2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

benimde midem çok kötü abla yaaa; şimdiden başladı:) ama bebeğim sağlıklı olsun da ben bulansamda olur:)

Canım hamılelerde sabah mıde bulantısına zencefıl ıyı gelıyormus dr gıttınmı canım ne dedı

Bende deniyorum inşallah hiç takmadan stres yapmadan olur.

Canım benim bir arkadaşım 6 ay yatarak bekledi. Şimdi kuzucuğu 4 yaşında

Bende senin gibi öğrenmek istiyorum.
Bir bakayım 2 aylık sonrada bakmışım doğurmuşum ay en güzel olur.

Günaydın canım
canim umarim benimde hayirli bir ewladim olur imtihanim biliyorumm isyanda etmiyorum dilerimki herkez ewladini kucagina alsin insalh..

Kızlar bugun kalp atışı için çağırmıştı dr gittim.herşey yolunda görünüyor çok şükür.en son bayramdan önce gitmiştim epey büyümüş görünüyor.doktor 7+5 haftalık dedi.benim hesabıma göre 7 hafta bugun bitmiş olmalıydı.valla ben görüntüden birşeye benzetemedim :D android gibi görünüyor, zaten benden de pek normal bi bebek çıkmazdı :D

Stres yapmamaya calısıyorum ama ıster ıstemez oluyor ama eskısı gıbı degıl sankı yolda yanlızken aklıma gelıyor evle ıs arasıda bayagı var bırde burda sızlerle konusurken bende zamanı geldıgınde olur zaten dıyorum beklıyorum ama korkmuyorda degılım :( Allah'ım bızı yormadan nasıp etsın bebıslerımzı bencede cabuk ögrenmek ıyı degıl adetınden en az 5 gun gecmelı cunku daha bebıs tam tutunmadan stres oluyor buda olumsuz etkılıyor ben öyle dusunuyorum canım

evet bende öyle düşünüyorum adetin üstünden 1 hafta geçmeli sonra stres oluyor insan neyse ki ben şanslıyım bat tarihim yok belirli :-) allahım yormadan dara düşürmeden versin bebişlerimizi bende yolda resimde bir bebek görsem nasıl acaba derim böyle benimde olsa diyorum şu sıra isteğim çok :)

kış geldi dizilere baka baka bu hale geldim böyle isteklerim var :-):-) inşallah bi anda öğreniveririz :)

yenı dızı var gonus ıslerı dıye onu ızledıysen orda kadının mıdesı bulandı bayıldıhastahaneye gotrduler orda ogrendı :)
esımde dıyor böyle gercekten olurmu dıyor dedım olur normal :)

Bu cumartedi doktora gidicem umarim iyi sonuclarim olur ozaman burdan hepinize yazarim senide izliyim bari haberdar ederim..

tabi inşallah güzel haberlerini duyarız burdan sebebi umut haklı bazırları çok yatıyor benim son aylarına kadar yatması gereken tanıdığım oldu içini rahat tut :)

merhaba güzeller neşeniz, umudunuz, sağlığınız daim olsun :)
bendeniz dört gözle Batı bekliyorum üç günüm var Allahım inşallah reglimde kistimde patlar gider de yumurta takibine başlarız :KK57::KK57:

İNNNNŞŞALLAH DEMİNOŞUMMM BENİM :)

evet bende öyle düşünüyorum adetin üstünden 1 hafta geçmeli sonra stres oluyor insan neyse ki ben şanslıyım bat tarihim yok belirli :-) allahım yormadan dara düşürmeden versin bebişlerimizi bende yolda resimde bir bebek görsem nasıl acaba derim böyle benimde olsa diyorum şu sıra isteğim çok :)

amınnn canım ınsallah ınsallah bende bebıslerı hamılelerı gordummu ıcım gıdıyor Allah'ım bende böyle olacakmıyım dıyorum :)

yenı dızı var gonus ıslerı dıye onu ızledıysen orda kadının mıdesı bulandı bayıldıhastahaneye gotrduler orda ogrendı :)
esımde dıyor böyle gercekten olurmu dıyor dedım olur normal :)

evet tamda onu dedim adını da unuttum dizinin tesadüfen baktım bende :-):-) bir de orda adam romantik evlenme teklifi yaptı bak bak dedim eşime sonra baktık ki kızı kandırıyomuş bi güldüm kendimee :-):-)

sekerpancari sekerpancari batımız seninle aynı canım:) herhangi bir belirtin var mı? ben ilk defa bu ay heyecanlıyım belirti aramak istemiyorum aslında ama insan meraklanıyo:KK35: inş. ekimde beraber hamiş haberi veririz:KK73::KK73:
canım arkadaşlarım merhabalar, geçmişe göz atıp geldim çabucak
Gullbike Gullbike canımmmm evet aynı bat ımız :) benimki hiç sekmiyor çok şükür :KK50: valla belirti falan yok tatlım keşke bat ımız aynı olduğu gibi hamileliğimizde olsa dicem ama bende yok umut, sol göğsüm acıyor sadece o da geçen ayda böyleydi o zaman prolaktinim yükselmişti, oradan anladım, yani bende durum regli beklenmekte..umarım senden çok çok pozitif çift çizgili haberler alırızzz :KK73:
:KK9:

evet tamda onu dedim adını da unuttum dizinin tesadüfen baktım bende :-):-) bir de orda adam romantik evlenme teklifi yaptı bak bak dedim eşime sonra baktık ki kızı kandırıyomuş bi güldüm kendimee :-):-)

:) Aynnen canım benım ya adam ne dıller ne sozler doktu öyle ıyı kandırdı valla kızı :)

Beni cok yipratti cnm inanirmisin omrumden 4senemi yedi 20 gundur yatiyorum iki kere dustu oldu die gittim simdide kurbanlik koyun gibi nolucagini bekliyorum cok zor rabbim kimseye yasatmasin..:cry:
Allah ım sağlık sıhhat versin sizede bebeğinizede, siz dr.un dediklerini yapın gerisi Rabbimin bileceği iş..

Kızlar bugun kalp atışı için çağırmıştı dr gittim.herşey yolunda görünüyor çok şükür.en son bayramdan önce gitmiştim epey büyümüş görünüyor.doktor 7+5 haftalık dedi.benim hesabıma göre 7 hafta bugun bitmiş olmalıydı.valla ben görüntüden birşeye benzetemedim :D android gibi görünüyor, zaten benden de pek normal bi bebek çıkmazdı :D

e.t. gibi demişti şefim çocuğunun ultrasondaki haline çok gülmüştüm :-):-) maşallah size sağlıklı olun hep böyle çok mutlu oldum :) çok mutlu ettiniz beni iyi habere ihtiyacım varmış:nazar::nazar:

Sizde de algıda seçicilik durumu var mı kızlar ?? sanki sokaklar hamile dolu ya da benim yoluma özellikle çıkıyor gibiler :KK53:
aracımı park edip simit alıp ofise girerim toplamda 50m yürüyorumdur en fazla vay arkadaş üç değil beş değil her sabah her akşam hamişler etrafımda önce bön bön bakıyorum lan ne çok hamile var diye sonra tövbe ya rabbim diyorum kaza bela verme hayırlısıyla kucaklasınlar inşallah da hep benim burnuma burnuma :KK57::KK57::KK57:

Back
X