hallettim tabi bu benim yorumum. persmbe günü drum bakıcak değerlendircek onun söyleyecekleri önemli. :KK66:

Kizlar batim 18 ekim ..ovi testim boyle keske bir kac gin sonra iyice koyulassa:KK51:

Eklentiler

• 20141013_101236.webp
    20141013_101236.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 58
benimde 28di hep ama geçen ay 34. gün oldu önceki ay da 26. falandı.. bi öne bi geriye gidip geliyor son zamanlarda :)

bnmde hemen hemen öyle gibi. Değişik değişik takılıo bnm adetim baya bi özgürr ya :KK48::KK48::KK48: inşallah adet olmayız gelişmelerden beni de haberdar edersen sevinirimmm. :KK6:

Bu gece hep ruyamda lem yelid velem yured diyordum surekli bunu mu okusam acaba ama zikirmatik sart

Adetime daha 15gun var canim.. genel halim bu sekilde kendimle artik barisik degilim sanirim depresyondayim hicbiseyden zevk almiyorum keyifsizim bosuna yasiyomusum gibi cocuk istemiyorum yani olsun diye cabalamiyorm olsa ne olacak diyorm evliligmden memnun degilim bazen cok memnunum ama cok iyi anlasan cift degiliz belkide onun verdigi karmasiklik var beynimde kalbimde.. sabun isiyle oyalaniyorum arada bi orgu yapiyorum namaz kiliyorum bi sekilde bigun daha bitiyo , bos geliyo hersey ne zaman son nefesim diye merakla bekliyorum, icini sisirmis olabilirim ama durum bu :KK51:

AYNILARINI BENDE GEÇEN HAFTA YAŞADIM EŞ İŞ HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYORDUM BEBİŞ FİKRİNİ ŞİMDİLİK DÜŞÜNMÜYORUM DEMİŞTİM İLKK DEFA İLİŞKİMİ TAMAMLAYAMAMIŞTIM VE HİÇ GEÇMEYECEK EYVAH DEMİŞTİM HER ŞEY ÜSTÜSTE GELDİ EŞİMLE ÇOK MUTLUYUZ AMA ARADA YOK YOK RUH EŞİM BU DEĞİL Mİ DİYORUM SONRA BU HALE BEBEK OLMAZ DİYORUM HERŞEYİ BIRAKIP SIFIRDAN BAŞLIYI MDİYORUM DERKEN ÇOK KÖTÜYDÜM Kİ DÜZELDİM HATTA BUGÜN BEBİŞ ÇALIŞMALARINA BAŞLICAM GEÇECEK HAYATI AKIŞINA BIRAK NE OLACAKSA OLACAK BİRAZ RAHATLA SONRA HALA KÖTÜ GİDİYORSA DÜŞÜNÜRÜZ BEN ÖYLE YAPTIM KENDİME ZAMAN VERDİM :):):)

inşallah canım ya sende adet olmazsın umarım aynı anda güzel haberleri veririzz burda :)

insallah insallah. ben yinede kötüye alıstırayım kendimi
snra çok üzülüyorum dibe batıyorum resmen.
Umarım gelir bebişlerimiz bu ay. Ne zamandır istiyosun bebiş ?

tabiki kuzum ama bak sen hala bu cümlende bile bir evham varr neden düşünüyorsun ki bu kadar Allah a sığın her zaman şükret inşaAllah hiç bir şey olmaz bebeğim:KK66:
haklısın abla canı verecek olan Allah; hayırlısı ne ise o olsun demek lazım:KK19:

Back
X