2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

söylediklerine gönülden katılıyorum, aynen kaçan kovalanır, üzerine düşmicem benim bir sorunum var belli tedavimi olmaya çalışıcam, ne diyim kaç yaşında söylemekle mümkün değil olmuyor :) fibrokist içinde kontrollü olmakta fayda var en iyisini yapıyorsun, belirti aynı olunca hemen aklıma o geldi valla yalan yok,bir istekli bir isteksiz olmuyor stabil bir durum olmalı,yani bu süreçte Rabbim gönderirse başım üstüne, onun dışında baskı maskı yok :KK66:

en en en iyisi budur :))

Canimin iciii amin amin...insaAllah oyle olur... Yarın ya randevum resmen yerimde duramıyorum hehe :) en kisa zamanda sizler de yaşayın bu güzel duygulari...Dualarim hep sizlerle inain...:)
tatlııımm inanmazmıyım, ama evet annaneyede moral motivasyon şart :) annane olacak o çok güzellll, diğeride doğanın kanunu umarım o da bu süreci kolayca atlatır inşallah :)

inş cnm ya yaşadıklarımı siz biliyorsunuz zor sürecten geçtim inş bebeğim sağlıklıdır .. çok korkuyorum aslında dr gitmek bile istemiyorum ama gitmedende duramıyorum en son arife günü gitmiştim bakalım nasıl bebegim

iyi olacak allahın izniyle inşallah güzel haberler alacağız asim ben inanıyorum :)

Kuzularim... Heyecanliyim...midem ağzımda bir yandan :D yarın hemmen gelsin minnakimi göreyim istiyorum... Rabbim en kısa zamanda size bu heyecanlari yaşarsın insaAllah... Çok fena yalnız onu size söyleyeyim :)
evet yaa o heyecan çok fena dürst olayım burda hamişler evham yaptıklarında diyordum ya ne güzel hamişler niye stres yapıyorlar ki ama aynılarını kendim yaşadım; çok şükür ki dün akşamdan beri boğazımdaki düğüm gitti sükunetle bekleyeceğim bebeğimin pıt pıtlarını duymayı Allah tüm isteyenlere bekleyenlere hamişlere güç kuvvet versin:) tabi senin gibi tatlı kibar annişe de:D:D

ya arkadasım nasılsın cnm benım bayadır konusamadık varmı yeni hamişler sen nasılsın çalısmalar nasıl gidiyor
oyyy iyiyim balım sende minnoşta iyisinizdir umarım... yeni hamiş yok 2 hamişle takıldık kaldık yine bu ay... ben kafaca çoook rahatım artık...düşünmüyorum takmıyorum umursamıyorum...marta kadar olmayacağını düşündüğüm için uğraşmıyorum artık....sadece elimde kalan ov. testleri bitsin diye yapıyorum o kadar...ne ateş ne ilişki için gün sayımı ne yumoş takibi....hiçbirini yapmıyorum sonucu biliyorum çünkü...lakin üzülmüyorum Allahıma bıraktım çooooook mutluyum...minnakın nasılmış

oyyy iyiyim balım sende minnoşta iyisinizdir umarım... yeni hamiş yok 2 hamişle takıldık kaldık yine bu ay... ben kafaca çoook rahatım artık...düşünmüyorum takmıyorum umursamıyorum...marta kadar olmayacağını düşündüğüm için uğraşmıyorum artık....sadece elimde kalan ov. testleri bitsin diye yapıyorum o kadar...ne ateş ne ilişki için gün sayımı ne yumoş takibi....hiçbirini yapmıyorum sonucu biliyorum çünkü...lakin üzülmüyorum Allahıma bıraktım çooooook mutluyum...minnakın nasılmış
en iyisini yapıyorsun cnm takma rabbim nasip ettiyse olucak zamanı var demekki minnakım en son arife günü gitmiştim dr iyi demişti yarın randevumuz var ölüyorum heycandan dua et teyzesi herşey yolunda olsun

en iyisini yapıyorsun cnm takma rabbim nasip ettiyse olucak zamanı var demekki minnakım en son arife günü gitmiştim dr iyi demişti yarın randevumuz var ölüyorum heycandan dua et teyzesi herşey yolunda olsun
ne güzel heyecanlar bunlar Rabbim yar ve yardımcın olsun balım...Sorun çıkmayacak inşallah

