- Konu Sahibi DefneDeniz
-
kaçıncı haftada giriliyor detaylı ultrasona??
Arkadaşlar bende 21+4 günlük hamişim, ayrıntılı ultrasona daha girmedim, doktor 11 hafta gebe iken randevu vermişti taaa 21 Aralık tarihine sizler mi erken giriyorsunuz yoksa bana mı geç verdi, 25 haftalık olduğum zamana denk geliyor benim kontrolüm, ayrıca sizlerin kilo alımınız nasıldır? Bebeklerinizin kilosu nedir?
bende 20. haftamda girdim 10 dk sürdü ama bana cd falan vermediler.normal 1 tane ultrason fotosu verdiler.nasıl ayrıntılı ultreasondu anlamadım ki ben siyah beyazdı ben renkli olucak sanıyodum bide 130 lira paramızı aldılar dr odasındaki ultrason incelemesi gibiydi kendimi kandırılmış gibi hissediyorum
Slm ilk olarak sunu belirtiyim kandirilmadin. Cunku bu normal ultrason gibi degil.bu 2boyutlu olarak bebegin ic organlarina damarlarina varana kadar bakilan ve cok onemli bir inceleme..ben bu ultrason sayesinde bebegimde ki sorunu bulabildi..ben 300 tl verdim...iki hafta sonra gene gidip gene vericez.anlicagin hic dertme sen gene hesapli kapatmissin bu isi...ok...bebislere deger cnm...hayirli dogumlar
Benimde 14 aralık ta rutin kontrolüm var ama doktorum ayrıntılı ultrasondan daha hiç bahsetmedi o tarihe kadar bizde 23 haftalık olucaz bu mecburi bi uygulamamı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?