2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ıstanbul memorialde yaptırdı canım..

7.gün değerim 68
9.gün 114
11 gün 137 :(
12. gün 506:53:
13. gün 857 çıktı:53:

cuma 1500 olmuş olur ve inş kese görünür ve doğru yerdedir..korkuyoum

2 günde 2 kat artmalı benimki önce hiç artmadı dr kimyasa gebelik olailir dedi...sonrada 6 kat arttı..dr dış gebelik olabilir dedi :( ama tüp bebekte çok zormuş:26: inşallah öyle değildir çok korkuyorum

araştırdım okudum böyle değer artışı yok:26:

evt tablo yapılsa çok güzel olur benvce de....:16:
Anladım canım ama dur bakalım bellı olmaz ınsallah keseyı gorursunuz ve dogru yerdedır dedıgın gıbı canım kac haftalık oluyorsun yarın pekı ?
Insallah o kadar emek vermıssınız karsılıgını Alırısnzı

tüp bebekte değişik hesaplanmıyormuş anlamıyprum ki:1:

son adet tarihim 2 temmuz..buna göre 31 günlük..

transfer tarihim 18 temmuz..buna göre 29 günlük..

4+3 yaptıgım hesaba gore yanı adetten sayılıyor canım benım
ılıskıye goreyse benımkı 11 12 gunluk :51:

buarada ben 4+4 gıtmıstım baska dr dayanamamıstım kese gozukmemıstı sadece rahımde muntazam bır kalınlasma var demıstı yanı evet gebelık baslıyıor demıstı

Son düzenleme:
Anladım canım ama dur bakalım bellı olmaz ınsallah keseyı gorursunuz ve dogru yerdedır dedıgın gıbı canım kac haftalık oluyorsun yarın pekı ?
Insallah o kadar emek vermıssınız karsılıgını Alırısnzı

4+3 yaptıgım hesaba gore yanı adetten sayılıyor canım benım
ılıskıye goreyse benımkı 11 12 gunluk :51:

buarada ben 4+4 gıtmıstım baska dr dayanamamıstım kese gozukmemıstı sadece rahımde muntazam bır kalınlasma var demıstı yanı evet gebelık baslıyıor demıstı

inşallah canım çok teşekkür ederim..

4+3 mü:16::16: 4 hafta bitmiş birde 3 gün bitmiş yani öyle mi:16::16::16:

kese görünmesi için erken o zaman sende de görünmemiş yarın benim de 4+4 oluyor ozaman..

ama değerimde 1500 ü geçerse görünür dedi dr...

aslında buradaki dr p.tesi gelin dedi tüp bebek doktorum cuma gidin bana da haber verin dış gebelikse erken sonlandırılsın dedi:14:
offf ne stresmiş yaaa..

zonguldaktayım ben 1.5 saat yol gidicez sabahtan:10::10: inşallah eli boş dönmeyiz.:26:

inşallah canım çok teşekkür ederim..

4+3 mü:16::16: 4 hafta bitmiş birde 3 gün bitmiş yani öyle mi:16::16::16:

kese görünmesi için erken o zaman sende de görünmemiş yarın benim de 4+4 oluyor ozaman..

ama değerimde 1500 ü geçerse görünür dedi dr...

aslında buradaki dr p.tesi gelin dedi tüp bebek doktorum cuma gidin bana da haber verin dış gebelikse erken sonlandırılsın dedi:14:
offf ne stresmiş yaaa..

zonguldaktayım ben 1.5 saat yol gidicez sabahtan:10::10: inşallah eli boş dönmeyiz.:26:

sen genede bana bakma tüp bebek doktorun ne dıyorsa onu yap
üzülme cnaım vajınal u sg ben yaptırmadıgım ıcın karından gozuken seylerı yazdım canım ben
2 temmuzu 1 sayarak 7 gun saydım 8 temmuz 1 hafta 15 temmuz 2 22 temmuz 3 29 temmuz 4. hafta 1 agustos 4+3 :nazar:

sen genede bana bakma tüp bebek doktorun ne dıyorsa onu yap
üzülme cnaım vajınal u sg ben yaptırmadıgım ıcın karından gozuken seylerı yazdım canım ben
2 temmuzu 1 sayarak 7 gun saydım 8 temmuz 1 hafta 15 temmuz 2 22 temmuz 3 29 temmuz 4. hafta 1 agustos 4+3 :nazar:

tamam cute canım çok sağol..
vajinal usg de görünür ozaman...ayyyy inşallah bir görseydim keseyi hayrlısıyla..:16::16::16:
nedense ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum hiç...
ağrım sızım kanamam vs hiç yok..
genede dr öyle deyince korkuyo insan:18:

Allahım şu stresler kalp atışlarını vs duysak o günlere gelsekte....
bebişlerimize alışverişten..cinsiyet heyecanından vs şeylerden konuşssak ne güzel olur :16::16:
inş. o günleri de görürüz..

tamam cute canım çok sağol..
vajinal usg de görünür ozaman...ayyyy inşallah bir görseydim keseyi hayrlısıyla..:16::16::16:
nedense ben dış gebelik olduğunu düşünmüyorum hiç...
ağrım sızım kanamam vs hiç yok..
genede dr öyle deyince korkuyo insan:18:

Allahım şu stresler kalp atışlarını vs duysak o günlere gelsekte....
bebişlerimize alışverişten..cinsiyet heyecanından vs şeylerden konuşssak ne güzel olur :16::16:
inş. o günleri de görürüz..

