2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar sadece " lem yelid" mi diyeceğiz yoksa devamı olan " ve lem yüled" i de söyleyecek miyiz?

Öyledir umarım canım. Kuzenim Amerika'da 1.40 değerle düşük yaptığını öğrenmiş. Bana da düşük mü yaptın acaba farkında olmadan dedi. Kafam karıştı iyice.

işte bilemiyorum gecikti belki değerin yükseldi sonradan düştü ama sen bunlarla kafanı hiç kurcalama yarında bir test yaptır sonrasında aynen devam. söktürücü içinse doktorun öneriyorsa kullan sen bilirsin :)

AMİİNN PAMUK ŞEKERİM İLAÇ KULLANIYOR MUSUN ŞU ARA DURUMLAR NASIL ÇALIŞMALAR?
tatlıcım şöyleki ilaç kullanmıyorum prolaktin düştüğünden beri, ama sanırım yine yükseldi çünkü sol göğsüm acıyor ilaç kullanmadan önce de acıyordu, yum günleri hafta sonu itibariyle geçildi, hafta sonu dışında bir çalışma olamıyor malum eşimle birbirimizden ayrıyız, o nedenle de 13. ve 15. günü değerlendirdik,14 üde çok istedim ancak eşim gerçekten çok yorgundu. geçen hafta yapılan testlerin sonucu yarın çıkacak sanırım, ama eşim iş güç, çok rahat 100 kere söyledim sperm testi vermesi gerek, gidip bir test yaptıramadı bir türlü. dr. onuda görmek istiyor adam neyle uğraştığımızı bilelim diyor.bende napiym kaygılı yaaa üzerine düşemicem artık, kendi sağlık sorunum varsa tedavimi olucam ama diğer türlü acele ettikçe sanırım bir engel çıkıyor,eşimde çok rahat hem istiyor hemde bir aksiyon yok,oluruna bıraktım süreci, dr.a gidicem varsa bir sorun çözmeye çalıcam, ama bazı şeyler dürtüklemeyle olmuyor,uzaktan uzağa hiç olmuyor,nasipte varsa olur yoksa ne gelir elden...

Kizlar nasilsiniz kan testi yaptirmaya gittik dun acile yapmiyoruz dedi doktor bütün bunlar bi işaret mi diyorum bisey yok mu acaba zorlamiyim diyorum ama çok meraktayim bi yandan da öğrenip varsa ignelerime başlamak istiyorum bi an evvel

HEYECANLIYIM ÇOK HEYECANLIYIM BU HEYECAN BENDE STRES YARATIR ODA SONUÇLARI KÖTÜ ETKİLER BİLEMİYORUM AMA NASIL ÇIKARICAM BU HEYECANI BEN HİÇ BÖYLE DEĞİLDİM :):):) İLK NEGATİFİ GÖRÜRSEM SONRA HEYECAN FLN KALMAZ SANIRIM :):-)
nooldu tatlım heyecan güzel duygu daim olsun da neye bu kadar heyecan yaptın ;)

tatlıcım şöyleki ilaç kullanmıyorum prolaktin düştüğünden beri, ama sanırım yine yükseldi çünkü sol göğsüm acıyor ilaç kullanmadan önce de acıyordu, yum günleri hafta sonu itibariyle geçildi, hafta sonu dışında bir çalışma olamıyor malum eşimle birbirimizden ayrıyız, o nedenle de 13. ve 15. günü değerlendirdik,14 üde çok istedim ancak eşim gerçekten çok yorgundu. geçen hafta yapılan testlerin sonucu yarın çıkacak sanırım, ama eşim iş güç, çok rahat 100 kere söyledim sperm testi vermesi gerek, gidip bir test yaptıramadı bir türlü. dr. onuda görmek istiyor adam neyle uğraştığımızı bilelim diyor.bende napiym kaygılı yaaa üzerine düşemicem artık, kendi sağlık sorunum varsa tedavimi olucam ama diğer türlü acele ettikçe sanırım bir engel çıkıyor,eşimde çok rahat hem istiyor hemde bir aksiyon yok,oluruna bıraktım süreci, dr.a gidicem varsa bir sorun çözmeye çalıcam, ama bazı şeyler dürtüklemeyle olmuyor,uzaktan uzağa hiç olmuyor,nasipte varsa olur yoksa ne gelir elden...

