2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sağol canım ınsallah guzel haberlerle gelır bat canım :) bende heyecanlanmaya basladım akıntıyı gorunce ıcım rahatladı ılk defa öyle bır akıntı gordum cunku :) dogrudur canım benımde mıdem cok hassastır mıdem bulanır ama kusamam kotu oluyor
Bu bide oyle bir bulanti değil...çok değişik... Tadın olmuyor hiç bir şeye... Kokular fena yapıyor vs.
Hadi bakalim güzele işaret inşaAllah bu... Umarım gelmiştir bebiskon...:)

Bu bide oyle bir bulanti değil...çok değişik... Tadın olmuyor hiç bir şeye... Kokular fena yapıyor vs.
Hadi bakalim güzele işaret inşaAllah bu... Umarım gelmiştir bebiskon...:)

ALLAH yardımcın olsun kolaylıgnı versın canım dogrudur yasmaayan bılmez yasamak lazım :)
İnşallah canım İnşallah bebişko belkide yerine yerleşiyordur canım benim bu gunlerde yerleşmesimi lazım :)

ALLAH yardımcın olsun kolaylıgnı versın canım dogrudur yasmaayan bılmez yasamak lazım :)
İnşallah canım İnşallah bebişko belkide yerine yerleşiyordur canım benim bu gunlerde yerleşmesimi lazım :)
Aman kolay geçer hamileliğin inşaAllah kuşum...elif gibi mesela...gerçi onun da dışı rahat birakmadi... Rabbim.kolay hamilelik nasip etsin herkese tatlimmm:) bu günlerde yuvarlana yuvarlana ilerliyordur daha rahme...yada belki de ufaktan yerleşme girişimleri başlamıştir. :)

ŞAKA MAKA BENİM BU AKŞAMDA GELMEDİ REGL AKŞAM TEST ALIP SABAH YAPAYIM BARİ YADA AKŞAM YAPSAM DA BİR ŞEY FARKEDERMİ Kİ

Aman kolay geçer hamileliğin inşaAllah kuşum...elif gibi mesela...gerçi onun da dışı rahat birakmadi... Rabbim.kolay hamilelik nasip etsin herkese tatlimmm:) bu günlerde yuvarlana yuvarlana ilerliyordur daha rahme...yada belki de ufaktan yerleşme girişimleri başlamıştir. :)

Amin canım Rabbim herkese kolay saglıklı hamılelık nasıp etsın :) evet elifin dişi dışında rahat gecıyor hamılelıgı cok sukur maşallah :) Hım yerleşşsin kuzum yerleşsin belki bugunku akıntının sebebide odur ne dersin :) benım yumdan sonra 1 hafta oluyor bugunden sonra artık

Amin canım Rabbim herkese kolay saglıklı hamılelık nasıp etsın :) evet elifin dişi dışında rahat gecıyor hamılelıgı cok sukur maşallah :) Hım yerleşşsin kuzum yerleşsin belki bugunku akıntının sebebide odur ne dersin :) benım yumdan sonra 1 hafta oluyor bugunden sonra artık
Taş gibi hatun tabii kolay geçer...elif sanaydi bu :D
Ne güzel baya geçmiş canim... Benim yum.9.günü idrarda çıkmıştı bu arada... O günlere döndüm...:)

Taş gibi hatun tabii kolay geçer...elif sanaydi bu :D
Ne güzel baya geçmiş canim... Benim yum.9.günü idrarda çıkmıştı bu arada... O günlere döndüm...:)

Evet Bın masallah tas gıbı Allah'ım esırgesın ama sende öylesın kuzum benım :)
Evet canım bayagı gectı cok sukur sen masallah bayagı erken ogrenmıs 9. gunde annemde aksam bana dıyorkı artık 20 gun sonra ogrenırsın nıye anne dıyorum eeee adteıne 9 gun varmıs 10 gunde gecmesını beklersın 20 gun dedım sence ben o kadar beklermıyım gunum gecsın 2 gun sonra yaparım dedım :-):-) Heyyy gidi günler heyyyyyyyy şimdi ne günlerdi diyorsunnnnnnnnnn Allah'ım bzede böyle demeyi nasip etsin

Aa geçmiş olsun canım ağır bişiyler mi kaldırdın?

Benim adet gelmedi ama bazen 31-33 günü buluyor acaba gene geç mi çatladı yumurtam bugün olurum kesin.
benim hep düşerdi tatlım zaten gebeliğe engel olabilir dedi biri hemen tedavi ettim kendimi :KK48::anneadayı: inş hiç gelmezler:KK11:

bense yumu gözlemekteyim :KK22: ateşli geceler geçiriyoz :oops:

Evet canım bayagı gectı cok sukur sen masallah bayagı erken ogrenmıs 9. gunde annemde aksam bana dıyorkı artık 20 gun sonra ogrenırsın nıye anne dıyorum eeee adteıne 9 gun varmıs 10 gunde gecmesını beklersın 20 gun dedım sence ben o kadar beklermıyım gunum gecsın 2 gun sonra yaparım dedım :-):-) Heyyy gidi günler heyyyyyyyy şimdi ne günlerdi diyorsunnnnnnnnnn Allah'ım bzede böyle demeyi nasip etsin
Hepimiz tas gibiyiz masaAllahh:D

Oyyy Sagol balimmm... Sende öylesin kiii..:D evet meraktan erkenden öğrendim...ama sen geçmesini bekle daha çabuk geçer zaman tatlim... Ohh misss ... Demek Nasip 'olacak sen hiç merak etme tatlimmm :D

Back
X