İnşallah canım o gunlerde gelecek
banada doktorum kımseye soyleme degerın cok dusuk demıstı ama hıc kotu bısey hıssetmemıstım
yuregını ferah tut

:52: yanlıs anlasılmıs benım bebıs kucuk bat gunum gelmedı ya daha ona ıstınaden demıstım

ılk kezmı kan testı yaptırdın ınsallah guzel bır sonuc alırsın

calısıyormsuunuz kızlar?

hee anladım canım ne güzel bi tanede bebeğin varmış Allah bağışlasın ... 3 yıllık evliyim ilk bi kaç ay istemedik sadece sonra hep istedim kan tahlili en az 15 kere yaptırmışımdır herhalde pazartesi günü yaptırdım 14,21 çıkmıştı doktor bugün tekrar istedi bakalım hayırlısı canım...

Stres yapma kendine ki hormonların güzel güzel çalışsın bebişin tutunsun sana :16::16::16:

inşallah canım benim çok sağol..:26:

inşallah yükselmiştir canımmm. hemen yaz bize de.

az önce hastane aradı canım hormon cihazları bozulmuş saat 15,30 dan sonra belli olucak dedi nasıl beklicem 10 kere ararım artık..

slm kızlar günaydınlar bugün nasılsınız bakalım cutemomcum tbrıkler sanada

günaydın canım benim biraz canım sıkılıyo ama iyiyim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın..?

hee anladım canım ne güzel bi tanede bebeğin varmış Allah bağışlasın ... 3 yıllık evliyim ilk bi kaç ay istemedik sadece sonra hep istedim kan tahlili en az 15 kere yaptırmışımdır herhalde pazartesi günü yaptırdım 14,21 çıkmıştı doktor bugün tekrar istedi bakalım hayırlısı canım...

inşallah canım benim çok sağol..:26:

az önce hastane aradı canım hormon cihazları bozulmuş saat 15,30 dan sonra belli olucak dedi nasıl beklicem 10 kere ararım artık..

günaydın canım benim biraz canım sıkılıyo ama iyiyim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın..?
günaydın canım canın hastaneye sıkılıyosa takma boşver stres yasak üzüntü yasak bebişler rahat olucak unutmayın bende iii napalım calısıyorum işte

İlk kontrol eşim dedi kızlar 500 tl cıkıyormus cüş oldum oylemı
ılk kontrolde kan testlerımı yapıyorlardı hatırlamıyorum o kdarınıda ben
buarada bız suanda stadnart bır topic altındayız ama aslında evde olan bırılerı baska bır sayfa acıp tablo ekleyebılırde ben calısıyorum her daım guncelleyemem yarım kalır

günaydın canım canın hastaneye sıkılıyosa takma boşver stres yasak üzüntü yasak bebişler rahat olucak unutmayın bende iii napalım calısıyorum işte

hastaneye,kahverengi akıntım gelmesine,değerimi merak etmeme hepsine..:26:elimde olmuyo işte strest yapmamaya çalışıyorum ama..

İlk kontrol eşim dedi kızlar 500 tl cıkıyormus cüş oldum oylemı
ılk kontrolde kan testlerımı yapıyorlardı hatırlamıyorum o kdarınıda ben
buarada bız suanda stadnart bır topic altındayız ama aslında evde olan bırılerı baska bır sayfa acıp tablo ekleyebılırde ben calısıyorum her daım guncelleyemem yarım kalır

kız 500 çok fazla doktorun özelmi ama yinede çok yani :26:
evet tablo benimde aklıma geldi ben yaparım aslında ama şu sonuçlansın hayırlısıyla kafam hep orda..:26:

kafaya takmamak lazım ya ben daha hemile olduğumu öğrenmeden rüyamda duşuk yaptığımı ve başka bi gun de aşırı kanamayla kimyasal gebelik yaşladıgımı gordum ama hamile olduğumu öğrendiğim gunun gecesinde mis gibi bi bebek kokusuyal erkek bebek aldım kucağıma minnacıktı kurban olsunlar ya
İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım bebeişlerimizi
bende keseyi haftaya gorcem ama inanıyorum bebeğime ve güzel bi hamilelik geçireceğime inşallah tabş Allahın izniylr
ama benim şimdiye kadar herhangi bir problemim olmadı anneminde hamilelikleri çok rahat geçermiş kız kardeşimde çok rahat bi hamilelik geçirdi inşaaalah benimde oyle olur

size bişy sorucam ben cuma gunu otobüsle memlekete gitcem 13-14 saat sizin fikirlerinizi de almak istedim
doktora sordum git demem ama gitme de demem dedi
şimdi ben sana bişey olmaz derim olur ki bişey olur sonra doktor bişey olmaz demişti olur edi
kanamam vs hiç bi sıkıntı yok ama bilemedim napsam ya Allah'a emanet edip gitsem mi
biletleri de önceden almıştık ve uçak da alamayız çok pahalı

yok canım bende rahatlamaya çalışıyorum zaten.dün annem güzel bi ayar çekti kendime geldim :)
bende hamile olduğumu rüyamda görmüştüm inşallah yolunda gider hepimizin değerleri bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
aramızdan ayrılan hiiiççç olmaz.