canım eşin istiyorsa sorun yoktur bende diye düşünüyordur genel olarak etrafımdakiler böyle epey süre olmadan yoktur bi şey deyip geçiyorlar inşallahta haklıdırlar . sende üsteleme çalışma olmasına çok sevindim 13 le 15 14 ü idare ederler hiçç merak etme öyle olması daha sağlıklı olmuş hatta bence :)) inşallah tutmuştur. bak benim göğsümde fibrokist var arada ağrı yapıyo batma oluyor çok nadir eyvah kanser mi acaba bi şey mi oldu baktım paranoya oluyorum dedim ki 6 ayda bir kontrole gidiyorum gerisini takma vücut bu her şeye tepki veriyor sende prolaktine her şeyi bağlama umarım denk gelmiştir öyle değildir eşine karşı istekli isteksiz görünme bi süre o ilgilensin kaçan kovalanır :)) nasıl olsa yumda geçmiş ona bırak bu ayı :))

amin Allah kabul etsinn :)) benim bugün 12.gün çalışma olur umarım sonra hedef 14. 16. 17 de oldu mu tamamdır daha da gelsin bat kısmet nasip ilk defa içim rahat edecek çünkü ben hiç bir ay verimli günlerde 2 günde bir çalışmadım olacağı varsa olur elbet rabbim bilir :)
Hayırlısı olsun artık bekleyelim görelim inşallah
kıs ne üzülüyorsun bakma canımın istediğine midem öyle kötü ki şimdi istiyorum önüme gelince yiyemiyorum:KK43:
MAşallah Allah yardımcınız olsun.
tuh yaa 97 kere okumusdum ozaman kalsin dusumu aldikdan sonra okurum...
Öyle yapsan daha iyi 15.000 Lem yelidi ben hastayken okudum. şimdi devam ediyorum.
Evet ben de öyle düşünüyorum canım. Başka bi merkezde yaptırıcam ikinci testi.
Hayırlısı olsun kuzu

Kuzularim... Heyecanliyim...midem ağzımda bir yandan :D yarın hemmen gelsin minnakimi göreyim istiyorum... Rabbim en kısa zamanda size bu heyecanlari yaşarsın insaAllah... Çok fena yalnız onu size söyleyeyim :)

oyy nasıl hissederek okuduysam heyecanın boğazıma geldi midem bulandı iyi mi :-):-) allahım hayırlısıyla olumlu güzel haberlerini yarın bize tıkır tıkır yazmanı nasip etsin :))

Kuzularim... Heyecanliyim...midem ağzımda bir yandan :D yarın hemmen gelsin minnakimi göreyim istiyorum... Rabbim en kısa zamanda size bu heyecanlari yaşarsın insaAllah... Çok fena yalnız onu size söyleyeyim :)
INSALLAH canim yarin gorursun minigini...:KK46:ama olsunya bebisim olsunda cekeriz agrilarimizi

oyy nasıl hissederek okuduysam heyecanın boğazıma geldi midem bulandı iyi mi :-):-) allahım hayırlısıyla olumlu güzel haberlerini yarın bize tıkır tıkır yazmanı nasip etsin :))
Hahaha bebegim yaa yerim seni... Valla bu bulanti çok farklı bir şey , insan bulantıdan mutluluk duyar mi... :) amin kusum amiiin... Artık ne zaman yazabilirim bilmiyorum ama insaAllah güzelce görürüz minnaki...:)

INSALLAH canim yarin gorursun minigini...:KK46:ama olsunya bebisim olsunda cekeriz agrilarimizi
Elbette ben fena şuna dedim... Günler geçmiyor bazen heyecandan... Randevu tarihinin hemen gelmesini istiyorsun... Yoksa mide bulantısı mutluluk veriyor bana :) inşallah kuzum, amiin...

canm valla kalmak mesele değil de bu ağrımı bile bile kendini düşünmesi canmı sıkan..
uzmez seni yeterki sen kal ona yeter kendi annen gibi dusun ben annem icin gidiyordum simdi yok vefat etti allah yardim eder yeterki kal

Hahaha bebegim yaa yerim seni... Valla bu bulanti çok farklı bir şey , insan bulantıdan mutluluk duyar mi... :) amin kusum amiiin... Artık ne zaman yazabilirim bilmiyorum ama insaAllah güzelce görürüz minnaki...:)

olur tabi bebiş bulantısı o :) siz iyi olundaa doktordan çıkın şöyle bi gezdir bebişi etrafta yürüyüş yapın ondan sonra bize güzel haberleri yazarsın allahın izniyle:):):)

oyyy tontonum benim kıyamam inşallah bir an önce geçer, bazı hamişlerde bu süreç oldukça kısa sürüyormuş çünkü,ayyy minnoşu görde bize iyi haberler taze anne :)

Back
X