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ :KK71:

EKİM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme -------> :KK43:
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme ---------> :KK43:
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme --------> :KK43:
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme ---------> :KK43:
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme ---------> :KK43:
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ :KK71:
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ :KK71:
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK64:

Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme ---------> :KK43:
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme ---------> :KK43:
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ----------> :KK64:
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ----------> :KK43:
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ----------> :KK43:
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ----------> :KK43:
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ----------> :KK43:
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

oyyy iyiyim balım sende minnoşta iyisinizdir umarım... yeni hamiş yok 2 hamişle takıldık kaldık yine bu ay... ben kafaca çoook rahatım artık...düşünmüyorum takmıyorum umursamıyorum...marta kadar olmayacağını düşündüğüm için uğraşmıyorum artık....sadece elimde kalan ov. testleri bitsin diye yapıyorum o kadar...ne ateş ne ilişki için gün sayımı ne yumoş takibi....hiçbirini yapmıyorum sonucu biliyorum çünkü...lakin üzülmüyorum Allah bıraktım çooooook mutluyum...minnakın nasılmış
Canim ben uzuluyorum istemeden adetime 3 gun var sabah yaptim negatif biktim artik...:KK42: 4 gun kala yine yapmistim negatif çıkmıştı gebwlik testlerimi de tükettim ..

tatlııımm inanmazmıyım, ama evet annaneyede moral motivasyon şart :) annane olacak o çok güzellll, diğeride doğanın kanunu umarım o da bu süreci kolayca atlatır inşallah :)
Aaminn insaAllah bitanem benim... Moral olacak olan minnak 'olacak nasipse... Benim bir şey söylememe bile gerek kalmayacak :)

evet yaa o heyecan çok fena dürst olayım burda hamişler evham yaptıklarında diyordum ya ne güzel hamişler niye stres yapıyorlar ki ama aynılarını kendim yaşadım; çok şükür ki dün akşamdan beri boğazımdaki düğüm gitti sükunetle bekleyeceğim bebeğimin pıt pıtlarını duymayı Allah tüm isteyenlere bekleyenlere hamişlere güç kuvvet versin:) tabi senin gibi tatlı kibar annişe de:D:D
Bekle tabii tatlim benim.bekle... Pit pitlar yakın nasipse... Aaamiiin güzelim benim... Biraz konusunca rahatladim cidden :)

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var :( dr test yaptırmamı söyledi.lakın aklıma gelipte doktora sormadım nerde nasıl yapılır bu test bılen varmı?

kızlar bizde kan uyuşmazlığı var :( dr test yaptırmamı söyledi.lakın aklıma gelipte doktora sormadım nerde nasıl yapılır bu test bılen varmı?

hiç bilmiyorum ilk çocukta bi şey yapmıyorlar ya da iğne mi vuruyorlardı öyle bir şey sanırım benim anneme de yapmışşlar bana hamileyken :))

hiç bilmiyorum ilk çocukta bi şey yapmıyorlar ya da iğne mi vuruyorlardı öyle bir şey sanırım benim anneme de yapmışşlar bana hamileyken :))
ablamla eniştemde kan uyuşmazlıgı vardı.bebekleri ablamın kanından oldugu ıcın ablama iğne yapmadılar.ama 28. haftalıkken kan uyusmazlıgı testı yapılıyormus ve dogumdan oncede bu ıgne yapılabılıyormus.ablam böyle bir testı yaptırdımı bılmıyorum yaptırsa ıllakı haberim olurdu.kafam karıstı dr bana dün bu konudan bahsettı..

Back
X