monarossa canım keseyi görmüşsün çok sevindim darısı kalp atışlarına inşllah

yeni gelenler hoşgeldiniz

kızlar doktor beni ctesi kese görmeye çağırdı tam 5 hafta oluyor ozaman kese görünürmiki değer 3000 civarlarında olcak kendi yaptığım hesaba göre inşallah vajinal bakmaz:18:

günaydınn kızlarrr doktordan geldim şimdii bebeğimizi gördük kalp atışını duydukk:nazar: rabbime şükürler olsunn bebeğimiz 7 haftalıkmışş doğum tarihinide hesapladıı birazcık marta geliyo ama ben gene de burdayımm :1: doktor güzel dedi inşallah böle devAM eder dedi rabbimm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn :16::16:

Son düzenleme:
Yeni hamişler hayırlı olsun.Sabah serviste fenalık geçirdim.Galiba tansiyonum düştü.Oruçluydum bozdum.Meyvesuyu kek vs. yedim.Hala kendime gelebilmiş değilim.Normalde yarın doktora gidicektim ama korkuyorum o yüzden birazdan gidicem.bana dua edin.İlk gebeliğimde de bu şekilde kendimden geçiyodum.tansiyonum 8 - 5 lerde dolaşıyodu ve tsh hormonum çok yüksek çıktı.SOnrada bebeğimin kalbi durdu.O yüzden aynı şeyler başıma gelir die çok korkuyorum.Bana bol bol dua edin.Gelişmeleri yarın yazarım.

berre bekliyoruz güzel haberini canım..

günaydınn kızlarrr doktordan geldim şimdii bebeğimizi gördük kalp atışını duydukk:nazar: rabbime şükürler olsunn bebeğimiz 7 haftalıkmışş doğum tarihinide hesapladıı birazcık marta geliyo ama ben gene de burdayımm :1: doktor güzel dedi inşallah böle devAM eder dedi rabbimm bebişlerimiziii sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn :16::16:
tebrik ederim canım maşallah bebişineee:nazar::nazar::nazar:

darısı başımıza olsun inşallah...kese görmeye gidicem bende yarın Allahım inşallah görürüz inşallah doğru yerdedir..:26:

Yeni hamişler hayırlı olsun.Sabah serviste fenalık geçirdim.Galiba tansiyonum düştü.Oruçluydum bozdum.Meyvesuyu kek vs. yedim.Hala kendime gelebilmiş değilim.Normalde yarın doktora gidicektim ama korkuyorum o yüzden birazdan gidicem.bana dua edin.İlk gebeliğimde de bu şekilde kendimden geçiyodum.tansiyonum 8 - 5 lerde dolaşıyodu ve tsh hormonum çok yüksek çıktı.SOnrada bebeğimin kalbi durdu.O yüzden aynı şeyler başıma gelir die çok korkuyorum.Bana bol bol dua edin.Gelişmeleri yarın yazarım.

dikkat et kendine canım..
doktoruna git ihmal etme ve kendini kötü hissedeceksen bence oruç tutma..

Benimde tsh hormonum gebeyken calısmamıstı hep ılac ıcmıstım
acaba bende doktoru gıtmeyı gecıktırmesemmı 6 haftada gıdeırm dıye dusunmustum

Ay Harika ya ne güzel bizim sitede sadece 1 gün oldu iftar :19:
Ya bana doktor annene bile gidemezsin dedi aramızda 70 km var :( 1 saatte gidiyorum ama yasakladı :26:
Gerçi benim asilama ile oldu ondan herhalde ayin 13 unden beri sadece hastaneye gidiyorum çıldıracağım evde :52:

kanaman yoksa sorun olmaz diyolar ama halaa emin değilim ya napsam ki
benim için bi doktoruna sorabilir misin?

Benimde tsh hormonum gebeyken calısmamıstı hep ılac ıcmıstım
acaba bende doktoru gıtmeyı gecıktırmesemmı 6 haftada gıdeırm dıye dusunmustum

Gebelikten sonra hiç baktırdınmı.Benimki sadece hamileyken yükseldi.Normalde en fazla 4 olması gerekiyor.Benimki 7,20 idi.Doktor ilaç verdi.Ama sonu gelmedi kürtaj oldum.Sonradan yine ölçürttüm bu sefer normal seyrinde çıktı.Şimdi yine aynı baş dönmesi baygınlık fenalık var bende.Büyük ihtimalle tsh den.O yüzden gidicem şimdi.Bence sende git.Ztn illa bebeğin görünmesine gerek yok.Kan tahlillerini rutin bi şekilde hemen yapmaları gerekiyor zaten.Belirtirsin durumunu yaparlar.İnş. önemli bişeyimiz çıkmaz.

Back
X